Filmul regizorului Catalin Mitulescu, "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", participa la Festivalul de Film de la Valladolid in cadrul sectiunii Punto de Encuentro. La festivalul care se desfasoara in perioada 20-28 octombrie alaturi de pelicula romaneasca participa alte 10 filme din Spania, Ungaria, Canada sau Chile.

"Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", lung metrajul de debut al regizorului a avut premiera la Cannes concurand in sectiunea „Un certain regard”.

La Festivalul de la Valladolid Premiul pentru cel mai bun lungmetraj al sectiunii, in valoare de 12.000 euro, va fi acordat prin votul publicului. "

Ajuns la cea de-a 51-a editie, Festivalul de Film de la Valladolid, va fi deschis de filmul de animatie "Azur y Asmar" de Michel Ocelot.

Filmul "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" se afla pe lista cu propunerile pentru cel mai bun film strain la Oscar-ul din acest an.

Nominaliarile la Oscar vor fi anuntate pe 23 ianuarie, iar decernarea premiilor va avea loc pe 25 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles.