Compania Tomis Development a anuntat, joi, ca va investi 40 de milioane de euro pentru constructia unui complex rezidential in orasul Constanta, ce va fi ridicat pe un teren de 128.000 metri patrati si va oferi 584 de locuinte, potrivit unui comunicat al companiei.

„Tomis Plus va introduce pe piata constanteana conceptul de parc rezidential, intr-un proiect integrat din punct de vedere urbanistic si arhitectural.

Cei care doresc sa achizitioneze un apartament sau o vila aici vor plati preturi cuprinse intre 650 si 930 euro pe metrul patrat construit”, a declarat Ionut Bordei, partener la compania de consultanta imobiliara Eurisko ce a fost desemnata consultant si agent exclusiv al proiectului.

Cumparatorii au de ales intre doua modalitati de plata: achitarea unui avans de 25%, iar diferenta se plateste etapizat pana la receptie, sau depunerea unui avans de 25%, restul de 75% urmand sa fie obtinut prin credit bancar.

Developerul va construi patru tipuri de apartamente si patru tipuri de vile, toate imobilele fiind realizate din cadre de beton armat, inchise la exterior cu panouri din zidarie neportanta.

Apartamentele vor avea suprafete incepand de la 36,1 de metri patrati pana la 237,6 de metri patrati si vor fi situate in blocuri ce vor avea intre trei si opt etaje. Vilele vor oferi spatii intre 126,18 si 345 de metri patrati si se vor ridica pe maximum trei niveluri.

Primele locuinte vor fi livrate proprietarilor in anul 2008.

Compania Tomis Development a fost infiintata in anul 2003 cu activitati in sectorul comercial, precum si in industria de constructii. Unul dintre cele mai importante proiecte din portofoliul Tomis Development a fost modernizarea sediului societatii „Industrializarea Laptelui Constanta”, lucrare corespunzatoare unei suprafete totale de 3.000 de metri patrati.