Check Point Software Technologies Ltd., lider mondial in solutii de securitate internet, a anuntat deschiderea unei reprezentante in Romania.

Echipa Check Point din tara noastra va fi condusa de Lucian Barnea, Channel Manager Check Point Romania. Responsabilitatea d-lui. Barnea va consta in coordonarea vanzarilor pe piata din Romania, o piata aflata in plina dezvoltare si foarte pretentioasa.

Check Point Software Technologies vine cu o strategie foarte clara, pe temen scurt: solutii de top pentru clienti de top. Check Point a introdus recent un nou standard in industrie prin lansarea noii platforme de securitate NGX.

Aceasta noua versiune integreaza managementul de securitate endpoint cu produsele Check Point de securitate a perimetrului, de securitate interna si web prin Check Point Security Management Architecture (SMART), o componenta cheie a arhitecturii unificate de securitate.

Solutia furnizeaza rapoarte centralizate, in timp real, ale tuturor produselor de securitate Check Point, pentru a proteja astfel reteaua impotriva celor mai noi amenintari si atacuri.

"Check Point Software Technologies a constatat ca piata de IT din Romania a atins un anumit prag de maturitate, cel care permite dezvoltarea de afaceri solide, pe criteriile unui marketing verificat si in alte zone" a declarat Lucian Barnea. "Reprezentanta din Romania va actiona pe doua paliere: cel de vanzari si cel de suport.

Distribuitorii nostri traditionali si foarte puternici pe piata vor continua sa joace acelasi rol de anvergura in businessul Check Point in Romania.

Ceea ce vrem sa dezvoltam foarte rapid este o retea de specialisti de suport, o retea care nu doar sa vina in intampinarea cerintelor tot mai sofisticate ale clientilor, dar care sa raspunda extrem de prompt in fata amenintarilor la care sunt supuse retelele si informatiile utilizatorilor".