BRD Securitites Groupe Societe Generale SA si BRD - Groupe Societe Generale vor intermedia in perioada 31 octombrie 2006 - 13 noiembrie 2006, cea de-a doua oferta publica de vanzare de obligatiuni, in valoare de 3,5 milioane lei, emise de municipiul Lugoj, informeaza un comunicat de presa al bancii.

Numarul total de obligatiuni emise este de 35.000, iar pretul de emisiune este 100 lei, egal cu valoarea nominala.

Potrivit unui comunicat de presa al bancii, dobanda este variabila, calculata conform formulei (BUBID 3M+BUBOR 3M)/2 + 0,95% si se va plati trimestrial. Pentru prima perioada de calcul, rata dobanzii este de 9,68% pe an. Imprumutul obligatar se va rambursa in 32 de rate trimestriale, incepand cu data de 15 decembrie 2006, pana la data de 15 septembrie 2014.

Numarul total de obligatiuni emise este de 35.000, iar pretul de emisiune este 100 RON, egal cu valoarea nominala. Metoda de alocare in cadrul ofertei este «primul venit, primul servit», separat pe fiecare transa rezervata investitorilor persoane fizice (20% din valoarea ofertei), respectiv transa investitorilor persoane juridice (80% din valoarea emisiunii).

Fondurile rezultate ca urmare a vanzarii obligatiunilor vor fi folosite pentru finantarea proiectului de investitii “Modernizare drumuri municipale Lugoj”.

Dupa confirmarea de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a raportului privind rezultatele ofertei publice de vanzare pe piata primara, Primaria Municipiului Lugoj va face demersurile necesare inscrierii obligatiunilor municipale Lugoj la cota Bursei de Valori Bucuresti.