Portarul portughez Carlos Fernandes reactioneaza in presa lusitana la ultimele declaratii ale finantatorului de la Steaua. La afirmatia lui Becali - "Clubul care il ia pe Carlos primeste de la mine o suta de mii de dolari", portarul raspunde: "Eu vreau sa plec. Nu mai am nimic de facut pe aici".

In meciul de campionat de la Galati, Carlos a fost rezerva.

"Antrenorul hotarise acest lucru inainte de declaratiile presedintelui. Oricum trebuie sa ma odihnesc dupa meciurile din Liga Campionilor".

Carlos a venit la Steaua in iarna anului trecut, ca inlocuitor al lui Hamutovski, si a fost criticat deseori pentru stilul "aventuros" si "neortodox" de a apara.

"Steaua a uitat ce am facut pentru ea. Si datorita mie a ajuns in Liga campionilor".

Carlos, portar Steaua

Impresarul jucatorului are un discurs rezervat: "E posibil orice. Carlos e suparat putin pentru ca a primit patru goluri de la Real. E normal sa simti o anumita frustrare".

Dar agentul jucatorului nu isi poate permite o atitudine transanta, atita vreme cit are o intelegere cu Steaua privind recrutarea altor fotbalisti din Portugalia.

Fostul portar al Stelei, Hamutovski a plecat din Ghencea dupa ce fusese de asemenea criticat de antrenor (Walter Zenga) pentru ca nu "il ajutase cu nimic" la returul din Spania cu Villareal ("optimile" Cupei UEFA 2005).

Desi a gresit si in toamna lui 2005, la jocul cu Dinamo, 2-2 in Ghencea, cind a iesit pe "sub centrare" la golul egalizator al lui Baltoi, Hamutovski nu a fost criticat public de tehnicianul de atunci al Stelei, Oleg Protasov. Dar Oleg avea un alt stil...

Steaua a mai pierdut un portar in 2005, insa in vara - la despartirea de Dorinel Munteanu, mijlocasul l-a luat la Cluj si pe Martin Tudor. Plecarea lui Tudor a fost interpretata ca o reactie la managementul impus de Mihai Stoica.

Goalkeeperul a insa ramas fidel Stelei - la meciul CFR Cluj-Rapid din finalul campionatului trecut, cind stia ca rezultatul este deja cunoscut, Martin Tudor s-a "dat accidentat" la incalzire pentru a nu participa la joc...