"Inca un site pentru femei" o sa spuneti probabil. Ce se mai poate inventa nou intre atatea portaluri deja existente? SuperEva este site-ul complementar al unei comunitati reunite pe aceleasi pagini de internet de o mare iubire: aceea pentru copii. Echipa de la www.desprecopii.com, un proiect care s-a dovedit a fi un succes, s-a gandit la un site pentru femeia moderna.

Supereva.ro este un alt fel de site pentru femei. In peisajul actual al internetului romanesc, superva.ro isi doreste sa aduca ceva nou. Isi doreste de fapt sa produca o schimbare. Este despre femeia moderna, emancipata, sensibila, moderna, frumoasa in interior, eliberata de obsesii si tabu-uri.

"Se simtea nevoia unui coltisor special pe internet, unde sa citim despre noi, cele ce trebuie mereu sa fim un fel de super-eroine. Chiar daca nu salvam in fiecare zi lumea, consideram ca avem ceva de spus.

Stim ca suntem frumoase, stim ca suntem stalpii societatii si carmacii corabiilor in care noi si ai nostri navigam pe marile vietii. Stim ca de noi depinde linistea cetatii si ca noi putem face sa fie frumos acasa.

Stim insa sa ne bucuram de viata, sa ne gasim calitatile care ne fac sa fim Super si sa le punem in valoare la maxim. Si pentru ca suntem convinse ca suntem mai multe, va invitam la www.supereva.ro impreuna cu prietena cea mai buna.

O sa va placa ce o sa cititi, o sa aflati si lucruri noi si poate va veti aminti o multime de amanunte pe care le-ati uitat, prinse in ritmul ametitor al vietii, spune Mirela Zoita, redactorul sef al publicatiei online www.supereva.ro si coordonatorul siteului www.desprecopii.com