Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 23 Octombrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 10736

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Limitatoare de viteza pentru protectia copiilor

Domnule Primar,

Va multumesc pentru ceea ce faceti in calitate de primar al Sectorului 3.

Doresc sa va adresez - cred ca in numele tuturor celor care-si plimba copiii in zona - dar si in calitate de membru in Comitetul Asociatiei de Proprietari Bloc D18, urmatoarea cerere.

In perimetrul Caloian Judetu - Cornul Caprei precum si pe strada Cogalnic autovehiculele si scuterele circula cu viteza foarte mare.

In acest perimetru exista dupa cum stiti un parc si un loc de joaca pentru copii foarte populate si apreciate de copiii (si parintii) din zona, intrucat nu exista un parc mai apropiat.

Ca atare, va rog sa aveti amabilitatea de a face demersuri pentru amplasarea unor limitatoare de viteza in acest perimetru, in special:

- la intrarea pe Strada Cornul Caprei si pana la intersectia cu Str. Caloian Judetu (de-a lungul parcului si a locului de joaca pentru copii);

- la intrarea pe Strada Caloian Judetu si pana la intersectia cu Strada Cornul Caprei (de partea cealalta a parcului).

De asemenea consider ca

- si pe Str. Cogalnic se impune aplasarea a minim doua limitatoare de viteza, precum si a unui indicator rutier de prioritate la intersectia cu Str. Cositelor;

- Str. Caloian Judetu ar trebui transformata in sens unic spre Str. Popa Stoica Farcas si sens invers pe Str. Cornul Caprei spre str. Negoiu, intrucat nu pot trece doua vehicule in acelasi timp.

Micile ajustari de mai sus vor contribui la linistea parintilor din zona si nu necesita decat investitii minime.

In speranta ca veti da curs acestei cereri,

Cu deosebita stima,

Ionut Lupsa

www.domnuleprimar.ro