Unirea Urziceni a rezistat o repriza, practicind un fotbal adecvat - linii avansate, in incercarea de a rapi Stelei timpul si spatiul pentru combinatii.

"Sunt necajit ca jucatorul meu Costescu nu a fost concentrat la situatiile pe care le-a avut. Nu sunt multe echipe care sa aiba ocazii in Ghencea cum am avut noi in prima repriza".

Dan Petrescu, antrenor Urziceni

Olaroiu experimenteaza stilul ultra-ofensiv dupa care suspina suporterii indragostiti de Protasov. Tehnicianul bucurestenilor este inspirat cind il introduce pe Vali Badea - atacantul deschide scorul si din acel moment echilibrul se rupe.

"Noi nu jucam sub vreo presiune suplimentara inainte de meciurile de Liga, ci dupa. Nu am cistigat nicio partida dupa ce am jucat in Liga".

Cosmin Olaroiu, antrenor Steaua

Steaua-Urziceni 3-0

Carlos a ramas rezerva, Saban nu a fost inclus pe foaie din cauza unei accidentari. Olaroiu ii menajeaza pe Goian si Paraschiv, gindindu-se la partida cu Real Madrid.

Costescu (Urziceni) are doua situatii mari de a deschide scorul. Steaua are o bara (Banel Nicolita) si o lovitura libera de la limita careului (43), pe care Dica a transformat-o intr-un sut periculos, la citiva centimetri de vinclu.

La citeva minute dupa pauza, Olaroiu il scoate pe Bostina si il trimite in teren pe Vali Badea - inspiratie, pentru ca in minutul 57, Badea deschide scorul la o faza in care mai importanta de cit executia finala a fost preluarea - atacantul a stapinit un balon la citiva metri in fata portii...

Banel Nicolita majoreaza repede, minutul 61, dupa o sclipire a lui Dica, pasa care l-a lasat singur cu portarul.

In minutul 70, Dica inscrie din apropiere si il egaleaza pe Ganea (Dinamo) in ierarhia celor mai buni marcatori - cite 10 reusite.