Manageri din marile companii de utilitati publice (electricitate, gaz, apa, etc) sau telecomunicatii pot explora calea spre identificarea si rezolvarea unor probleme din cele mai complexe in cadrul unor ateliere de lucru organizate saptamanal la Romsys SA, unul din cei mai cunoscuti furnizori de solutii integrate de management si IT&C.

Organizata pe parcursul a cinci intalniri de lucru, “Arena solutiilor IT&C” va prilejui in fiecare joi dupa-amiaza din luna noiembrie trecerea in revista a celor mai noi evolutii in domeniul instrumentelor complexe de management (ERP, CRM, Enterprise Content Management, etc) si al aplicatiilor IT&C care permit derularea eficienta a acestora (IT Security, Networking & Communications, Servers & Storage, Databases & Data Management, etc).

“Aceste evenimente nu sunt ocazii pentru prezentarea de produse si nici sales meetings! Eventualele demonstratii de produs servesc doar pentru argumentare conceptuala sau functionala, indiferent daca provin de la SAP, Check Point, Dell sau alte firme arhicunoscute”, afirma Daniela Nichita, MarCom Manager la Romsys: “Sunt evenimente de tip workshop, think-tank, focus-group

organizate de catre Romsys, la sediul Romsys, in cadrul carora se discuta intr-un context vendor-neutral despre probleme de business si tehnice, respectiv despre solutii IT&C care le pot rezolva”.

Primul atelier de lucru va avea loc joi, 2 noiembrie a.c.. Anul viitor vor fi organizate noi sesiuni pentru domenii variate, de la industrie, logistica, retail, finante-banci pana la sectorul public. Detalii si inscrieri la http://www.romsys.ro/arena/.