Fosta vedeta Pro TV are admiratori printre noii colegi de la Realitatea Media, care ii castiga bunavointa cu mici atentii si complimente, relateaza XMagazin. Potrivit acestei publicatii, cel mai insistent admirator al lui Teo Trandafir este prezentatorul rubricii meteo, Petre Catalin Fumuru .

Teo Trandafir pare sa fi intrat cu dreptul pe poarta trustului condus de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vatu. Surse din anturajul directorului de programe al televiziunii Romantica spun ca fosta vedeta protevista a fost intampinata de noii colegi cu mici cadouri si complimente la adresa siluetei castigata de-a lungul a cativa ani de chin, in fata camerelor de luat vederi de la fostul loc de munca.

PRIETENIE VECHE

Conform X Magazin, din gasca de admiratori se detaseaza prezentatorul rubricii meteo, Petre Catalin Fumuru. Cei doi se cunosc din perioada in care erau colegi in trustul Media Pro iar Fumuru prezenta "Povestirile" de la Acasa TV. Meteorologul de la Realitatea o asalteaza pe Teo cu flori si complimente, fara sa tina cont ca "adorata" este femeie maritata.

De altfel, nici vedeta tv nu face caz de statutul ei matrimonial, infirmand ori de cate ori i se iveste ocazia ca Mihai Calangiu ar fi sotul ei.

RACA PE BANI

Exista insa si colegi noi care nu o pot suferi pe Teo Trandafir. De vina este salariul de jumatate de milion de euro pe care aceasta se zvoneste ca il primeste de la patronul Vantu. "Dupa ce ca nu vine des la serviciu, mai ia si o carca de bani. Noi care am fost aici de la inceput nu luam tot anul cati bani ia ea", a declarat unul dintre noii colegi ai directoarei de la Romantica.

LA CONCURENTA CU ACASA TV

Ca sa nu le mai dea apa la moara celor care ii prezic sedere scurta in fotoliul de director de imagine, Teo Trandafir s-a apucat sa lucreze la grila de programe a postului tv pe care il conduce. Vedeta a aprobat cateva proiecte de emisiuni noi si se pare ca s-a implicat personal in productia unei noi telenovele romanesti, marca Realitatea Media.

Miza este mare pentru ca de anul viitor Romantica TV ar trebui sa fie un concurent serios al postului Acasa TV.

TEO PIERDE TEREN

Pana atunci, Teo Trandafir isi testeaza publicul cu aparitii episodice in emisiuni cu greutate si prezentatori competitivi. Ea a aparut saptamana trecuta pe postul de coprezentator la "Cronica Carcotasilor" alaturi de Serban Huidu. Scenariul emisiunii parea sa fie simplu: Teo il inlocuia la pupitrul cronicutei pe Mihai Gainusa care era plecat in America. Reactia fanilor a fost violenta.

Pe forumul emisiunii "Cronica Carcotasilor" s-au facut sondaje despre cel care ar fi urmasul demn al lui Misu Gainusa iar Teo Trandafir nu se numara printre preferatii publicului carcotasilor. Aproape jumatate din fanii emisiunii il prefera pe Dezbracatu iar un sfert pe Mircea Badea, prezentatorul emisiunii "In gura presei".

Acesta si-a castigat dreptul de a candida la functia de carcotas inventand salutul "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul". Pentru a-si potoli admiratorii entuziasti Misu Gainusa le-a transmis un mesaj de lamurire in care a dezvaluit ca Teo Trandafir a avut doar un rol episodic in "Cronica Carcotasilor".

Mai multe stiri mondene in Ziarul