Valeriu Lazarov a convins-o pe Mihaela Radulescu sa joace in telenovela "Vocea Inimii", dupa ce vedeta de televiziune a refuzat sa apara in "Secretul Mariei", prima productie realizata pentru Antena 1 de mogulul emisiunilor de divertisment. Andreea Marin este urmatoarea pe lista lui Lazarov, desi Zana Surprizelor a spus un "Nu" hotarat acestui gen de seriale.

Mihaela Radulescu a revenit asupra ideii de a juca intr-o telenovela, oferta respinsa initial de vedeta pentru ca

si-a dorit sa stea cat mai mult alaturi de fiul ei, Ayan:

"Le-am spus foarte sincer ca, desi mi-as dori pentru ca mi se pare foarte interesant, n-as putea. Am vazut ce ritm de lucru infernal e la orice telenovela.

Nu pot sa-mi las familia balta cu totul, pentru ca la o telenovela se munceste zi lumina cateva luni de zile", declara Mihaela, care a tinut sa precizeze atunci si ca este un refuz de moment datorat, printre altele, si faptului ca baietelul ei era foarte mic.

URASTE BARBATII

Intre timp lucrurile s-au mai schimbat, vedeta Antenei 1 s-a dedicat la modul foarte serios actoriei si profita de ocaziile care se ivesc pentru a castiga experienta. Revista Vip dezvaluie ca Mihaela va intra in pielea unui personaj care uraste barbatii, rol care se va intinde pe mai multe episoade.

SCENARIU DE "SURPRIZE, SURPRIZE"

Andreea Marin a fost la randul ei ofertata de Valeriu Lazarov pentru un rol in "Secretul Mariei". Se pare ca acesta i-ar fi propus Zanei sa apara ca invitat special in productia difuzata de Antena 1. Proiectul a picat intr-un final pentru ca Andreea reprezinta imaginea TVR 1, dar si pentru ca vedeta tv nu este dispusa sa joace in telenovele.

Poate parea surprinzator refuzul categoric al Andreei de a se transforma in personaj de telenovela, daca tinem cont da faptul ca vedeta traieste cu fiecare editie a emisiunii "Surprize, Surprize", adevarate scenarii de telenovela, presarate cu drame.

LAZAROV I-AR FACE SERIAL

Totusi nu ar fi exclus ca Andreea Marin sa faca o surpriza si sa accepte un rol

intr-un serial. Pentru ca prezentatoarea emisiunii "Surprize, Surprize" ne-a declarat ca isi mentine afirmatia pe care a mai facut-o, si anume ca nu va juca in telenovele, dar ca este deschisa proiectelor daca este vorba de un serial.

Gand la gand cu bucurie daca tinem cont de faptul ca Lazarov chiar a declarat ca "un serial cu ea ar avea un succes asemanator Surprizelor si poate il vom face impreuna". Cat despre priza la public pe care ar avea-o un astfel de proiect, cu ea in rol principal, Andreea prefera sa se abtina de la comentarii.

Mai multe stiri mondene in Ziarul