Alpha Bank a lansat miercuri un pachet de creditare care contine un imprumut pentru nevoi personale, de pana la 100.000 de euro, sau echivalentul in lei sau dolari, un card, asigurare de viata si acces la serviciul de Internet Banking, potrivit unui comunicat al institutiei bancare.

Rata lunara a creditului este egala pe toata perioada imprumutului, iar perioada de rambursare este cuprinsa intre 6 luni si 20 ani, in functie de optiunea clientului si valoarea

sumei imprumutate.

Prin cardul AlphaCard Visa Credit cu utilizare internationala, oferit cadou in cadrul pachetului de creditare, clientii beneficiaza de un disponibil de pana la 5.000 de euro echivalent lei. Cardul poate fi utilizat pentru cumparaturi, oriunde in lume si pe

Internet sau pentru retragere de numerar.

Pentru noul pachet de creditare al Alpha Bank se percepe un singur comision la acordare si nici unul anual, iar clientii pot opta fie pentru plata acestuia in momentul acordarii creditului, fie pentru includerea sa in ratele lunare.

Banca accepta o mare varietate de venituri legale pentru rambursarea creditelor, cum sunt cele provenite din salarii, pensii, chirii, profesiuni liberale, drepturi de autor, dividende, diurne.