Nicolita elimina Steaua din Liga Campionilor, scrie Onlinesport.ro. Cotidianul sportiv spaniol As vorbeste despre ''Un autogol prostesc, ridicol si absurd'', dar ii lauda pe cei 15 mii de suporteri romani de pe Bernabeu. "Ce-ai facut Banel?", se intreaba si cei de la ProSport. "Sinucidere", titreaza Gazeta Sporturilor, care considera ca Steauau nu merita sa piarda. Steaua scufundata de un autogol al lui Nicolita, citim pe situl UEFA.

Nicolita elimina Steaua din Liga Campionilor

Un autogol al lui Banel Nicolita a lasat pe Steaua fara sperante in Liga Campionilor. Ros-albastrii au pierdut miercuri seara cu 1-0 pe terenul lui Real Madrid si nu mai au nici o sansa de calificare din Grupa E, acolo de unde merg mai departe Lyon si Real intr-o ordine care se va stabili ulterior.

Onlinesport.ro.

El Steaua se derrota

''Un autogol prostesc, ridicol si absurd''

"Un autogol prostesc, ridicol si absurd al lui Nicolita a adus calificarea lui Real Madrid, care a ratat si un penalty prin Van Nistelrooy. Autogol a rezolvat problemele echipei lui Capello. Autogolul lui Nicolita este unul dintre cele mai ciudate autogoluri din istorie. Desi a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei, a comis o eroare teribila. Real Madrid a castigat profitand de stupiditateai lui Nicolita si Cernea.

As