Seful "Protectiei Interne" de la Trustul Gazeta si-a dat colegii pe tava: Recunosc, ei au santajat!

de Ambrus Bela     HotNews.ro
Joi, 2 noiembrie 2006, 0:00


Adrian Avarvarei

Procurorii clujeni au reusit sa il convinga pe seful Departamentului de Protectie Interna din cadrul trustului Gazeta, Adrian Avarvarei, sa colaboreze cu ei. Potrivit aparatorilor celor cinci directori arestati, Adrian Avarvarei a descris cu lux de amanunte maniera in care ar fi functionat echipa de santaj din cadrul trustului.

Informatia a fost furnizata in premiera de Gheorghita Mateut, avocatul lui Liviu Man, care a adaugat ca procedural nu ar fi corecta o asemenea abordare, intrucat la momentul arestarii celor cinci, avocatii nu cunosteau existenta declaratiilor de invinuit ale lui Adrian Avarvarei. Pe tot parcursul zilei, informatia potrivit careia Avarvarei si-ar fi turnat colegii, nu a fost infirmata de nimeni.

Mai mult, si ceilalti avocati au facut referire la depozitiile lui Avarvarei, sustinand ca s-a incalcat procedura, declaratia nefiind prezenta la dosar la momentul arestarilor.

Procurorii DIICOT spun ca seful grupului de santajisti ar fi fost presedintele trustului Gazeta, Liviu Man. Acesta ii punea pe directorul de investigatii, fostul comisar de Politie Ioan Otel, si pe fostul ofiter de informatii, Adrian Avarvarei, sef al Departamentului de Protectie Interna, sa faca rost de informatii despre diferiti oameni.

Apoi, angajatii departamentului de marketing-publicitate, printre care directorul executiv, Aurel Muresan, directorul de marketing Dorel Vidican si contabila Anca Elena Cocut erau trimisi sa incheie contracte de publicitate cu persoane vizate. In cazul in care acestea refuzau, informatiile negative referitoare la acestia erau publicate in ziarele si in revistele trustului Gazeta.

La dosar au fost depuse transcrieri ale unor convorbiri telefonice facute de sefii trustului in perioada 5 decembrie 2005 - 30 octombrie 2006. Aceste interceptari sunt considerate ilegale de catre avocati.

Aparatorii celor arestati au incercat sa ii convinga pe judecatorii de la Curtea de Apel sa dispuna eliberarea clientilor lor.

Ei au sustinut ca in cazul acestei arestari nu au fost respectate dispozitiile Codului de procedura penala. Decanului Baroului Cluj, Stanca Gidro, a incercat sa speculeze si o eroare de redactare strecurata in incheierea judecatoreasca de arestare a celor cinci manageri de presa.

Astfel, fostul comisar de Politie Ioan Otel a fost mentionat in calitate de invinuit, nu de inculpat. Potrivit dispozitiilor Codului de procedura penala, doar inculpatii pot fi arestati pentru cel mult 30 de zile. Pe scurt, avocatii au sustiunut ca nu s-a respectat dreptul la aparare al celor 5 manageri de presa.

Instanta a respins recursul inaintat impotriva masurii de arestare pe 29 de zile, "lotul" Gazeta urmand sa-si petreaca urmatoarea luna la inchisoare, la Gherla.

Potrivit unor informatii inca neconfirmate, procurorii DIICOT se vor afla maine cel mai probabil in judetul Mures, pentru a verifica informatiile referitoare la actiunile de santaj ale lui Aurelian Grama, redactorul sef al cotidianului "Buna ziua, Ardeal" indreptate impotriva primarului Dorin Florea.

Aurelian Grama mentioneaza: "Suntem singurul ziar care am scris despre afacerile lui Florea si documentele noastre au facut obiectul unor procese. Justitia si-a spus cuvantul. Ce-i drept incearca sa ne distruga din nou, profitand de puterea pe care i-o da pozitia in care se afla".

 • Cititi pe Blog.HotNews.ro interviu cu unul dintre sefii trustului Gazeta


 • Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


  300 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
   nu e vorba de Gherla (Joi, 2 noiembrie 2006, 20:42)

   Andrei Crivat [anonim]

   Sectia de arest preventiv de la Tribunalul Cluj are denumirea Penitenciarului Gherla, pentru ca tine de acesta. Dar nu vor fi dusi, efectiv, la Penitenciarul din localitatea Gherla
  • 0 (0 voturi)    
   Numai ei?? (Joi, 2 noiembrie 2006, 21:03)

   Mihai [anonim]

   Desi il cunosc pe Liviu Man, nu scriu aceste rinduri pentru a-l acuza sau scuza. Intr-adevar, au obtinut publicitate, adica "piine" la ziar prin metode imorale. Dar daca persoanele de la care au cerut publicitate nu erau santajabile, mai aveau succes presiunile sau persuasiunile lui Man si ale colegilor sai?
   Deci: un presar e vinovat ca incearca sa obtina publicitate, deci sa traiasca, mai bine sau mai rau, manipulind informatia pe care o obtine.
   Ce face statul cu miile si miile de firme ai caror patroni trec absolut toate cheltuielile proprii si ale cunoscutilor "pe firma", recuperind 35% din sume pe care nici nu le-au cheltuit adesea, respectiv TVA (daca firma face export, fie si daca este doar o firma de sclavi in sistem "Lohn") si impozitul de 16%.
   Asta cum o fi? Doar imoral? Sau si ilegal, ca platim cu totii?
   Care patron a fost arestat pentru aceste furturi de n-spe milioane de euro?
   Doar asa, ca tot asteptam sa fie presa mama moralitatii intr-o tara profund IMORALA si corupta.
  • 0 (0 voturi)    
   la mai multi! (Joi, 2 noiembrie 2006, 21:48)

   stefan [anonim]

   Justificarea ca sunt altii si mai rai e penibila, iar ierarhizarea ad-hoc in functie de gravitatea infractiunii e invocata doar de cei cu musca pe caciula. Sa-i prinda in orice ordine, dar sa-i prinda!
  • 0 (0 voturi)    
   Lege selectiva (Joi, 2 noiembrie 2006, 21:56)

   Matei [anonim]

   Evident ca legea in Romania e selectiva. I-au ridicat pe cei de la ziar insa ar trebui verificat si cat adevar sta in faptele care au fost folosite ca santaj...iar daca sunt adevarate domnii respectivi sa plateasca
  • 0 (0 voturi)    
   mizeria lumii (Joi, 2 noiembrie 2006, 22:49)

   omul [anonim]

   De fapt, e vorba de felul lumii in care traim. Suntem legati cu totii de fire invizibile, care inseamna compromisuri, greseli, rautati. Din cand in cand, unii trebuie sa plateasca. Nu cei mai mizerabili, pentru va ei ajung prea sus pentru ca sa mai poata fi atinsi de dreptate. Asa a fost si asa va fi pana cand va mai rabda Dumneezu lumea aceasta dezgustatoare, una in care cei care ridica piatra ar merita sa fie striviti de greutatea ei.
  • 0 (0 voturi)    
   Din partea avocatilor, scuzele sunt deplorabile (Vineri, 3 noiembrie 2006, 0:21)

   Adriana [anonim]

   ...ca si cum faptul ca o semnatura este pusa inaintea alteia, ar absolvi pe acesti infractori de orice vina. Conteaza faptul ca prin declaratiile lui Avarvarei, dovada vinovatiei lor...exista !
   Poate ca prin invocarea unor vicii de procedura cei acuzati scapa de pedeapasa binemeritata dar asta nu inseamna nici pe departe ca sunt nevinovati.
   Pe de alta parte, daca domnul Man va fi dovedit ca infractor si se vor adeveri toate acuzatiile , atunci unul ca Dan Parcalab, cel mai vechi si cel mai bun prieten al lui Man, ar trebui sa cuvante mai incetisor si mai cuminte, pt ca ne considera niste idioti daca are impresia ca il credem cand spune ca habar nu are, este nevinovat, nu stie nimic din ce s-a intamplat in propria lui ograda unde era si este totusi director de dezvoltare , nu doar un simplu reporteras )
   Oricum am lua-o..ceva ceva tot este putred acolo. Eu personal ii consider vinovati pe ziaristi. Prea multa lume le sare in cap iar chestia cu conjuratia raului impotriva ziaristilor , invocata de Parcalab si Grama nu mai tine.
   Cred ca de data asta sobolanii, fie ei santajisti sau santajati, vor scufunda corabia corupta a gazetariei .
   Scape cine poate !
  • 0 (0 voturi)    
   abia acum? (Vineri, 3 noiembrie 2006, 1:02)

   kkk [anonim]

   Abia acum au "descoperit America"? Pai santajul asta se practica nu de ieri de alaltaieri si mi se pare ca este un obicei de-a dreptul banal. In urma cu vreo 7-8 ani, patronul firmei la care lucram a fost porcait zdravan de fitzuica aia de-i zice cronica romana, care anunta si o continuare cu nu stiu ce dezvaluiri. Patronul a organizat urgent o conferinta de presa, in care s-a prezentat cu acte ce dovedeau ca acuzatiile erau nefondate, dar si cu o masa bogata pentru domnii ziaristi, bine stropita cu niscai licori fine, plus sacoselele de rigoare. A doua zi am fost trimisa de patronul meu la fituica cu pricina sa inchei un contract de publicitate (nu prea mare, ca oricum erau hamesiti) si uite-asa fituica nu numai ca a facut ciocu' mic, dar ne-a si laudat!
   Si asta nu este o exceptie!
  • 0 (0 voturi)    
   avarvarei??? (Vineri, 3 noiembrie 2006, 2:24)

   gigel [anonim]

   Incredibil!!!! Fostul securist, gunoiul de Avarvarei scapa? Ca sa vezi la ce e bine sa torni.

   Sa nu fiu inteles gresit, daca au santajat, sa plateasca. Dar GUNOIUL DE AVARVAREI scapa?!?!?!?!?
  • 0 (0 voturi)    
   nu stiti nimic (Vineri, 3 noiembrie 2006, 3:22)

   Nick [anonim]

   Faptul ca cei santajati au facut ceva ilegal nu este in nici un caz o scuza pentru santajistii. Fiecare plateste pt fapta lor, si santajul este o infractiune.
  • 0 (0 voturi)    
   Avarvarei are dreptate (Vineri, 3 noiembrie 2006, 7:55)

   Io [anonim]

   Avarvarei nu e un monumet de moralitate. Dimpotriva. Nici Otel. Avarvarei e cel mult un betiv naiv. Oricum, cine cunoaste TOATE partile implicate stie cu siguranta ca ziaristii, in special Man, sunt mai vinovati decat politistii pe care i-au folosit. Santajele celor deprinsi de la Ziua sa lucreze dupa modelul interbelic al "Curentului"-santajul si etajul- care de fapt continua santajele pe care le face si SR Stanescu, dureaza de peste zece ani in vreme ce politistii au fost racolati de abia de un an-doi. Puterea, indiferent care e ea si, cu atat mai mult banul, corupe.
   Din nefericire pentru noi, ziaristii au fost cei care au corupt acum fostii politisti si securisti. Si ii da dreptate, chiar daca doar in mod particular, meduzei politice care este Dan Voiculescu.
  • 0 (0 voturi)    
   in contextul gaozarilor (Vineri, 3 noiembrie 2006, 8:10)

   gazetar [anonim]

   nu-i de mirare expeditia diicot.
   trebuie sesizata cedo cat mai repede,
   dupa irevocabila de la curtea de apel.
   e treaba avocatilor.
  • 0 (0 voturi)    
   Avarvarei are dreptate (Vineri, 3 noiembrie 2006, 8:14)

   Io [anonim]

   Avarvarei nu e un monumet de moralitate. Dimpotriva. Nici Otel. Avarvarei e cel mult un betiv naiv. Oricum, cine cunoaste TOATE partile implicate stie cu siguranta ca ziaristii, in special Man, sunt mai vinovati decat politistii pe care i-au folosit. Santajele celor deprinsi de la Ziua sa lucreze dupa modelul interbelic al "Curentului"-santajul si etajul- care de fapt continua santajele pe care le face si SR Stanescu, dureaza de peste zece ani in vreme ce politistii au fost racolati de abia de un an-doi. Puterea, indiferent care e ea si, cu atat mai mult banul, corupe.
   Din nefericire pentru noi, ziaristii au fost cei care au corupt acum fostii politisti si securisti. Si ii da dreptate, chiar daca doar in mod particular, meduzei politice care este Dan Voiculescu.
  • 0 (0 voturi)    
   justitie (Vineri, 3 noiembrie 2006, 8:44)

   calin [anonim]

   Ma infiioara faptul ca in Romania anului 2006 si in prag de aderare la UE, justitia nu tine cont de drepturile constitutionale ale cetateanului la aparare, precum si de prevederile Codului de procedura penala. Daca sunt vinovati sa plateasca atat ei cat si ceilalti mari inculpati ai Romaniei, dar faceti-o legal, PROCEDURAL si nu ca un tanc bolsevic.
  • 0 (0 voturi)    
   justitie (Vineri, 3 noiembrie 2006, 8:56)

   calin [anonim]

   Ma infiioara faptul ca in Romania anului 2006 si in prag de aderare la UE, justitia nu tine cont de drepturile constitutionale ale cetateanului la aparare, precum si de prevederile Codului de procedura penala. Daca sunt vinovati sa plateasca atat ei cat si ceilalti mari inculpati ai Romaniei, dar faceti-o legal, PROCEDURAL si nu ca un tanc bolsevic.
  • 0 (0 voturi)    
   Lingaii ! (Vineri, 3 noiembrie 2006, 9:28)

   Petrica [anonim]

   Am vazut foarte multe dezbateri la TV, am ascultat la radio sau am citit presa, si am constatat ca foarte multi ziaristi sint niste escroci. Multi din acesti asa zisi ziaristi sint niste mafioti si niste lingai. Ling mainile multor mafioti pt. o paine. Daca ai coloana vertebrala , nu intrii in tot felul de combinatii murdare. Vezi cazul SOV, care acum dupa ce a escrocat milioane de oameni cinstiti si le-a luat banii, acum este patron de trust de presa. Multi ziaristi care l-au facut cu ou si cu otet, acum ii ling mainile si stau "aplecati" cu pantalonii in vine in fata lui. Acestia si multi altii sint niste LINGAI ! Ziaristii cu coloana vertebrala din Romania, se pot numara pe degete.
  • 0 (0 voturi)    
   Oare? (Vineri, 3 noiembrie 2006, 9:40)

   dublugreu [anonim]

   Oare este corect ca sa catalogam o investigatie ca santaj nu stiu daca este normal ca sa ingradesti libertatea presei dar daca acele investigatii jurnalistice au fost folosite ca santaj atunci este bine sa fie acuzati jurnalistii dar prin condamnarea jurnalistilor ar insemna sa se recunoasca ca anchetele lor sunt adevarate asa deci nu numai ei ar trebui incarcerati atunci ar trebuie ca toate anchetele si dosarele la care inculpatii au avut acces ar trebui cercetate de ce jurnalisti sunt imediat bagati la inchisoare fara a fi judecati in libertate ca restul de corupti din tara asta oare este normal ca sa ne trezim noi jurnalistii pentru ca politica redationala este sa foloseasca munca ta pentru santaj unde este normalitatea in acest lucru!
  • 0 (0 voturi)    
   Avarvarei face parte din echipa (Vineri, 3 noiembrie 2006, 10:20)

   Anonim [anonim]

   I mi pastrez anonimatul deoarece am fost o victima schemei de santaj aplicata in Cluj de echipa de santajisti si in cunostinta de cauza va declar ca Avarvarei este implicat in activitatile mafiote a acestui grup si a avut un rol important in activitatea pe care a desfasurat o.Va declar ca am urmarit ani de zile aciest grup si mi asum orsice litera scrisa de mine va spun ca nu sunt toti arestati din banda si mai sant si oameni din Parlamentul Romaniei !!!!!!!!!!!care au avut legaturi stranse cu echipa asta de banditi.Astept sa fie saltati si ei ca sa vin in instanta si sa probez cele scrise.
  • 0 (0 voturi)    
   Mai Dublugreu, (Vineri, 3 noiembrie 2006, 10:32)

   Johhan [anonim]

   nu intelegi ca ei nu au descoperit mai nimic? Altfel santajau, daca vrei sa nu-ti fac firma de ras si sa scriu de rau in ea, hai sa facem un contract de publicitate de nu stiu cate mii de Euro. Si unele faceau, altele nu si erau terfelite (exemple cauta in paginile vechi ale Gazetei de Cluj), dar s-au saturat! S-a umplut paharul si era stigator la cer sa se mai continuie asa.
  • 0 (0 voturi)    
   Intrebari (Vineri, 3 noiembrie 2006, 10:41)

   Sorin [anonim]

   - de ce redactiile sunt inchise? cine le da dreptul procurorilor sa o faca? patronii nu au decat sa plateasca dar ZIARUL / PRESA de ce trebuie sa sufere?
   - de ce nimeni nu se crizeaza la abuzurile si la viciile de procedura din dosar? dosarul a fost inregistrat in dec 2005, dar pana la arestare, nici unul dintre cei 6 nu stia de el. legea a fost clar incalcata.
   - ingamfarea lui Man de a nu recunoaste integritatea CRP si a altor organisme i-a adus lipsa de sustinere a presei. Astazi, il vedem pe Tudor Popescu zborsindu-se despre caz, uitand ce facea Adevarul si el cu Puzdrea. apare cea mai tare intrebare a cazului: nimeni nu se sperie pentru acest posibil precedent? nici un ziarist normal la cap nu isi da seama ca pe viitor nu se va mai putea publica nici o ancheta in ziarele locale despre borfasi (si exista cu toptanul) fara ca acel borfas sa strige ca a fost santajat?
   - de ce niciodata marea presa centrala nu are de suferit? Rosca Stanescu e curat? Ivanciuc sau Mihaiu de la Catavencu sunt sfinti? Golanii de la Atac pot fi numiti ziaristi? Smenurile Garidanului pot fi considerate articole? Ia sa auzim niste pareri!
  • 0 (0 voturi)    
   previzibil (Vineri, 3 noiembrie 2006, 10:55)

   blueeye [anonim]

   Cine-l stie pe Ava nu se mira acum. Are in sange chestia asta a tradarii, a diversiunii, a delatiunii. Are destule "conectii" in preajma justitiei, de la arhivari la grefiere, de la procurori la judecatori, despre care cunoaste lucruri compromitatoare, de la afaceri pana la amantlacuri. Asta din perioada UM0215. Cu asta se ocupa, nu? Omul are in cap o intreaga baza de date compromitatoare. Cand are ceva la bord si cauti ceva despre cineva, dai un search in capul lui Ava si afli si de la ce tatza a supt subiectul. Briliant, dar alcoolic, armasar pentru femei, dar emotiv si lipsit de curaj, asta e Ava. Asadar, cine-l stie pe Ava nu se mira acum. Si-a aranjat ploile din vreme, nu a contat ce trebuie sa spuna pentru a-i fi lui bine. A cedat presiunii, dovedindu-se inca o data un las calificat. A ascultat sfatul vechiului sau amic Florian, avocatul dois'unsfert, care e uns cu toate alifiile si beneficiaza de toata reteaua "pe justitie" a lui Ava.
   Va asteptati la altceva din partea lui Ava? Ma dezamagiti. Omul ar vinde-o bucati pe soacra-sa ca sa cada el in picioare.
   A informat? A dezinformat? Putem banui ca din amalgamul de informatii din capul lui Ava au iesit cele care le trebuiau procurorilor. Nu conteaza daca sunt sau nu adevarate. Ava nu ar avea nici o jena sa depuna marturile mincinoasa in fata Justitiei.
   Asadar, or fi sau nu ziaristii vinovati, cert este ca marturia lui Ava este egala cu "0". Securistul este doar o "arma" folosita de procurori impotriva arestatilor, dar ar trebui sa stie ca Ava intotdeauna lucreaza cel putin pe doua fronturi. Si primul dintre ele este, invariabil, munca de informator. Pe care n-a abandonat-o niciodata.
   Poate cu alta ocazie vorbim despre Otel, care face si el manevre pentru a scapa in libertate.
   Scapa securistii, raman ziaristii. Ziaristii care au dat o paine de mancat securistilor, aruncati ca niste masele stricate din posturile lor. Ziaristii n-au "proptele" in justitie.
  • 0 (0 voturi)    
   stiati ca... (Vineri, 3 noiembrie 2006, 12:32)

   cunoscatorul [anonim]

   - avarvarei este nasul de cununie al avocatului Florian?
   - rus toma, seful crimei organizate, a fost acuzat nu e mult de un bijutier arab ca a "uitat" sa ii returnez un ceas de aur foarte scump?
   - ca Ziua de Cluj practica santaje si mai odioase, dar ca ei sunt prieteni cu procurorii din acest caz?
   - ca toata presa din Cluj este santajista?
   -
  • 0 (0 voturi)    
   urmeaza ziua de cluj (Vineri, 3 noiembrie 2006, 14:05)

   ardeleanu [anonim]

   "Gazetarii" clujeni sunt rezolvati acum.poate se vor razbuna ei cand vor iesi dupa gratii.sigur o vor face, insa....de cei de la Ziua de Cluj ce parere aveti?(cei care ii cunoasteti). Cei care a lucrat acolo stiu care sunt practicile lor de obtinere a contractelor de publicitate, nu e nici o diferenta intre practicile lor si ale celor care sunt acum dupa gratii. Cei asupra carora s-au facut presiuni ar trebui sa iasa in fata si sa rosteasca adevarul despre ei.
   Mi-e jena de presa clujeana si mi-e greu sa cred ca cei care sunt in aceasta breala mai pot fi mandri de statutul lor....au avut grija altii sa terfeleasca credibilitatea lor.
   Apropo, Tapalga! Intoarce-te in Bucuresti ca nu in Cluj iti vei putea construi cariera. Ai verticalitate, asa ca, ai grija sa nu te molipsesti. Ti-ai construit un nume, e pacat sa te pierzi printre derbedeii astia. Multi te compatimesc, cred, dar, mai bine, stai departe de Cluj si intoarce-te in presa centrala...comentariile de acolo au mai multa greutate decat cele care apar intr-o fituica locala, oricum, compromisa acum.
  • 0 (0 voturi)    
   de ce ziua de cluj? (Vineri, 3 noiembrie 2006, 14:20)

   hmmmm [anonim]

   fiindca la ziua de cluj s-a produs transferul unei bune parti a ziaristilor de la bza, cred ca trebuie sa luam in considerare si aceasta intrebare. Nu se poate face curatenie in presa fara sa ii luam in calcul si pe celebrii patroni de presa de la Ziua de Cluj.
  • 0 (0 voturi)    
   BZA (Vineri, 3 noiembrie 2006, 15:16)

   capitan [anonim]

   intradevar, ziaristii onesti de la BZA au plecat la ziua de cluj, pt. ca nu au mai inghitit practicile de acolo. la ziua de cluj au mai venit ziaristi de la adevarul, monitorul, plus ca s-a format o echipa noua de jurnalisti tineri, care nu au nici o legatura cu BZA sau gazeta. asa ca insinuarile nu-si au rostul.

   sunt curios sa vad cine va mai face presa de investigatie in cluj, inafara de mihai soica de la evenimentul, pt. ca celelalte ziare au trecut pe fata la tabloidizare sau pupincurism. care e diferenta intre presa facuta cu toporul, gen man, sau cea de limbi in... practicata de fituicile politice din cluj, cele mortuare sau cele de sex, pesti si masaje erotice- care isi scot banii din lins in... politiceni sau oameni de afaceri?

   ce parere aveti despre suplimentele economice, imobiliare din presa clujeana- stilul EVZ - Florin Danciu- RESET MEDIA in care teparii isi povestesc cariere si implinirile. rezulta 2 metode diferite, acelasi scop. fireste, stilul man, e cel penal, pt care va plati cu varf si indesat. la fel de gretos e si limbismul si cersitul pe la politicieni.

   la bucuresti se practica aceleasi metode. astia de la gazeta, mai tarani de felul lor, uitati-va si la personaje, un militian, un securist, un fost sofer, o tipa dubioasa, man/ plin de alcool etc au sarit calul. la bucale, de exemplu, in gandul e o reclama cu BRONEC, firma de paza si securitate, care firma e legata de gabriel bivolaru/recte Iacubov- Rafo. evenimentul zilei facea reclama la traficul aerian, Ziua la CFR marfa, Adevarul la Ministerul Industriilor samd...

   povestile sunt lungi si tin de situatia per ansamblu a presei din romania.
  • 0 (0 voturi)    
   capitane...habar nu ai de ce se intampla (Vineri, 3 noiembrie 2006, 15:45)

   ardeleanu [anonim]

   Ma intreb daca nue sti, cumva vreun angajat de la Ziua de Cj, ca ei ar fi in stare sa faca asta. Aveti un concurent nou, de cateva zile, pe piata clujeana si vreti sa il si eliminati. Reset Media va creste, oricum, insa nu prin strategiile aplicate de Trend Communication, firma lui Rares Bogdan si Octavian hoandra. Asa ca, tine-ti plliscul!E vorba de stilul in care fac investigatii, de care habar nu ai si lasa-i macar pe altii sa afle, nu manipula aiurea cu mesajele tale de pe forum. Mai vezi si tu ce marturisesc cei care au lucrat la Ziua de Cj si cat de mult i-a afectat asta cand incercau, pur si simplu, cu naivitate, sa isi faca meseria asa cum stiau mai bine, dar erau obligati sa conditioneze aparitiile pozitive in schimbul unor contracte. Mai taci, capitane, si ancoreaza-te in realitate!
  • 0 (0 voturi)    
   e si varianta asta, nu? (Vineri, 3 noiembrie 2006, 15:52)

   Dorin [anonim]

   chiar vreti sa aruncati in rahat in toata presa clujeana (si cea nationala, cu un drum) doar pentru ca exista un scandal legat de santaj la gazeta de cluj si la bza. este un mare pericol, acum, ca toata presa sa aiba de suferit din cauza a catorva oameni (din care cred ca unul singur e ziarist, restul sunt militieni si securisti). ce vreti? sa nu mai poata scrie nimeni anchete sau macar articole critice, sa nu mai poata nimeni sa-i arda pe politicieni sau pe oamenii din administratie doar pentru ca imediat vor sari sa zica ca sunt santajati sau ca se fac presiuni asupra lor. sa nu confundam cateva anchete de la gazeta de cluj sau de la bza cu miile de anchete, sau cate or fi fost, din presa de dupa 1989. ce, toate au fost de santaj? sa nu aruncam anatema pe toti. oameni care au lucart de-a lungul timpului sub Liviu Man lucreaza acum la toate ziarele din cluj, sau la ziare din bucuresti (corespondenti sau angajati direct)> la ziarul clujeanului, la clujeanul, la ziua de cluj, la monitorul sau mai stiu eu pe unde...
   cei care vorbesc fara discernamant si profita de momentul oportun pentruj a acuza toata presa fac o mare greseala si trebuie sa se gandeasca cel putin de trei ori (ca tot li se cer ziaristilor sa verifice o informatie din trei surse, de ce sa nu cerem si "forumistilor" sau "bloghistilor" sa faca la fel, sa gandeasca de trei ori si sa scrie o data).
   cer prea mult?
   mai ganditi-va... 1... 2... 3... acum scrieti...
  • 0 (0 voturi)    
   svsv (Vineri, 3 noiembrie 2006, 21:03)

   vsvr [anonim]

   Seful "Protectiei Interne" de la Trustul Gazeta si-a dat colegii pe tava: Recunosc, ei au santajat!


   - cum adica i-a dat pe tava ?

   DACA AU INCALCAT LEGEA - E BINE CA A FACUT-O !

   Si in acest caz nu "i-a dat pe tava" ci "a facut dreptate".

   Nu e mai corect asa ?
  • 0 (0 voturi)    
   Din nou....Avarvarei (Duminică, 5 noiembrie 2006, 19:10)

   Dr.George Calalb [anonim]

   Astept in continuare un semn de viata dela personajul de care se face vorbire

  Abonare la comentarii cu RSS

  ESRI

  Întâlniri on-line | #deladistanță

  Top 10 articole cele mai ...  Hotnews
  Agenţii de ştiri

  Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.  powered by
  developed by