Diva de la Antena 1 a ramas in carti alaturi de Matilda Pascal Cojocarita pentru un rol de lesbiana in telenovela "Vocea inimii", difuzata la Antena 1. Initial, au fost propuse si Corina Chiriac si Angela Similea, insa acestea au spus un "nu" categoric.

Producatorii telenovelei "Vocea inimii" au hotarat ca incepand cu episodul 50 sa complice intriga cu personaje mai neconventionale. Pentru acest rol, ei s-au gandit la o distributie speciala, contactand nume arhicunoscute pentru a avea un impact mai mare asupra telespectatorilor, numai ca s-au lovit de prejudecati.

Au speriat-o scenele de dragoste

Se pare ca scenele de dragoste pe care ar fi trebuit sa le interpreteze impreuna cu o alta femeie, respectiv cu actrita Andreea Macelaru-Sofron (Crina in serial), le-au speriat pe vedetele chemate la casting. Potrivit scenariului, acestea ar trebuit sa se sarute pasional si pe parcursul a catorva episoade sa mimeze erotismul.

Daca Angela Similea si Corina Chiriac nu au stat nicio secunda pe ganduri in fata unei astfel de propuneri, convinse ca nu pot interpreta niciodata un astfel de rol, Mihaela Radulescu si Matilda Pascal-Cojocarita au dat curs provocarii. Cele doua vedete asteapta in momentul de fata scenariul pentru a putea lua o decizie.

Amfitrioana emisiunii de divertisment "Duminicii in familie" se afla in momentul de fata la Praga, amanand raspunsul pe care il va da producatorilor.

"Imi castig painea altfel"

Contracandidata Mihaelei, Matilda Pascal-Cojocarita, ne-a declarat : "Vreau un raspuns de la regizori. Nu am semnat nimic. Astept sa vad ce rol e si ce trebuie sa fac. Nu e un lucru pe care il accepti cu ochii inchisi. In afara de asta, eu nu sunt actrita. Imi castig painea altfel. Aceasta propunere e una accidentala. Nu stiu daca pot sa fac fata unui astfel de rol".

De cealalta parte a baricadei, Corina Chiriac, al carei refuz a fost vehement, a evitat sa comenteze in vreun fel decizia de a ignora o astfel de propunere.

Mai multe stiri mondene in Averea