Lansarea proiectului TeaM are loc luni, 6 noiembrie, ora 19.00 cu un spectacol dedicat celor 250 de ani care se implinesc de la nasterea marelui compozitor Wolfgang Amadeus Mozart.

Proiectul TeaM este act artistic creat de tineri in care muzica si teatrul in principal, dar si celelalte arte - plastica, dansul, filmul, etc - se imbina la realizarea unui spectacol destinat, in principal, tinerilor.

Spectacolele se vor desfasura la Sala mica si Rotonda mica din incinta Ateneului Roman. Propunerile de spectacol: proiecte in care teatrul sa se armonizeze cu muzica in formule proaspete si mai ales originale.

Proiectul este deschis tinerilor regizori, actori, scenografi si coregrafi carora li se cere un singur lucru: toate productiile sa fie insotite/ilustrate numai cu muzica clasica sau cu rapel la muzica clasica.

Promovarea tinerilor artisti: Pe scena sa vor intilni mai multe generatii. Si-au manifestat dorinta de a participa la acest proiect nume mari ale scenei romanesti - Mircea Albulescu, Claudiu Bleont, Marius Bodochi, George Ivascu ... alaturi de care vor lucra actori, regizori, scenografi si coregrafi din generatiile tinere.

In acest fel, spectacolele TeaM vor deveni, in principal, momente de maxim interes pentru tineri dar ele nu vor fi ocolite nici de cunoscatorii fenomenului teatral romanesc.

Spectacolele TeaM vor avea loc in fiecare luna. Stagiunea TeaM va dura din octombrie pina in iunie.

Lansarea proiectului TeaM are loc cu un spectacol dedicat celor 250 de ani care se implinesc de la nasterea marelui compozitor Wolfgang Amadeus Mozart. Dupa o introducere in viata si opera marelui compozitor - introducere sustinuta muzical de elevi de la Liceul de muzica a GEORGE ENESCU din Bucuresti - va fi prezentata piesa de teatru Mozart si Salieri de Pusikin.

Interpreti: Marius Bodochi si Vlad Logigan: regia Alice Barb; scenografia Corina Gramosteanu.

Cel de al doilea spectacol din seria TeaM, Portubras este programat pentru 20 noiembrie si va fi un omagiu adus limbii portugheze prin muzica si poezie. Interpreti: Irina Sarbu - voce, Sorin Romaneschu - ghitara, Vlad Logigan- recitator. Regia: Alice Barb.

Proiectul TeaM debuteaza cu aceste doua spectacole care sunt deja gata urmind ca, in cele doua luni, sa se realizeze selectia priectelor pe care tinerii creatori le vor pregati si prezenta.