Postata de: Adrian Manaila

La data: 03 Noiembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 11037

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Domnule Primar General Adriean Videanu,

Intentia de a disciplina participantii la traficul bucurestean este foarte buna si necesara. Dar incompleta si cu consecinte pe care nu le-ti avut in vedere.

Din nou se neglijeaza un participantl a trafic, poate cel mai vulnerabil. Ma refer la pieton. Si el este participant la trafic. Daca pentru circulatia auto este afectat carosabilul pentru pietoni este rezervat trotuarul.

Nu am vazut nici o masura luata in a stavili agresarea spatiului rezervat circulatiei pietonilor de catre automobilisti.

Ba mai mult, daca veti inaspri sanctiuni pentru parcarea neregulamentara pe carosabil se vor inmulti cazurile de parcare pe trotuare. Logica este simpla: pentru parcarea pe trotuare nu-i sanctioneaza nimeni pe automobilisti.

Pentru a reglementa circulatia trebuiesc avuti in vedere toti participantii la trafic, deci si pietonii. Iar interzicerea parcarii trebuie extinsa si la spatiul rezervat circulatiei pietonilor.

Sper sa nu dovediti acelasi dispret fata de aceasta categorie de participanti la trafic pe care au dovedit-o dea-lungul timpului purtatorii de girofar mai vechi si mai noi.

www.domnuleprimar.ro