Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 05 Noiembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 11117

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Nu avem cinema

Domnule primar,

Va scriu pentru a imi exprima opinia in legatura cu faptul ca in orasul nostru nu mai exista sala de cinema.

Poate sunt prost informata, sau poate sunt in urma cu stirile, dar am constatat si auzit ca, dupa desfiintarea "cinema etalon" si mai curand a "cinema modern" in locul caruia va fi construit un teatru, in oras nu mai exista nici un astfel de local. Am crezut ca poate va fi amenajata o sala moderna de cinema in noul mall, insa am constatat ca m-am inselat.

O sala de cinema este absolut necesara in orasul nostru, la fel ca in orice alt oras din Romania, iar aceasta afirmatie vine nu numai din partea mea ci si din partea a mai mult de 30 de alti tineri (si asta numai dintre persoanele pe care le cunosc eu).

Faptul ca, inainte de a fi desfiintat, cinema-ul modern nu era plin mai niciodata sau uneori era aproape chiar gol ( deci nu aducea profit-probabil motivul pentru care a si fost desfiintat) , asta nu se datoreaza faptului ca tinerii ( si nu numai) nu mai sunt interesati de acest local deoarece filmele proiectate acasa pe calculator le-ar fi luat locul, ci doar pentru faptul ca acea cladire nu

oferea conditii moderne, ca, de exemplu, cinema-urile din Bucuresti. Daca cinema-ul ar fi fost modernizat, cu siguranta sala ar fi fost de cele mai multe ori plina.

Totodata, nu inteleg de ce aceasta modernizare despre care am vorbit nu a fost aplicata cinema-ului la fel ca si teatrului Ariel. Nu vreau sa spun ca Teatrul Ariel nu trebuia si el modernizat, din contra, orice local cultural si monument istoric din judetul nostru trebuie ingrijit, dar de ce cinema-ul este neglijat?

Niciodata filemele vizionate acasa, la calculator sau la televizor, nu se vor putea compara cu cele vazute intr-o sala de cinema.

Inca o data vreau sa mentionez ca, poate nu sunt informata bine si o sala de cinema a fost amplasata in alt loc din oras , situatie in care v-as ruga sa ma informati unde, sau va fi in viitor. In cazul in care, intr-adevar, o sala de cinema nu mai exista in Ramnic va rog sa reveniti asupra acestei decizii si sa gasiti un spatiu si pentru acest local important .

Va multumesc anticipat.

Cu stima si respect,

Ciolacu Elena