Rapid-Craiova 1-0

Badoi 33

Rapidul a jucat cit a considerat necesar - prima repriza pe care a dominat-o clar. Badoi, lovitura libera laterala, a concretizat superioritatea valorica.

In a doua parte, giulestenii au schimbat registrul tactic si au dat Craiovei sansa supravietuirii. Insa deocamdata echipa lui Fane Stoica nu este atit de creativa pe cit este de muncitoare.

Ratarile meciului - Mugurel Buga, de doua ori singur cu Bornescu. Sub privirile pline de subinteles ale finantatorului George Copos care tocmai il criticase pe atacant pentru forma slaba.

Jean Valvis este in cautarea pasilor pierduti - duce o adevarata campanie electorala printre fanii Rapidului pentru a recuceri pozitia dominanta din conducere.

Dar popularitatea lui Valvis se termina la temperaturi scazute (cum a fost miercuri seara, la Ploiesti) si tot o loja alege pentru a urmari meciul...

Meci incins din cauza galeriilor: o petarda trimisa de giulesteni in teren (minutul 1) a fost la un pas sa le scoata din joc unul din favoriti (Sapunaru).

Dupa meci, fanii bucuresteni au vrut sa opreasca la o benzinarie de la iesirea din Ploiesti, pentru "aprovizionare", insa jandarmii care faceau parte din escorta le-au interzis si i-au urcat cu forta inapoi in autocare.

Pandurii - Dinamo 1-0, dupa prelungiri, Bucuresti, "Lia Manoliu"

Iordache 100

Ilie Iordache a fost anul trecut in lotul lui Dinamo (care il transferase de la Craiova, dupa retrogradarea oltenilor). Bucurestenii l-au transferat la Tg Jiu pentru 50 000 de euro.

"Nu a fost un meci special, legat de perioada cit am fost legitimat in Stefan cel Mare. Am vrut doar sa inscriu si sa-mi demonstrez valoarea"

Ilie Iordache, atacant Pandurii

Echipa folosita de Mircea Rednic: Gaev - Mihut, Galamaz, Radu Stefan, Pulhac - Ze Kalanga, Tames, Cristea, C. Munteanu - Niculescu, Danciulescu

"Am vrut sa dau si altora sansa de a juca. E greu sa duci un sezon cu doar 13-14 jucatori. E rusinos sa fii eliminat din Cupa, cer scuze suporterilor. Poate au reusit si altii sa strice atmosfera din lotul nostru. Toate inventiile din ziare si asa mai departe..."

Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"S-au vazut bombele campaniei de transferari din vara... Singurul reusit este cel al lui Ganea. In rest..."

Gigi Netoiu, fost actionar Dinamo

"Mi-era dor de asemenea specialisti... Apar exact cind este mai greu... Ne-ajuta mult!"

Mircea Rednic

Poli Timisoara - CFR Cluj 2-0, Hunedoara

Cristea 20, 51

Unirea Urziceni - Otelul 1-2, Focsani

Dobre 79, respectiv Jula 54, Paraschiv 84

Poli Iasi - Farul 1-0, Galati

Onofras 68

FC Arges - UTA 2-0, Tg Jiu

Chita 25, Bazzi 65

FC Caracal - National 2-3 (prelungiri) Alexandria

Boroiban 65, 78 - 11 metri, respectiv Panc, 68 - 11 metri, Lincar 104