Banca Investkredit, specializata in finantarea sectorului corporativ si imobiliar, si-a deschis joi prima repezentanta in Romania. Activitatile de baza desfasurate de reprezentanta vor privi cultivarea contactelor cu clientii din Romania in domeniile finantarii companiilor pe termen mediu si lung, operatiuni de trezorerie si al proiectelor din sectorul imobiliar.

In calitatea sa de banca specializata in finantarea sectorului corporativ si imobiliar, Investkredit poate oferi clientilor sai intreaga gama de produse ale unei banci comerciale si de investitii integrate.

Reprezentanta din Romania va fi condusa de Claudius Ferentz, economist, cu o indelungata experienta in domeniiile bancar si al finantarilor. Inainte de a lucra la Investkredit, Claudius Ferentz a fost Senior Project Manager la un grup bancar international.

Societatea imobiliara pentru investitii si Asset Management a Investkredit, Europolis, a efectuat prima sa investitie in Romania in 2003, iar din 2005 este reprezentata printr-o filiala la Bucuresti. Proiectele imobiliare incheiate de Europolis in Romania au o valoare totala de 180 de milioane de euro.

Pe langa aceasta, mai actioneaza in Romania Immoconsult Leasinggesellschaft G.m.b.H., filiala Investkredit pentru leasing imobiliar, si Premiumred Real Estate Development GmbH, filiala Investkredit pentru dezvoltari imobiliare .