Sportul extrem se redescopera, dintr-o alta perspectiva, la TVR2, duminica ora 11.30. Cat de extrema poate fi Miorita? Uita-te si vei afla !

Pasiunea pentru zbor, fascinatia inaltimilor, nazuinta pentru a invinge gravitatia, dorinte ce l-au preocupat pe om din cele mai vechi timpuri. De acelasi « feeling » au « beneficiat » Luciana si Andrei, in urmatoarea calatorie, nelipsita nici de data aceasta, de intamplari neasteptate.

Totul sa desfasurat sub forma unui curs practic, pentru a intelege principiile de baza ala zborului cu parapanta.

Scopul acestui curs este acapararea de tehnici de baza in domeniul zborului precum si primele zboruri de pe diferite suprafete inalte. Zboruri la « simpla »au fost efectuate avand contact radio cu instructorul.

Cursul a continut date despre invatarea in conditii de siguranta a instrumentarului de zbor, meteorologie de baza, aerodinamica, dreptul zborului, situatii periculoase, tehnica curbelor, tehnica aterizarii, tehnici de manevrare.

Dar dincolo de toate ideile, mai mult sau mai putin preconcepute, sentimentul desprinderii de la sol combinat cu adrenalina ce iti invadeaza corpul din primii pasi catre marginea prapastiei, este incomparabil !!!

Cat de greu poate fi pentru un om obisnuit sa isi invinga teama?

Raspunsul va veni mult mai simplu, behait natural, din partea Mioritei Extreme, duminica, ora 11.30, la TVR2 !!! realuare luni 23:45. Sport extrem.