Peugeot a lansat modelul 206 Sedan cu ocazia inaugurarii noului showroom si service din Pantelimon. Modelul va fi comercializat abia din luna ianuarie iar varianta standard va avea un pret de pornire de la 9000 de euro cu toate taxele incluse.

La acest pret, 206 Sedan va avea ca echipare standard geamuri electrice fata, airbag pentru sofer si pasager, aer conditionat, proiectoare de ceata si inchidere centralizata. Peugeot 206 Sedan va trebui sa castige un sector de piata foarte dificil, principalii sai adversari fiind Fiat Albea si Dacia Logan. Oficialii Peugeot au estimat o cifra de vanzari de 400 unitati pe luna.

Complexul BlueBox inaugurat de Peugeot in Pantelimon este cel mai mare din tara. Constructia se intinde pe o suprafata de 4100 mp si a fost realizata in decursul a 12 luni cu o investitie de 7 milioane euro.

Complexul cuprinde un showroom, un service (cu o suprafata de 2500 mp), spatii destinate expunerii autovehiculelor de ocazie, spatii destinate comercializarii de piese de schimb si o zona de asteptare dotata cu acces internet, cafe-bar si magazin cu obiecte promotionale. In cadrul complexului operatiunile de service sunt realizate cu ajutorul programelor Peugeot Rapide si Peugeot Assistance.