Raiffeisen Bank va acorda in perioada noiembrie-decembrie, prin partenerii principali ai bancii, credite de consum in lei cu dobanzi de la 15,9% pe an la 9,9% pe an, conform unui comunicat al institutiei bancare. Totodata, documentatia creditelor va fi simplificata, iar costurile vor fi formate doar din dobanda si comisionul unic de procesare.

O alta promotie demarata la 1 noiembrie este creditul aniversar Raiffeisen Bank "5 ani Selgros"- un produs de creditare oferit persoanelor fizice pentru cumparaturi in perioada sarbatorilor in reteaua magazinelor Selgros. Promotia ofera o rata a dobanzii de 5% pentru primele 5 luni ale creditului de consum in lei, perioada maxima a acestuia este de 5 ani.

Pentru cardurile sale de credit, Raiffeisen Bank deruleaza doua promotii. Prima se adreseaza persoanelor care aplica pentru cardul de credit Raiffeisen Bank in perioada 18.09 - 30.11.2006 si care beneficiaza de 0% dobanda in 2006 pentru toate cumparaturile efectuate cu cardul.

Cea de-a doua se adreseaza posesorilor de carduri de credit Raiffeisen Bank care utilizeza cardul de minimum trei ori in perioada 1 noiembrie - 31 decembrie 2006 pentru cumparaturi, acestia putand castiga diverse premii.

Raiffeisen Bank are in prezent peste doua milioane de clienti de retail, dintre care peste 125.000 IMM-uri, si peste 4.700 corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank detine o retea de 242 unitati, 800 de ATM-uri si peste 6.500 de POS-uri.