Compozitorul Serban Georgescu a scapat cateva vorbe la adresa fostei neveste dupa ce ne-a atentionat ca nu vrea sa "dezgroape mortii" pentru ca este fericit alaturi de noua lui sotie, Eniko-Marinela, si de fetita lor de 1 an si trei luni, Alessia Ana Maria.

NE-A FACUT DESTUL RAU

Se pare ca ultimele declaratii ale Madalinei Manole nu sunt singurele sageti aruncate de cantareata spre noua familie a fostului ei sot : "O femeie stie cum sa arunce cate o soparla. Ne-a facut destul rau in acesti trei ani de zile. Dar sotia mea este o femeie inteleapta care a cautat sa rezolve problemele. A suferit la inceput.

Apoi a inceput sa priveasca totul cu detasare", ne-a declarat compozitorul Serban Georgescu. Compozitorul mai spune ca declaratiile Madalinei sunt provocate si de o gelozie de neinteles a cantaretei: "Poate s-a gandit ca mi-a rezervat un loc la Manastirea Cozia, sa ma fac calugar".

FRUSTRARI PERSONALE

"Mi se pare anacronic ca dupa cinci ani sa te legi de omul de langa care ai plecat. Mai ales cand spui ca ai o relatie si ca esti fericita. Asta e semn de frustrare personala", spune Serban Georgescu despre fosta lui sotie.

Compozitorul ne-a mai declarat ca vila cu doua etaje pe care Madalina Manole spune ca i-a lasat-o la partaj nu i-a apartinut niciodata cantaretei: "Nici nu s-a pus problema casei la partaj. Casa este construita pe terenul parintilor mei, mostenire de la bunici. Fiecare caramida din casa aceea este cate un slagar al meu. Ea a primit despagubiri pentru casa", sustine Serban Georgescu.

SI-A CUMPARAT APARTAMENT

Fostul sot al Madalinei Manole mai spune ca nu a inteles de ce in urma cu 5 ani cantareata si-a luat bagajele si a plecat de acasa: "Nu poate sa ma acuze de nimic concret. Nu sunt un sfant, dar niciodata nu am fost vagabond, alcoolic sau violent. Eu n-am stiut de divort decat cu o saptamana inainte.

Mi-a pus o hartie pe masa apoi si-a luat bocceluta si a plecat. Nici la ora actuala nu stiu ce s-a intamplat. De ce a vrut sa-mi dea personal hartia de divort si nu a trimis-o prin posta asa cum se obisnuieste?", se intreaba compozitorul.

Dupa divort, compozitorul a aflat ca fosta lui sotie isi cumparase pe ascuns un apartament, in timpul casniciei lor. "Isi pregatise terenul. Si-a cumparat un apartament in timpul casatoriei, de care eu habar nu am avut", ne-a declarat Serban Georgescu.

DRAGOSTE DIN INTERES

Cantareata Madalina Manole a recunoscut ca a fost acuzata ca s-a casatorit cu Serban Georgescu din interes. Interpreta sustine ca a consimtit sa fie sotia cunoscutului compozitor, mai mare decat ea cu 18 ani, deoarece era indragostita si subjugata de calitatile fizice

ale acestuia.

DEPASITA DE MODA

Serban Georgescu nu-si acuza fosta sotie de interese materiale, dar spune: "Toata Romania stie ca eu am facut-o vedeta pe Madalina Manole". Mai mult, compozitorul ne-a declarat ca divortul lor a survenit intr-un moment in care Madalina Manole nu mai avea succes pentru ca se schimbase moda in muzica.

El incearca, totusi, sa-i gaseascao justificare fostei sotii: "Este normal sa aiba nostalgia unor succese din trecut".

Compozitorul Serban Georgescu nu este surprins de declaratiile recente ale fostei lui sotii, cantareata Madalina Manole care, la patru ani de la divort, il acuza de infidelitate. Serban Georgescu spune ca fosta sotie nu poate sa depaseasca "nostalgia unor succese din trecut".

SECRETE DE FAMILIE

Se pare ca Madalina Manole nu-i poate reprosa fostului sot nici ca in timpul mariajului de 15 ani nu au avut mostenitori. "Stiam de acum 20 de ani ca nu vom avea copii. Mama mea a fost doctor ginecolog. A vazut o ecografie si mi-a spus "fata asta nu o sa aiba copii". Atunci am spus ca nu-i nimic, ne concentram numai pe profesie", ne-a declarat Serban Georgescu.

Compozitorul mai spune ca nu a facut niciodata o declaratie publica despre problemele fostei sale sotii, motiv pentru care a avut de suferit. "Cand s-a nascut minunea noastra de fetita s-au spus chestii rautacioase, ca nu este copilul meu si multe altele. Nu m-a interesat. Fetita mea seamana picatura rupta cu mama mea si as vrea sa o fac tot medic", ne-a declarat Serban Georgescu.

Mai multe stiri mondene in Ziarul