Ivan Ivanoff, Branimir Dobrev si Ivan Stoyneshky, acestea sunt numele celor trei designeri bulgari care au creat prototipul pe care il puteti admira in imaginile alaturate si care se numeste I2B Concept Wildcat. Din comunicatul oficial al constructorilor bulgari reiese faptul ca I2B Concept nu se afla la prima incercare creativa, Wildcat fiind al treilea concept realizat de acestia.

Prototipul prezentat deocamdata doar in versiune 3D este un supercar de marime medie echipat cu un motor V8 Turbo de 460 CP si care ii permite lui Wildcat sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de 5 secunde. Aceasta performanta este inlesnita si de faptul ca modelul bulgar are o masa proprie de doar 1200 kg.

Nu au fost inca publicate cifre legate de o eventuala productie in serie, insa echipa de designeri va realiza pana la sfarsitul lui martie 2007 o macheta la scara 1/1 care va fi destinata testelor in tunelul aerodinamic. In sfarsit, daca modelul va da satisfactie si se va transforma un prototip rulant, acesta va fi prezentat incepand cu 2009 la cele mai importante saloane auto.

Scopul este simplu: gasirea unui investitor care sa se implice in realizarea proiectului.

Pretul de plecare al modelului - in cazul in care acesta se va transforma in masina de serie - va fi de 150.000 de euro.