Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 14 Noiembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 11380

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Politica gresita in materie de parcari si garaje

Buna ziua,

Doresc sa reclam lipsa de actiune a primariei in ce priveste anumite garaje construite ilegal in fostele parcari publice (in unele din care nu mai stau masini ci muraturi ale "proprietarilor") cat si lipsa de agilitate in a profita de spatiile existente intre blocuri dar si a trotuarelor supradimensionate din spatele blocurilor de la bulevard (Dacia) pentru a amenaja noi locuri de parcare.

Pe langa aceste lucruri mai sunt si vecini care si-au auto-amenajat locuri de parcare pe terenul public avand pretentia de a nu parca altcineva in acel loc si recurgand si la mijloace precum stalpi+lant.

Nu era de ajuns lipsa acuta de locuri de parcare dar seful de scara de la blocul vecin a montat o bara fix pe marginea trotuarului (cat nici sa nu poti deschide portiera daca lipesti masina de bordura) pentru ca nu suporta masinile parcate pe trotuar. Eu personal am avut masina vandalizata de doua ori (odata si cu reclamatie inregistrata la politie) de astfel de vecini.

Ca sa nu ramana doar o vorba in vant ce am scris aici precizez si o adresa web la care se poate vizualiza gratis o inregistrare video care ilustreaza perfect ce am reclamat mai sus. Mentionez ca am actionat in a sesiza primaria prin prezenta mea la camera 12 si printr-un dialog cu persoanele de acolo, prezenta care a generat promisiuni care insa nu au fost implinite pana la momentul prezentei.

Adresa web: http://www.youtube.com/watch?v=Jaw-LhNBvbE

Teletin Mircea-Ionut

www.domnuleprimar.ro