Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 15 Noiembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 11391

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Greseala de proiectare

Buna ziua,

Aveti sincerele mele felicitari pentru ceea ce ati reusit sa faceti in sectorul 3.

Insa in ceea ce priveste o lucrare inceputa relativ curand langa blocul in care locuiesc, dati-mi voie sa am oarece retineri in a aprecia pozitiv initiativa primariei.

Este vorba de noile locuri teoretice de parcare obtinute prin ingustarea trotuarului de pe bd.N.Grigorescu incepand de la blocul Potcoava spre Diham.

Presupun ca ne aflam aici intr-o eroare de apreciare si implicit de proiectare a eficientei acestor locuri de parcare nou create. In sensul ca, datorita densitatii destul de mari a copacilor aflati pe aliniamentul bulevardului noua amenajare creata va fi absolut inutila pentru parcarea masinilor.

Asta deoarece distanta dintre copaci sau dintre copaci si stalpi este pe unele portiuni importante prea mica pentru a putea permite parcarea intre acestia a vreunei masini.

Ca exemplu, si sper in curand sa aduc si eventuale fotografii, de la inceputul acestei noi lucrari, de la Potcoava mergand catre Diham, este o portiune de cel putin 20 m in care avem, in ordine: o gura de aerisire, un stalp, 3 copaci aflati la o distanta de maxim 2 m intre ei si care acum au si o bordura aferenta si inca un stalp.

Aceste "obstacole" impiedica practic parcarea perpendiculara pe bulevard a masinilor si practic nu va schimba nimic in modul de a parca a locatarilor din zona. Asa cum probabil se dorea.

Sugestia mea ar fi de a sacrifica cate un copac, doi acolo unde e cazul si doar asa eficienta acestor noi locuri de parcare va fi reala.

Cu stima,

Andrei Stefancu

www.domnuleprimar.ro