Imaginile socante de la „Tradati in dragoste” atrag in fiecare luni seara audiente-record pentru Prima TV. In unele cazuri, in acest sezon, audienta a sarit de un milion de telespectatori in mediul urban. Imaginile par veritabile, insa de cele mai multe ori sunt reconstituiri jucate de actori de ocazie.

"Cheaters" de Romania

Reprezentantii Prima TV sunt rezervati cand vorbesc despre formatul emisiunii. „Emisiunea se bazeaza pe cazuri reale ale celor care suna la numarul de telefon alocat emisiunii si doresc sa impartaseasca experienta traita”, a declarat Anca Rusu, director de comunicare al postului, fara a detalia insa cum stau lucrurile.

Din informatiile EVZ, mecanismul emisiunii este urmatorul: producatorii primesc scrisori de la telespectatori, echipa de detectivi rezolva cazul, apoi, daca persoanele implicate sunt de acord, folosesc imaginile pe post.

Daca nu, se reconstituie cazul cu actori. In majoritatea covarsitoare, cazurile sunt reconstituite, iar ceea ce apare pe televizor este, practic, un film inspirat din cazul real, dar jucat exceptional de bine de oameni obisnuiti, nu de actori, ceea ce da veridicitate programului.

Producatorii Prima TV nu au dat detalii despre program „pentru ca nu dorim sa demitizam productia acestei emisiuni”. „Ati incercat sa aflati secretele emisiunii „Din Dragoste” sau „Surprize, surprize”?, a fost raspunsul producatorilor.

Emisiunea de pe Prima TV seamana izbitor cu programul „Cheaters”, unde telespectatorii care isi banuiesc partenerii apeleaza la aceasta emisiune pentru a-i prinde pe infideli.

Programul romanesc difera insa de varianta americana. Reprezentantii Prima TV spun ca nu s-au inspirat din emisiunea „Cheaters”, drept care „Tradati in dragoste” este considerat un concept original, fara licenta internationala.

Telespectatorul care deschide televizorul dupa inceperea emisiunii si nu are rabdare sa vada genericul de final are impresia ca vede imagini filmate cu protagonistii cazurilor respective.

Integral in EvZ