Grupul K Tech - Ultra PRO, proprietarul lantului de magazine Ultra Pro Computers, va investi cinci milioane de euro pentru constructia unui imobil de birouri, cu o suprafata utila de aproximativ 3.200 metri patrati, in zona centrala a Bucurestiului, se arata intr-un comunicat al companiei Regatta. Cladirea va fi finalizat in luna ianuarie a anului viitor.

„In ultimii 2-3 ani, domeniul imobiliar a avut cele mai spectaculoase cresteri. In continuare vom dezvolta afacerea cu calculatoare care ne-a facut celebri, dar vom fi activi si in domeniul imobiliar, in prezent existind si alte proiecte,” a declarat Cristian Fughina, presedintele Ultra PRO Computers.

Cladirea, a carei constructie a inceput in luna februarie a acestui an este amplasata pe Calea Floreasca, in imediata apropiere a intersectiei cu Bulevardul Stefan cel Mare si are o structura de subsol, parter si patru niveluri.

Grupul K Tech - Ultra PRO desfasuara activitati atat in segmentul de retail cat si in cel de distributie IT. In anul 2005 grupul a obtinut o cifra de afaceri de 80 milioane dolari, in crestere cu 20,3% comparativ cu anul 2004.La finele anului trecut, lantul de retail era alcatuit din 79 magazine, din care 24 in Bucuresti, restul acoperind orasele importante din tara.