Senatorul Antonie Iorgovan si-a lansat in mod oficial candidatura la sefia PSD. El a facut acest anunt la Conferinta Nationala a partidului, gazduita de PSD Prahova, transmite Realitatea TV. "Pot fi mai credibil decat Mircea Geoana" - si-a explicat Iorgovan decizia de a candida pentru functia de presedinte al PSD.

Antonie Iorgovan este cel de-al treilea candidat pentru functia de presedinte al acestei formatiuni politice, alaturi de Mircea Geoana (actualul lider al partidului) si Sorin Oprescu (presedintele PSD Bucuresti).

"Toni Iorgovan este un om care de multe ori, ca orice om talentat si cu o iscutime a mintii, se pune invers cu sefii, dar, dupa 10 decembrie, vom ramane cu totii colegi si prieteni", a spus Geoana.

"Daca Toni Iorgovan si Sorin Oprescu vor candida, nu este nici o problema" - a adaugat liderul PSD. Totodata, Mircea Geoana a lansat un apel la unitatea partidului, "indiferent care va fi rezultatul congresului extraordinar din data de 10 decembrie".

Sorin Oprescu a anuntat, vineri seara, la sedinta Comitetului Executiv al filialei, intentia de a candida la presedintia PSD.

Alegerile pentru desemnarea presedintelui PSD vor avea loc pe 10 decembrie, la sedinta Congresului extraordinar al acestei formatiuni politice.