Premiul de 50.000 de euro castigat de Carmen Stepan la "Dansez pentru tine" s-a transformat intr-un subiect controversat, dupa ce s-a aflat ca iubitul castigatoarei isi programase operatia la Beijing inainte de a afla rezultatul emisiunii concurs. Pentru a pune capat speculatiilor, Carmen ne-a marturisit ca logodnicul ei Dani era de mult timp inscris pe lista de asteptare a clinicii din China.

Am inteles ca facusei programarea pentru Beijing inainte de a se incheia concursul "Dansez pentru tine"

Programarea pentru operatia din Beijing a fost facuta inca inaintea aparitiei emisiunii "Dansez pentru tine". Mediatizarea cazului lui Dani a venit ca ultima cale de a aduna banii pentru operatie.

Dani a facut cereri peste cereri la toate institutiile publice si juridice, la banci, firme private... oameni de suflet si deoarece nu a avut prea multa sustinere si foarte putini bani au fost adunati, a cerut sprijinul televiziunii locale Pro Tv Arad. Ei l-au indrumat pe Dani spre emisiunea "Dansez pentru tine".

INCREDEREA E TOTUL

Rep: De unde sperati ca se vor strange banii, daca n-ati fi castigat competitia ?

Oameni de suflet mai sunt in tara noastra. Urmatorul pas era sa apelam personal, inca o data, la institutii, stiind ca lumea a vazut ca nu e o cacealma, ca Dani si situatia lui nefericita exista. Oricum, inainte de a intra in primul duel foarte multi oameni au avut dorinta de a ne ajuta, atat din tara cat si din strainatate.

Primul pas este ca spitalul sa te aiba pe lista si sa ai o programare facuta. Apoi, termenul poate fi schimbat oricind, important era sa fim in evidenta lor. Am sperat si eu si Dani sa reusim sa strangem banii, pentru ca oameni buni exista, numai ca ei trebuie sa capete incredere in tine si in povestea ta.

Dupa aceasta emisiune, indiferent de rezultat, era putin probabil ca oamenii sa ramina sceptici si sa nu aiba incredere in povestea lui Dani.

Integral in Ziarul