Heather Mills a declarat ca este ingrijorata pentru viata sa, dupa ce au fost postate pe site-ul sau mai multe mesaje in care este criticata si insultata.

Mills a fost dur criticata de media din momentul in care a anuntat ca ea si Sir Paul McCartney divorteaza. Mills a depus la dosarul de divort acte in care il acuza pe McCartney ca a agresat-o fizic in timpul in care au fost casatoriti , fapt care a facut ca publicul sa inceapa sa nu o mai suporte si chiar sa o urasca.

Cu toate ca Mills a declarat de curand intr-un interviu ca publicul ii este alaturi si chiar unele persoane o imbratiseaza cand o intalnesc, comentariile aparute pe site-ul sau arata o alta poveste.

In prezent, sora lui Mills verifica toate email-urile inainte ca acestea sa fie postate pe site, fiind ingrijorata ca Heather ar putea suferi o cadere psihica daca ar mai vedea mesaje de acel gen.

Potrivit entertainmentwise.com, o persoana a scris: “Draga Heather, nu esti decat o “vanatoare de averi” dizgratioasa...sa pleci, sa nu te mai vedem”.

Un alt mesaj postat pe site era: “Copiii lui Paul au avut dreptate in privinta ta. Nu vei fi niciodata o doamna! Linda a fost o sotie adevarat! Tu esti un nimic! Asa ca dispari odata!”

Un apropiat a lui Mills a decalart: “Heather este foarte suparata pentru ca oamenii s-au intors impotriva ei. Realitatea este ca deseori este insultata cand iese pe strada.”