Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 27 Noiembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 11703

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Problemele parcului Lia Manoliu

1. Cainii nu au voie in parc, care e plin insa de caini vagabonzi. Daca sunt ai primariei trebuie sa actionati. Daca sunt de la diversele terase si birturi, trebuie amendati proprietarii ZILNIC pentru ca intra cu animalele in parc. Conform legii.

2. Sunt bolnavi!!! Protectia animalelor ce zice de conditiile in care sunt? Nesterilizati, agresivi, cu raie si purici, in parc!

3. Ati pus garduri la toate blocurile din zona dar cum copii nu voteaza nu v-ati mai obosit sa puneti gard si la locul cu nisip transformat de caini in latrina. Nisipul de la locul de joaca nu a fost curatat/cernut de zeci de ani.

4. Firma care asigura "paza si ordinea" de fapt are portari la ghereta, nu se obosesc sa vada ce se intampla in parc, nu s-a luat niciodata pozitie, nu s-a dat niciodata vreo amenda pentru "semintzari" sau alti nesimtziti. Conform legii.

5. Cum tolerati sa fie adusi copii de la scolile din zona (au parti marcate din parc!) la munca patriotica tovaraseasca sa curete gunoaiele in locul ADP-ului??? Tocmai cand speram ca am scapat de Impushcatul! Si ADP-ul si paza e asigurata din bani publici, cine urmareste executarea contractelor?

De aceea mergem in parcul "de peste drum" care arata exemplar. Ca doar e in sectorul 3...

Va urez O zi la fel de buna cum am eu cand traversez parcul seara.

Ovidiu Ciobanu

(reclamatie trimisa si pe site-ul primariei...)

www.domnuleprimar.ro