"Incredibil, dar oricum... grecesc", noteaza jurnalistii eleni dupa incidentul de la Aeroportul din Atena, cind ofiterii au tinut doi jucatori bucuresteni in vama timp de trei ore.

"Nu suntem o echipa de teroristi!" a exclamat Razvan Lucescu, socat de eveniment - "Puteau sa procedeze elegant - Maftei este capitanul Rapidului si jucator al echipei nationale, trebuie respectat".

Incidentul a fost rezolvat la interventia ministrului ordinii publice din Grecia.

"Ne razbunam in teren!" promit jucatorii Rapidului. Organizatorii anunta - biletele s-au vindut, Stadionul Olimpic va fi plin...

Maftei, confundat cu un interlop

Doi jucatori ai Rapidului au fost retinuti de vamesii de pe aeroportul din Atena, din cauza unor probleme cu pasaportul.

"De la aeroport, echipa a plecat conform planificarii spre hotel.

Viorel Moldovan a asteptat aproximativ o ora pentru ca ofiterii greci sa se convinga ca pasaportul sau (schimbat de curind) este in regula (?!!).

"O mica problema cu pasaportul... La Vasile mai dureaza!" a spus Viorel Moldovan in momentul in care a avut permisiunea de a iesi din aeroport. Atacantul a luat un taxi pentru a face jonctiunea cu echipa.

Dupa doua ore si jumatate de investigatii, fotbalistului Vasile Maftei i s-a acordat permisiunea de a intra in Grecia. Conform unor surse convergente, el a fost confundat cu un personaj interlop cu legaturi in Sicilia!!!

"Inghitim si platim joi, la meci... Nu se poate asa ceva! Oricum nu trebuia sa plecam azi, la 6 dimineata, cu noaptea in cap... Trebuia sa plecam de ieri, avind in vedere importanta meciului..." - Razvan Lucescu.