Postata de: Constantinescu Dan

La data: 28 Noiembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 11734

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

CAINI MORTI IN GALATI PUTREZESC PE STRADA

In Galati caini morti, in stare avansata de putrefactie nu sunt stransi ci sunt lasati sa putrezeasca.

Un exemplu de caine mort de cca 40 zile, care a inceput sa se ,, imprastie,, fizic dar si cu duhoarea se afla vis a vis de blocul Brates 1, cartier Port, la parterul cladirii de pe malul Dunarii, cladirea in stare avansata de distrugere, care a fost candva o carciumioara, numita cocotzta, caci este cocotzata pe dig.

La circa 30 m mai la deal exista un catarg cu 2 fanioane reclama rupte, zdrentaroase, care falfaaaaaaaaaaaie in vant, IAR COARDA DE SUSTINERE BATEE eeeeeee zi si noapte ca un ciocan in stalpul metalic, POCCCCC.....POCCCC.......POCCC......... zi si noapte spre vesnica amintire a cainelui ce putezeste alaturi si vesnica pomenire DISPARITIEI GASPODARULUI DE GALATI ..........

poccccc....pocccccccc ...POC ......Strangeti cainii morti si fanioanele si coarda care BAATTEEEEEEE zi si noapte in ritmul vantului............POC........POC........ POC.

Primarul mai vede , mai aude ???????

Aici sunt cca 230 de reclamatii nerezolvate inca de acum 7 luni. CE ARE PRIMARUL DE GAND ????????? TAIE PAMBLICA LA MOLLL ???????????? DA !!!!!! O TAIE !!!!!!!!

constantinescu dan

www.domnuleprimar.ro