Romanita si Adrian Iovan au profitat din plin de invitatia la Festivalul de moda Bucharest Fashion Week, pentru a poza intr-o familie fericita. De divort, nici vorba, scrie Averea. Din contra, Ziarul scrie Romanita nu a fost invrednicita nici macar cu o privire de catre tatal copilului ei, care a afisat o figura destul de acra si a preferat sa stea pe randul din spatele sotiei lui.

Romanita si Iovan sunt din nou in tandreturi

preluare Averea

Romanita si Adrian Iovan au profitat din plin de invitatia la Festivalul de moda Bucharest Fashion Week, pentru a poza intr-o familie fericita. Ca sa fie cat mai convingatori, si-au facut intrarea, miercuri seara, in Hotel Sofitel, tinandu-se de mana, ca in vremurile bune. De divort, nici vorba.

Romanita si Adrian par sa nu bage in seama speculatiile pe tema despartirii lor, socand invitatii cu scene de tandrete: s-au tinut de mana, s-au pupat si s-au privit toata seara ochi in ochi. Premiul "Cea mai buna creatoare de pret-a-porter", pe care l-a primit sotia sa, a ajuns la un moment dat in bratele lui Adrian, acesta falindu-se nevoie mare cu micul trofeu din cristal.

Duminica, Albert, baietelul sotilor Adrian si Romanita Iovan, implineste doua luni. "O mandrete de copil", dupa cum ne-a spus creatoarea de moda despre "gandacelul" care nu face deloc scandal. "Doar cand i se face foame, imi cauta tata si strange pumnii", povesteste Romanita care adauga ca micutul parca e bucatica rupta din sotul ei, pilotul Adrian Iovan.

Integral in Averea

TRATATA CU RACEALA

preluare Ziarul

Daca in cea de-a doua seara a festivalului Adrian Iovan si-a aplaudat celebra nevasta si i-a oferit flori dupa ce si-a prezentat colectia vestimentara, miercuri Romanita nu a fost invrednicita nici macar cu o privire de catre tatal copilului ei, care a afisat o figura destul de acra si a preferat sa stea pe randul din spatele sotiei lui, cu toate ca aceasta a fost rasplatita cu trofeul pentru

cea mai buna creatoare de pret-a-porter. Comentariile facute de cei prezenti pe marginea acestui subiect nu au lipsit, iar cele mai multe dintre ele nu dadeau prea multe sanse mariajului Romanitei cu Iovan. Mai ales in lumina noilor zvonuri vehiculate in presa conform carora creatoarea de moda doreste sa divorteze.

Ziarul