Eva Longoria si starul NBA, Tony Parker, s-au logodit, informeaza people.com. “Eva si Tony sunt logoditi in mod oficial”, a declarat purtatoarea de cuvant a Evei, Liza Anderson.

“Cei doi sunt foarte fericiti.” Parker, a luat primul avion spre Los Angeles dupa meciul pe care l-a avut miercuri seara si i-a facut o surpriza Evei, cerand-o in casatorie, potrivit purtatoarei de cuvant a actritei. Aceasta a adaugat: “Cererea in casatorie a fost romantica, perfecta.”

Longoria si Parker planuiesc sa se casatoreasca in Franta anul viitor si isi doresc “o nunta mare, plina de bucurie, la care sa participe multi prieteni si rude.”

Eva Longoria, in varsta de 31 de ani, si Tony Parker (24 de ani) s-au cunoscut in luna noiembrie a anului 2004. Cu toate ca o buna perioada de timp au fost rezervati in declaratii, in luna august, 2005 actrita din “Neveste disperate” a confirmat ca ea si Tony formeaza un cuplu.

Longoria a declarat in aprilie ca este foarte fericita in aceasta relatie si ca spera sa ramana impreuna cu Parker toata viata.