Subiectele de examen vor fi publicate pe internet inainte de testare

Tezele cu subiect unic nu-i scapa pe elevi de testele nationale

de Liana Anghelescu     HotNews.ro
Luni, 4 decembrie 2006, 0:00


Documente:
Temele de examen
(04.12.2006) PDF

Pe 4 mai, elevii de clasa a VII-a din toata tara vor sustine pentru prima data teze cu subiect unic. Acest tip de examinare nu exclude insa testarea nationala prin care trebuie sa treaca scolarii in urmatorul an scolar. Cu toate ca subiectele vor fi postate pe internet inainte de examinare, teza cu subiect unic urmeaza sa arate care este nivelul cunostintelor dobandite de elevi.

Mircea Muresan, seful Directiei de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Ministerului Educatiei, a declarat pentru HotNews.ro ca, pentru moment, organizarea tezelor cu subiect unic este tema de dezbatere publica. Cu toate acestea, Muresan a precizat ca in luna mai elevii vor sustine noul tip de examen.

„Tezele cu subiect unic nu inlocuiesc, asa cum au spus unele ziare, testele nationale. Acestea din urma raman valabile si in 2007 si in 2008. Mai departe nu stim, deocamdata vrem sa vedem cum functioneaza”, a declarat Muresan.

Subiectele vor fi postate pe internet, inainte de examen

Elevii vor fi supusi la doua probe. Matematica si Limba si Literatura Romana. O a treia proba, limba si literatura materna va fi sustinuta de elevii care reprezinta una dintre minoritati si au avut la scoala respective specialitate.

Subiectele de examen vor fi alcatuite de Serviciul National de Evaluare si Examinare. Asa cum prevede proiectul de ordin al ministrului, “subiectele vor fi postate pe website-ul M.Ed.C cu cel mult 10 zile inainte de data la care au fost planificate tezele cu subiect unic”.

Insa, baremele de evaluare si notare vor fi postate pe website-ul M.Ed.C. dupa desfasurarea tezelor cu subiect unic.

Testarea incepe pe 4 mai 2007 cu proba de matematica. Pe 12 iunie se va sustine teza limba si literatura romana, iar pe 8 iunie va avea loc examinarea la limba si literatura materna. Fiecare proba va dura, cel mult ,50 de minute.

Elevii se vor prezenta in salile de examen la ora stabilita si vor sta cate unul in banca. Vor primi subiectele multiplicate de scoala respectiva, iar lucrarile vor fi sigilate si transmise in centrul de evaluare din judet.

Profesorii care falsifica lucrari intra pe mana Procuraturii

“Profesorii care, in perioada de teze, furnizeaza raspunsuri, falsifica lucrari, manifesta neglijenta in indeplinirea atributiilor ce le revin sau savarsesc orice alte fapte care impiedica desfasurarea in conditii normale a tezelor si aduc prejudicii imaginii invatamantului sunt sanctionate disciplinar conform Statutului personalului didactic.

Dupa caz, se procedeaza si la sesizarea organelor de urmarire penala”, arata metodologia de desfasurare a testarii.


8838 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  Pfui... (Marţi, 5 decembrie 2006, 8:00)

  Maya [anonim]

  Se vede treaba ca domnii din minister nu sunt nici parinti, nici profesori....teza in 12 iunie, in ultima saptamana de scoala???!!!....de fapt,la ce ne putem astepta de la incompetentii din ministerul invatamantului!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  Teze cu subiect unic (Marţi, 5 decembrie 2006, 10:31)

  Popescu Sorin [anonim]

  Foarte bine ca se dau teze cu subiect unic.In felul acesta se da o sansa egala tuturor elevilor.

  Toata lumea stie ce se intampla la clasele V /VIII - profesorii de matematica si romana mediteaza elevi ca sa poata face fata unor subiecte extrem de grele pentru nivelul de gimnaziu.

  Multi parinti spun ca este foarte posibil ca unii elevi sa stie deja subiectele. Ceilalti ce sa faca in situatia asta!

  Chestia asta cu notele care conteaza in cursul gimnaziului este o gaselnita ca sa completeze veniturile profesorilor. Toti parintii platesc meditatii la greu.

  Este de notorietate ce industrie a meditatiilor se face la clasele V-VIII.

  Bravo ministerului!
 • 0 (0 voturi)    
  Tezele cu subiect unic nu-i scapa pe elevi de testele nationale (Marţi, 5 decembrie 2006, 10:31)

  Doru [anonim]

  Daca nu este o greseala, prevederea “subiectele vor fi postate pe website-ul M.Ed.C cu cel mult 10 zile inainte de data la care au fost planificate tezele cu subiect unic” este cel putin curioasa. Sunt in stare sa posteze SUBIECTELE pe site cu 1, 2 zile inainte de data la care au fost planificate tezele cu subiect unic, ceea ce face postarea inutila . Pentru a fi utila, ar trebui sa existe obligativitatea urmatoare “subiectele vor fi postate pe website-ul M.Ed.C cu cel PUTIN 10 zile inainte de data la care au fost planificate tezele cu subiect unic”.
  • 0 (0 voturi)    
   teza (Marţi, 4 decembrie 2007, 17:43)

   cristi [anonim] i-a raspuns lui Doru

   unde pot gasi variantelel rezolvat la teza cu subicet unci clasa a 7
   • 0 (0 voturi)    
    pe www.subiecte2007.edu.ro (Miercuri, 5 decembrie 2007, 20:36)

    Anita [anonim] i-a raspuns lui cristi

    Cum tia reusit teza la mate ai stiut?
 • 0 (0 voturi)    
  tezele unice si examenul de capacitate (Marţi, 5 decembrie 2006, 20:12)

  anonim(a) [anonim]

  Voi chiar credeti ca acesti copii vor putea face fata la tezele unice si la examenul de capacitate? Una din doua era de ajuns!! Ori tezele unice ori examenul de capacitate. Daca ati fii avut copiii de varsta lor cred ca ati fii scos orice fel de examen sau teza unica!!
 • 0 (0 voturi)    
  despre invatamant in general (Marţi, 5 decembrie 2006, 21:46)

  Prof. Balint Nicolae [anonim]

  O perpetua reforma facuta de dragul reformei, dar se scapa din vedere scopul reformei. Ce s-a schimbat in invatamant de 16 ani? Nimic in bine.
  Cei mai multi profesori tineri pleaca - numai 7000 in 2005, iar deficitul de cadre calificate la nivelul tarii este in crestere...Incotro invatamantul romanesc? D-le Hardau ce s-a mai intamplat in cazul subiectelor "traficate" de la examenul national de evaluare, dar in cazul celor de la bacalaureat? Ati aprobat noile conditii pentru concursul de directori, dar cine se mai inghesuie astazi sa ocupe o asemenea functie? Starea disciplinara din multe scoli este sub orice critica...Dar oare la nivelul ministerului isi pune cineva cu adevarat, sincer si responsabil problema INCOTRO INVATAMANTUL ROMANESC?
 • 0 (0 voturi)    
  examene nationale (Joi, 7 decembrie 2006, 18:02)

  ramona [anonim]

  nu e drept ca sa dam si teze cu subiect unic si examene ...daca am da doar tezele cu subiect unic am fi deacort ,nu suntem genii pentru a putea rezolva totul ,nu e corect deloc ,sunt de acort cu tezele unice dar si examen e prea mult ,celelalte tari europene nu fac asa ,ajung doar tezele alea ata E PREA MULT daca vor fi si examene vom lua numai de 2 si de 3...
  • 0 (0 voturi)    
   Tezele unice MARE prostie (Miercuri, 28 noiembrie 2007, 19:47)

   Alex [anonim] i-a raspuns lui ramona

   Eu unul personal zic ca telzele unice sunt rezultatul unui minister dezorganizat care experimenteaza pe noi elevii de cls a 7 a si a 8 a .Chiar daca avem de invatat doar de pe un semestru ,fiind singurul avantaj pe care l-am avea , nu sunt de acord cu Tezale unice.<br/>E cea mai mare prostie din tara asta .
 • 0 (0 voturi)    
  TEZE CU SUBIECT UNIC- O MARE PROSTIE (Joi, 21 decembrie 2006, 10:49)

  soare andreea [anonim]

  e o mare prostie sa dam teze cu subiect unic acum in clasa a 7, nu am dat pana acum si dam cand suntem pe ultima suta de metri. de ce? pentru a ne strica toate mediile. nu dunt de acord cu asa ceva, e o mare prostie din partea celor care au inventat asa ceva.
 • 0 (0 voturi)    
  -Buna! (Luni, 1 ianuarie 2007, 20:14)

  BALANEANU VIOLETA ANDREEA [anonim]

  Eu cred ca este bine sa dam teza cu subiect unic acest an deoarece nu trebuie sa invatam din toti cei trei ani ci doar din lectiile pe care ni le-a predat profesorul iar daca dadeam in clasa a VIII-a trebuia sa invatam din clasa a V-a,clasa a VI-a si clasa a VII-a.Aceasta este parerea mea.
 • 0 (0 voturi)    
  Nu e corect! (Miercuri, 3 ianuarie 2007, 22:17)

  Micula Bogdan [anonim]

  Sa fie clar majoritatea elevilor din romania vor pica la una din dfoua da ca nu la amandoua dar pe cei de la ministrul educatiei nui intere seaza de vitorul acestei tari doar ca sa isi umple buzunarele nu este corect desparte prieteni colegi etc nu e corect
 • 0 (0 voturi)    
  tezele unice si examenul de capacitate (Joi, 4 ianuarie 2007, 13:59)

  nicoleta [anonim]

  OK,AM INTELES TEZELE UNICE SUNT SUPER,DAR VREAU SA STIU VA ROG NU SUNTEM NICI ROBOTI SAU NU SUNTEM NICI ENSTIEN CA SA DAM SI DAIA si daia .noi copii sa va zic drept suntem sensibili ,iar cei din minister nu stiu daca gandesc logic.au fost si ei copii si nu cred ca nu simteau la fel.intr-un cuvant ,,ne este frica,,si nu de ei ci ca o sa fim marionete pt dumnealor,pe ei daca i-ati pune sa faca o problema cum s-ar descurca,dar ce nu mai inteleg este de ce nu se face un fel de proba dupa mediile acumulate in clasele 5-8.vreau sa-mi trimite-ti prin email va rog si sa-mi zice-ti daca tezele unice se trec in catalog sau e o simpla proba,va rog.
 • 0 (0 voturi)    
  o intrebare (Joi, 4 ianuarie 2007, 14:05)

  nicoleta [anonim]

  tezele se trec in catalog,unice
 • 0 (0 voturi)    
  CE TAMPENIE!!!!! (Luni, 8 ianuarie 2007, 23:42)

  Raul [anonim]

  NU INTELEG O TREABA:de ce se dau tezele cu subiect unic in cls a-VII-a si nu in cls a-VIII-a???NU E CORECT!
  Makar daca nu conta la media din terminarea cls a-VII-a pt liceu...
  Nu e destul ca in scolii nu prea se invatza,acum trebuie sa ii si sperie pe elevii...
  In fine ,,ministrul educatiei'' poate ca nu a trecut prin chestii dinastea...
 • 0 (0 voturi)    
  o tampenie (Marţi, 9 ianuarie 2007, 21:52)

  ancutza [anonim]

  dc mai dam si teza la cls dak o dam si pe asta cu sub unik eu asta nu inteleg..nush dar e o tampeni si mai ales ca am fost anuntati inainte cu 1 saptamana
 • 0 (0 voturi)    
  vai de viata si de zilele noastre (Marţi, 9 ianuarie 2007, 21:54)

  georgiana [anonim]

  nasol rau de tot, nush ce o sa iasa,dar bineinteles k o sa fie greu,era mai usor doar cu examenul de capacitate,dar ada asa a fost sa fie asta e: soarta si destinul sper sa fie ceva de capul lor dar bineinteles si decapul nostru k saracu'.....multe teste si teze a indurat acum si cu astea cred ca ajungem draq la Socola sau la Palazu
 • 0 (0 voturi)    
  ne fura drepturile (Miercuri, 10 ianuarie 2007, 19:57)

  denis [anonim]

  nu e corect.r trebui sa dam ori exam in cls a 8a ri teze.ce naiba suntem masini de gandit o aberatzie mi se pare
 • 0 (0 voturi)    
  NU E CORECT...VOI AVETZI IMPRESIA K NOI SUNTEM ROBOTZI???? (Miercuri, 10 ianuarie 2007, 22:51)

  aNDreea [anonim]

  nu e corect !!!!!! voi credetzi k noi stm geniii? dam si daIA SI DAIA? ce dreak nu e corect sa dam si daia si daia....e bine cu tezele nationale k e materie mai putina si numai dam si la ist si geografie...da mah.,..hotarati-va odata! ORI AIA ORI AIA! ce draq facetzi ce vretzi din noi.voi facetzi regulile...da va aganditzi umpik shi la cei kre le suporta???? ce draq....lasatzi ori capacitatea ori teza nationala....da una sa fie....nu ganditzi in ccea ce facetzi pe bune.....mai luatzi in calcul k noi dam examenele astea...shi nu e corect sa le dam de 2 ori!!!!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  e bine sa dam teze pentru ka ....cum ati citit mai sus,nu trebuie sa invatam tot ce am facut in clasele V-Vlll daca vreti sa invatati pentru examenu ala tampit nu aveti de cat ...da cred ka ar fi mai bine sa ne puna ssa alegem:) (Miercuri, 10 ianuarie 2007, 23:07)

  irina [anonim]

 • 0 (0 voturi)    
  teze (Joi, 11 ianuarie 2007, 14:53)

  ralu [anonim]

  super e ca vom sti subiectele
 • 0 (0 voturi)    
  lasatine fratilor (Luni, 15 ianuarie 2007, 8:49)

  oana [anonim]

  mey voi vati tampit??ce draqu ma!!!!!!!!noi tre sa invatam non stop..dam si tezele astea si capacitate...la draqu!!ASTA E VIATA???MAI LASATINE MA!!! datine sansa sa ne gandim..sa alegem......makr atat puteti face ptr noi...si knd ajungem la un liceu bun..mai dam draqu ALT EXAMEEEEN!!!!!!!!!! MAI P SCURT DAVA DRAQU DE TAMPITI!!!
 • 0 (0 voturi)    
  hallo....:- (Luni, 15 ianuarie 2007, 9:57)

  Misha [anonim]

  ......bah,c chinuitzi suntem...!!........qm au spus mai multzi dintre voi,sa aleaga:ori teza natzionala ori capacitatea!.....cat cred ajtia k putem noi invatza???.......nu'i corect....
 • 0 (0 voturi)    
  credeti k e ok? (Luni, 15 ianuarie 2007, 11:03)

  pussy [anonim]

  pentru voi poate e OK...dar ptr noi,,astia care trebuie sa facem 2 examene..sa invatam in fiecare an..nu prea e corect...eu zik k ar trebui sa se dea...DAR ORI ASTA....ORI EXAMENUL DIN CLS A 8 A!!!nu suntem roboti sa invatam in fiecare secunda a vietii..a copilariei!!poate e ok cum sp voi...dar totusi ganditiva si la parerile noastre!!!! PUNETINE SA ALEGEM!!!! cred ca ar fi cel mai corect
 • 0 (0 voturi)    
  Ce Prostie mare (Luni, 15 ianuarie 2007, 22:52)

  Rodia [anonim]

  moamaaaaa..!! Cea mai mare prostie din viatza mea...de aia am intrat in UE..?? ca sa ne stricam copilaria..? faza cu subiectu unik e cv de capu lui....are un singur avantaj "am auzit k se dau subiectele pe net" :D...noi astia care suntem dupa-masa numai stim ce e aia odihna....ne trezim la 9 facem ce facem ne ducem la scl...venim tarziu trebuie sa invatzam la toate materiile si sa scriem....de abia mai avem timp sa mancam...si de igiena corporala....noi nu mai putem sa iesim si noi pe afara sa ne recreem k nu avem timp doar in weekend si atunci avem de facut referate portofolii si alte porcarii...nu avem timp d viatza noastra..!!..
 • 0 (0 voturi)    
  teze unice (Marţi, 16 ianuarie 2007, 8:46)

  kalimba [anonim]

  sunt o prostie si o aberatie din parte ministerului
  elevi sunt bulversati total
 • 0 (0 voturi)    
  tezele nationale sunt de**** (Marţi, 16 ianuarie 2007, 9:29)

  danny_146igduca [anonim]

  nam vazut prostie mai mare ca asta cum adic sa dea uni din cucuieti din deal aceleasi subiecte cu un elev din bucuresti
 • 0 (0 voturi)    
  MAH VOI VATZI TAMPIT DE TOT?????? (Marţi, 16 ianuarie 2007, 17:06)

  Cezy [anonim]

  bah acuma chiar ne terorizati mah!!!!!!!!!!!!!!!!shi teze natzionale shi capacitate??????????ni santetzi normali mah...shi domnilor minishtri in loc sa dormitzi la munca mai bine v-atzi pune capu la treaba shi v-atzi da seama k noi ashtia de a 7-a murim de frica "deshteptzilor".............acuma pe bune dak dadatzi numa tezele unice era fain da nuh k noah aici santem in romania..........mah trezitzi-va la realitate,punetzi-va in locu nostru................acuma pe bune "domnilor" ministri voi nu atzi fost niciodata copii??????????cum credetzi ca ne simtzim noi astea de a 7-a????mai ales ca noi santem prima generatzie care dam tezele unice?????????MAI GANDITZI-VA
 • 0 (0 voturi)    
  e o idee cam neinteleasa de elevii tezele unice (Marţi, 16 ianuarie 2007, 20:39)

  alina [anonim]

  ce nasol sa invatam mereu eu am dat teza la romana si ma ascultat si la istorie mia pus 4
  eu nu prea inteleg nimik din ce vrea sa faca din noi in lok sa ne bucuram de copilarie stam si invatam
 • 0 (0 voturi)    
  tezele cu subiect unic (Vineri, 19 ianuarie 2007, 11:02)

  ANONIM [anonim]

  Stimati "domni"ministri " pe timpuri se faceau 4 clase cne avea 8 clase era considerat un om destept...sunteti de acord cu mine???? sunt sigura ca multi dintrw dvs sunt de acord cu mine dc clasele a7a dau si tezele acestea si capacitate ((cred ca ar trebui sa se renunte la una din cele doua))aprp pt domnu Popesci Florin domnule noi vom sti subiectele(adica vor fi publicare pe site-ul ministerului )la fel cum s-au publicat si cub.de la capacitate dar dvs nu aveti copii???Cred ca daca domnilor ministri Daca ati fii avut copiii de varsta noastra cred ca ati fii scos orice fel de examen sau teza unica

  dar noi nu ...noi suntem mai fraeri dam si teze unice si capacitate ca ne-ati vazut cu ciunga-n par nu???makar nu skoateti una din ele avem si noi o copilarie de trait nu sa stam tot timpul cu cartea in fata NU MI SE PARE CORECT dar parerea noastra oare conteaza???RASPUNSUL mi-l dau singura :NU ...cu tot respectul pt domni ministri mai bne ganditi-va si la noi MULTUMIM
 • 0 (0 voturi)    
  tezele (Vineri, 19 ianuarie 2007, 11:10)

  anomima [anonim]

  nush ...nu este corect macar una din cele doua sa dam nu pe amandoua ganditi-va si la noi suntem totusi copii copilaria ne-o vom petrece invatand si la una din 2 sunt elevi care vor pica ...Cred ca daca acesti "stimati domni" aveau copilashi de varsta noastra se scotea si capacitatea si tezele nationale!!!!!dar nu pe noi ne-au gasit mai .....!!!!ganditi-va ca in urma cu ceva ani buni oameni faceau doar 4 clase am dreptate????

  oare ce credem noi se i-a in seama de catre acesti domni?? raspunsul mi-l dau singura-NU!!!

  TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  nu e bine din punct de vedere al meu (Vineri, 19 ianuarie 2007, 13:39)

  ana maria [anonim]

  eu nu cred ca e bine exista uni copii care in2 ore nu rezolva 5exerciti dar 100 sau cate se vor da la tezele cu subiect unic :P:P:Pnaspha
 • 0 (0 voturi)    
  NU!!!! (Vineri, 19 ianuarie 2007, 23:12)

  ANONIM [anonim]

  nu se poate asa ceva!?!?!?!?!?!?!? ce naiba va bateti joc de noi,elevii?lasati-o fratilor mai moale k nu vine maine apocalipsa,cat credeti ca paote sa duca in spate si un copil de cls a7a?! vreti sa nenorociti aceasta generatie? ganditi-va doar ca esti viitorul multor copii in joc, si asta ar trebui sa dea ceva bataie de cap "celor de la puter"!!! Dar NU,noi Traim doar in Romania,oare de ce totul pare atat de normal...ooo da!!! era sa uit,fiecare e pentru burta lui!!!
  Treziti-va!!!
 • 0 (0 voturi)    
  trebuie sa facem ceva !!!!!!!!!!!! (Luni, 22 ianuarie 2007, 18:12)

  anonim [anonim]

  dupa ce ca dam tezele cu subiect unic mai dam si examenele de capacitate ???????????????
  asa ceva nu se poate doar suntem si noi oameni nu animale
  va rog mult trimiteti raspuns pe adresa mea de email
 • 0 (0 voturi)    
  NU VREM TEZA CU SUBIECT NATIONAL !!!!!!! (Luni, 22 ianuarie 2007, 22:20)

  alinutza [anonim]

  mie mi se pare cea mai mare porcarie !!!!!!!! sunteti chiar asa ..... ce naiba nu va ganditi si voi la noi astea de-a 7 a ?? aia de anul trecut au scapat dar noi nce ne facem ????? vreausi yo niste raspunsuri si o explicatie ! DE CE ?????
 • 0 (0 voturi)    
  :((((((((((((((((((((((( (Marţi, 23 ianuarie 2007, 0:11)

  mirela [anonim]

  sunt cls a7a si momentan sunt in anul 2007 pe data de nush cat dar stiu k in ianuarie daci cu alte cuvinte eu mai dau teza asta? k cik sau dat in dec!!!:D/:) plsss un rasp:*:*:* sweet_girl_miry@yahoo.com plss plss plss va rog mult datimi un rtasp!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  dc noiiiiiiii?????:(( (Marţi, 23 ianuarie 2007, 0:21)

  mirela [anonim]

  dak sunt cls a7a si ma aflu momentan pe data de 23 ian 2007 mai dau teza asta?? k cik tezele se dau inte dec si nush ce luni deci... anul viitor se dau tezele asa k cei k sunt ac in cls a7a nu mai urlati k am scapat!!!! ole ole ole suntem tari!!!!:*:*:* cei kre sunt momentan cls a6a cred k ar ttrebui sa dea foc la scl ;););)
 • 0 (0 voturi)    
  Nu ne dati Teza nationala (Miercuri, 24 ianuarie 2007, 12:07)

  ANONIM [anonim]

  Mas ruga sa nu ne deie teza nationala nu ii deajuns ca dam si teza semestriale vreau sa spun sa mie nu imi place sa dau tezele mie imi place IT asa ca jhuuuu cu tezeleeee
 • 0 (0 voturi)    
  O alta prostie ca multe altele in tara asta (Joi, 25 ianuarie 2007, 11:30)

  o mama de copil in clasa aVIIa [anonim]

  Avem atatea exemple de la tarile mult superioare noua,pana acum n-am putut gasi varianta cea mai buna care este deja testata in tarile respective?nu,pentru ca domnii ministrii au alte preocupari care nu au legatura cu situatia invatamantului trebuie sa dea si ei niste legi ca sa isi justifice salariul,dar fara ca macar sa gandeasca ce fac.Ar trebui se li se faca un coeficient de inteligenta celor care au venit cu aceasta idee TEZELE CU SUBIECT UNIC rusine sa le fie
 • 0 (0 voturi)    
  O SA MURIIM !!!...TEZELE NAIBI !!!! (Vineri, 26 ianuarie 2007, 19:52)

  BAD BOY ALEX [anonim]

  ee...CE CRED EU DESPRE TEZELE UNICE.....??.../BAG **** IN ALA CARE LEO BAGAT IN VIGOARE!!! ce plm credeti ca suntem roboti sau animale ??...NNUU !!..trezitiva ...suntem OAMENI si noi ...ce draq...=> sa o lasam mai moale putis.....la noi nu va ganditi deloc ???....ca nu avem 4 creieruri..........................ROMANIA TREZESTETE !!!
 • 0 (0 voturi)    
  NU VREM TEZE UNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Duminică, 28 ianuarie 2007, 12:52)

  flavia&andra [anonim]

  faza asta cu tezele unice este o prostie!!!!!!!!!! voi nu va ganditi si la noi?????.......si teze unice si testare nationala???NASOL!!!!!!!!!! nu vas dori!!!!!!!!X(( maia les k anul acesta o sa dau si eu si mi-e frik:((:((!!!!!!!! nu vrem teze unice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  NU vrem treze cu subiect unic (Duminică, 28 ianuarie 2007, 21:56)

  andra [anonim]

  Aproximativ toti elevii nu doresc sa dea aceasta teza cu subiect unic.In plus la anul sa mai dam si capacitate,nu este corect.Puteti alage intre teze cu subiect unic si capacitate,nu va ganditi k noi suferim?Ne chinuiti de doua ori...ori teze ori capacitate...hotarati-va!NU VREM TEZE CU SUBIECT UNIC!!!Va rugam sa va mai ganditi!Va multumim anticipat!
 • 0 (0 voturi)    
  NU NE TREBUIE TEZE CU SUBIECT UNIC (Marţi, 30 ianuarie 2007, 10:49)

  BOGDAN [anonim]

  Nu Vream Teze Unice!!!! Este Ceva Nu TREBUIA SA SE FACA! De ce Pe NOI si nu pe generatiile trecute sau cele care vor veni
 • 0 (0 voturi)    
  e groaznik numai cand te gandesti "TEZE UNICE">:) (Miercuri, 31 ianuarie 2007, 19:29)

  andra&ioana [anonim]

  de ce nu luati in considerare si parerile noastre???? noi de ce nu avem voie sa ne dam cu parerea despre tezele unice?????......... nui corect ........oricum sunt o prostie!!!! si teze unice si testare nationala????? da spuneti SINCER " e corect"?????? eu nu prea cred!!!!!!!!!! e o idee groaznica!!!!!!!!!>:)
 • 0 (0 voturi)    
  teza (Sâmbătă, 3 februarie 2007, 21:20)

  mirela [anonim]

  nu vreu teza cu subiect unuk!!!!!!!!d c noi???????? nu nu nu nu nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu n trebuie asa ceve!!!!!!!!!!!!makr d nu mai nadeam exmen d capacitate in cls a 8a!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  yeachhhh (Marţi, 6 februarie 2007, 20:11)

  ana [anonim]

  mi se par o porkrie tezele astea ......... fie-va mila de noi ...... si teze nationale ....... si examen in cls a 8-a ?????? poi ramanem totzi prosti!!!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  are cineva subiecte de clasa a-7a (Vineri, 9 februarie 2007, 11:14)

  edi [anonim]

  are cineva modele ale posibilelor subiectele de clasa a-7a, pentru tezele unice? Modele, idei orice. Va rog mult de tot sa ma contactati si pe mine dc aveti! pls! E-mail meu EDY_TOYO@yahoo.com si id de massager EDY_TOYO
 • 0 (0 voturi)    
  teza (Marţi, 13 februarie 2007, 8:43)

  andrey [anonim]

  NU vreau teza cu subiect unic deoarece sunt foarte grele si imi placea tot cum era inainte.DAca as putea as face greva pe aceasta tema.
 • 0 (0 voturi)    
  tezele astea (Marţi, 13 februarie 2007, 9:54)

  of of [anonim]

  pur si simplu ministerul isi bate jok de noi...oriqm NICIO SCOALA DIN SECTORUL NOSTRU NU SE VA PREZENTA LA ACESTE TREZE DAK DNUL MINISTRU NU REVINE ASUPREA DECIZIEI.CRED CA ESTE INUTIL SA LE ZIK SA SE MAI ''GANDEASCA'' OAMENILOR KRE VIN Q ASEMENA IDEI PTR K NU S-AU GANDIT DE LA BUN INCEPUT.VOR SA LE DEA PESTE NAS CELOR KRE II CRITIKA DEOARECE TRANDAVESC TOATA ZIUA SI BAGA TEZE UNICE ASA DE PLIKTISEALA.CEA MAI MARE PROSTIE(SE POATE INTAMPLA DOAR IN ROMANIA).
 • 0 (0 voturi)    
  ne sunt total furate drepturile (Marţi, 13 februarie 2007, 16:40)

  mada [anonim]

  noi nu putem sa invatzam si pt tezele unice si pt ele cu capacitate macar datzine numai capacitatea fara tezele unice ce draq HARDAu ala nu are minte el inainte dadea atatea teze eu nu prea cred GANDESTE-TE SI LA NOI CA SUNTEM COPIII INTRA 7 cu notele de la tezele unice vom ajunge numa la scoliii profesionale
 • 0 (0 voturi)    
  INDIGNARE (Marţi, 13 februarie 2007, 21:54)

  MARINA [anonim]

  Este foarte greu de crezut ca am aderat la UE, invatamantul ar trebui sa fie obligatoriu, toti copii ar trebui sa urmeze o forma de invatamant, dar se pare ca alesii nostrii nu stiu cum sa limiteze accesul copiilor in scoli. Nu pot sa inteleg ce fac acesti oameni in ministere, guvern si celelelte structuri ale statului care ar trebui sa se ocupe de ridicarea nivelului de cultura al copiilor, cei care vor duce mai departe civilizatia. O alta mare prostie mi se pare existenta manualelor alternative. Nu este corect. De ce nu toti copii invata dupa aceleasi manuale ? Cred ca ar trebui luate niste masuri, toata lumea comenteaza nemultumita de felul in care sunt frustrati copii nostri. Sper ca cineva sa se trezeasca la realitate si sa faca ceva bun si pentru copii nostri. Sper din tot sufletul sa se gaseasca o solutie.
 • 0 (0 voturi)    
  kk-m-as p tezele voastre (Miercuri, 14 februarie 2007, 8:12)

  Iulian [anonim]

  bai frate nu mi se pare corect de ce sa dam teze q subiect unic?nu-i corect...ce vreti sa ne faceti,genii?in loc sa dam 3 in cls a 8-a cum dam 9...ce drq ...ne macelariti cum s-ar zice
 • 0 (0 voturi)    
  nici o informatie concreta (Joi, 15 februarie 2007, 15:14)

  dezamagire [anonim]

  in primul rand ar fi trebuit sa ne ceara parerea. Pana la urma noi suntem supusi acestor teze si nu cred ca trebuie sa ne evite. Aceste decizii trebuia sa le ia din timp pt ca noi sa ne putem pregati si astfel sa obtinem note bune. Dar pe toti ii intereseaza doar de ei. Nu sunt in stare sa dea un verdict la tot. Cand vor fi capabili sa ia decizii concrete sa o faca. Pana atunci sa nu ne mai oboseasca cu decizii provizorii. Sa se gandeasca si la noi si la eforturile pe care le deaunem si noi. Sper sa se ia masuri serioase in ceea ce priveste pana la urma viitorul nostru. Sa gaseasca o cale mai buna prin care noi sa intelegem mai bine ceea ce se petrece in jurul nostru.
 • 0 (0 voturi)    
  limba si literatura romana (Joi, 15 februarie 2007, 20:53)

  gya_sally [anonim]

  nu vrem taza cu subiect uniq!!!!dupa ce k mai dam si la anul testarea nationala mai vreti sa ne chinuiti si cu tezele astea!!!ar trebui sa avem si noi,o parere!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  comenteaza acest subiect (Joi, 15 februarie 2007, 21:03)

  gya [anonim]

  nu vrem teza cu subiect unic!!!am vrea sa fie totul k pana acum!!!
 • 0 (0 voturi)    
  nu vrem teza cu s unic!!!;((((( (Joi, 15 februarie 2007, 21:31)

  georgya [anonim]

  nu vrem aceste teze dar asta e !!!!
 • 0 (0 voturi)    
  nu ne dati teza va rugam toti (Joi, 15 februarie 2007, 22:17)

  ala [anonim]

  nu ne dati teza plm nu vrem teza nu vrem teza nu vrem teza nu vrem teza nu vrem teza
 • 0 (0 voturi)    
  teza (Vineri, 16 februarie 2007, 21:45)

  omy [anonim]

  bag pwla in masa care a inventat scoala si in ala care a avut idea cu teza cu subiect unic!!pentru cei care nu stiau clasele a7a de anu asta is cobai de experientze!!tule gatu masi!!daca mai aflati ceva contactatima si pe mine la idu de mess razvanistor va rog yo!!:D
 • 0 (0 voturi)    
  teze (Sâmbătă, 17 februarie 2007, 18:02)

  wlad [anonim]

  makr dak tot exista aceste teze datzi_le pe net sa le putem deskrk...toate variantele...orikte ar fii :)
 • 0 (0 voturi)    
  jos cu tezele nationale (Sâmbătă, 17 februarie 2007, 19:42)

  Isa [anonim]

  Ba draq dc mai da-m teze dak dam examen in cls a8-a...examen din cls a8-a nu e tot o examinare pt trecerea in cls a9-a..draq..shi profesori zis k e o prostie.....shi dak ar fi sa o dam dc o dam doar in sem 2...doamne..ce lume..nu mai intelegem nemik....oricum cred k o sa fie sooper usoare(tezele)=))
 • 0 (0 voturi)    
  teza cu sub unic (Duminică, 18 februarie 2007, 14:27)

  papushik [anonim]

  pe mine ma incanta ideea asta cu tezele cu subiest unic. Doar k nu stiu d ce ne mai dati si testele alea nationale. Va rog: dati-ne tezele alea dar fara teste nationale.
 • 0 (0 voturi)    
  teze cu subiect unic (Luni, 19 februarie 2007, 8:45)

  maia_no1 [anonim]

  daca mai dam aceste teze nationale de ce sa mai dam si capacitate!!!!!!??????mi se pare o tampenie iesita din comun!!!!!!!!!!:(
 • 0 (0 voturi)    
  cv rau si urat (Luni, 19 februarie 2007, 20:30)

  RepToloZauR [anonim]

  e rau k se intampla asa cv ..zau..toti sunt de acord cu mn in privintza acestiu lucru...
  P.S.:e rau
 • 0 (0 voturi)    
  TEZA... (Marţi, 20 februarie 2007, 19:15)

  Simona [anonim]

  oare la noi nu se gandeste nimeni??????noi cat sa invatam??? :(( cel putin la mine in sc argumentarile la lb romana....sunt facute pt 2 ore :( o sa fie naspa :(( si o sa fie multi cu note foate mici...e prea mult de invatat :((( si doar 50 de min.... :(( cred ca ar trebui sa se tina seama si de noi...adica....totusi.... e foarte mult de invatat...si in 50 de min....macar 1 ora jumate daca nu doua :((
 • 0 (0 voturi)    
  ce nasol... (Marţi, 20 februarie 2007, 19:54)

  lol [anonim]

  nu o sa tzina nimeni cont de parerile noastre...conteaza mai multz copchii de la tzara kre cik is mai deshteptzi sh invatza mai mult...o sa ramanem pe afara...sh mai dam sh capacitate...
 • 0 (0 voturi)    
  subiecte (Joi, 22 februarie 2007, 19:12)

  andra [anonim]

  da-ti-mi si mie subiectele.............pls........... dak au aparut bineinteles...............ma puteti contacta pe id: pusycatdoll_andra........................va roggggggggggggggggggggggg....................
 • 0 (0 voturi)    
  alta problema p kpu nostru...:(( (Joi, 22 februarie 2007, 20:19)

  mirela [anonim]

  oare kiar nimeni nu se gandeste si la noi???? :((:(( dupa c k avem atata d invatzat si dupa c k my dam si examenu...my dam si tampita asta de teza...:((( cea my proastaa idee a lu hardau de pana acuma ...off doamneee :(((
 • 0 (0 voturi)    
  teze nationale...... (Vineri, 23 februarie 2007, 20:07)

  anonymus [anonim]

  bai..la naiba...ce cu tezele astea...ori teze ori capacitate yo nam inteles nik si caut p net subiectele.....numi convine.....adik de ce ...ce aveau tezele dinainte? yo ripostez......nu sunt deacord. ooooof....sio gasit si astia subiect de discutie....ba dam teze ba nu dam teze ba dam teze ba nu dam teze ba is gresite ba is corecte...la naiba....asta se numeste tampenie
 • 0 (0 voturi)    
  timplul examenului (Sâmbătă, 24 februarie 2007, 12:52)

  iulia [anonim]

  voi sunteti nebuni???? 50 de minute????? pey mie imi ia 30 de minute doar sa scriu o argumentare la romana...plus celelalte chesti...mai ales cele de gramatica care sunt foarte complexe...la matematica numai zic...pana facem calcurile...macar o ora jumate ce dreaku......!!!!!!!!!!1
 • 0 (0 voturi)    
  Teza! (Sâmbătă, 24 februarie 2007, 18:12)

  alexandra [anonim]

  Nu se gandesc la noi pentru k nici ei nu au copii de varsta noastra!Vi se pare corect?Cine va mai avea media 9?nimeni!De ce? Pentru ca la aceste teze nu vom putea lua mai mult de 8!Ganditi-va oamneni buni cat putem invata? Ati vazut tot ce trebuie sa stim?Ei ai invatat atat?Nu!Acuma ei au terminat nu le mai pasa de bietii copii din clasa a7a.Normal k nu se gandesc la altii!Urasc tara asta! Oamenii sunt prea egoisti!Cand o sa mai avem timp de joaca?ras:NICIODATA! De ce trebuie sa se intample asa?K s-a trezit un prost si acuma tre sa ne supunem.Ce ar fii dak nu ne-am prezenta la teze?Sigur ar da nota1 pentru k altii s-au prezentat!Dc trebuie sa fim noi cobaii?Si teza cu S unik si testare nationala.......Doamne in tara asta nu gandeste nimeni?
 • 0 (0 voturi)    
  voi nu va ganditzi deloc (Duminică, 25 februarie 2007, 21:48)

  tomitza [anonim]

  Oameni buni ganditziva si la noi putzin, sa zicem ca sunt de acord cu tezele astea,ca no sa fie extrem de grele fiindca trebuie sa le ia toti, dar totusi 50 min ce facem aici?va bateti joc de noi !!DISPERATILOR
 • 0 (0 voturi)    
  nici variante nu da-ti saracilor (Duminică, 25 februarie 2007, 21:50)

  tomitza [anonim]

  vai de capu tzarii noastreee,vai de romania,,basescu ala chelios sta degeaba ,,vai de noi;) VA BATETI JOC DE NOI NESIMTZITZILOR
 • 0 (0 voturi)    
  firar ei sa fie (Luni, 26 februarie 2007, 18:26)

  X-DOGG [anonim]

  dupa c ca toata romania e bata la scoala mai na dau si astia teze grele firar ei sa fie.Eu cred ca astia vor sa ne lase repetenti ca sa fie doar aia bunii la scoala si astia mai prostii la canal cu nai.
  Oricum mai e, ios optimist si nu prea imi pasa stiu ca voi reusi dar zic si eu cum e
  asa ca asta e acuma nu n putem pune cu guvernu .

  mai p scurt
  SA NE PUPE UNDEVA
 • 0 (0 voturi)    
  teze (Luni, 26 februarie 2007, 20:44)

  Andr3y [anonim]

  Tezele cu subiect unic sunt cea mai mare prostie.Nu ar trebuie sa avem tezele pentru ca circa 60% din copii vor avea note intre 2~6 cea ce va face ca mediile sa scada radical.Eu zic ca mai bine e sa "tocim" in a VIII-a decat acuma.
 • 0 (0 voturi)    
  teza (Miercuri, 28 februarie 2007, 17:52)

  mihai [anonim]

  uni zic ca testele unice sunt o porcarie dar eu cred ca ne vor fi mai de folos noua celor de la oras deoarece nu vor mai putea cei d la tara sa treaca asa de usor examenele si tezele unice asa cum era in anii trecutii deoarece dupa cum stim cu toti la tara nu se invata asa de bina.asa ca nu va mai vaitati atata si multumitiva ca nu vor mai lua cei d la tara note pe branza ci vor ua note bune doar dak vor invata altfel nu vor mai ptea sa ne ia locurile d la liceuri asak hai dsa pne mana pe carte si sa invatam ca mai avem cata si dam tezele
 • 0 (0 voturi)    
  meditatiile (Joi, 1 martie 2007, 14:19)

  tura [anonim]

  profesorii sa u privatizat facind maditatii acasa, iar orele sint pentru a lua banii de la stat . cei care fac meditatii iau note de 10 iar restul sunt deja cu eticheta de prosti
 • 0 (0 voturi)    
  puffffffffff.......... (Duminică, 4 martie 2007, 14:49)

  del [anonim]

  cum scria si mai sus........numai de teze cu subiect unic mai avem nevoie.........totusi suntem si noi niste oamnei nu suntem roboti....sa dam la sfrasitul cl a VIIIa da merge ca atunci trebuie sa intram la liceu si ne trebuie un examen,nu am nimic impotriva!!dar si la clasa a VII a??!!si un elev cu 10 poate sa ia la o teza de asta un 5 si?!!i sa stricat toata media.....asta vreti sa stricati mediile elevilor??!!
 • 0 (0 voturi)    
  fac greva (Duminică, 4 martie 2007, 17:14)

  andra_tg_jiu [anonim]

  comunistilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11nu dau nici o teza..fac o plangere la ministeru educatiei si va fut in gura.huooooooooooo.muie comunistilor..sa ma kak pe tezele voastre
 • 0 (0 voturi)    
  romana (Duminică, 4 martie 2007, 18:07)

  maryan [anonim]

  varianta cu subiectul unic pt casa a7a
 • 0 (0 voturi)    
  Fara teza unica (Marţi, 6 martie 2007, 19:14)

  mihaela [anonim]

  ptr cei care dau teze cu subiect unic....sunteti nedrepti cu noi nu ar trebui sa dam aceste teste pt ca e destul de greu cu tezele si acum ne bagati pe gat si aceste teste care dupa parerea mea sunt niste prostii asta nu inseamna ca dak suntem copii tre sa ne calcati in picioare.romania nu mai are mlt de trait cu aceasta constitutie.vati intrebat de ce sau omorat atatea copii?pt ca au fost obligati sa invete foarte bine ca sa poata sa ajunga ceva in tara asta dar fara pile nu se poate pe noi nu nea sprijinit nimeni sau sa ne ofere ceva legat de sc ca sa ne bucuram mai este putin si tre si dam teste si la desen nu credeti?
 • 0 (0 voturi)    
  despre ministu educatiei si invatamantului (Sâmbătă, 10 martie 2007, 14:42)

  george [anonim]

  acest on nu are bani decat pentru masini bengose si pentru vile cu piscine.pai da naibi niste bani si scolilor mai omule sa avem si noi unda sa invatam in conditi decente nu in cine stie ce cocioabe fi serios
 • 0 (0 voturi)    
  teze nationale sem 2 (Sâmbătă, 10 martie 2007, 20:33)

  onutza [anonim]

  au zis la minister ca au aparut pe net . de ce ne mint pe noi elevii si ne baga in stres?????????
 • 0 (0 voturi)    
  tezele q subiect unic (Duminică, 11 martie 2007, 19:14)

  any [anonim]

  e o mare prostie...50 min si un nivel prea ridicat...totusi...niste incompetenti
 • 0 (0 voturi)    
  Tezele cu subiect unic nu-i scapa pe elevi de testele nationale (Luni, 12 martie 2007, 18:18)

  cstn [anonim]

  ce nashpa ca dam si teze cu subiect unic si teste nationale
 • 0 (0 voturi)    
  teza cu subiect unik (Marţi, 13 martie 2007, 15:05)

  St3F@n [anonim]

  mai oamenilor ce atatea teste nu voi nu stiti ca "scoala multa creaza neadaptati" la ce ne dati teza cu subiect unik?....sa fim seriosi acuma macar dak dam teza cu subiect unik sa nu mai dam si mai dam examenul din clasa a 8
 • 0 (0 voturi)    
  subiect unic (Marţi, 13 martie 2007, 15:59)

  alexandra [anonim]

  voi nu avetzi minte DELOK...nu va ganditzi oleak sh la noi..??df...numa la voi??X(X(X(...fitzi serioshi oameni buni...asteptatzi pana in clasa a 8a??sa experimentatzi pe noi..??da ce suntem noi..??ANIMALELE VOASTRE?/:)
 • 0 (0 voturi)    
  de ce tot se da teze unice si nu se da totusi tot examen de capacitate?????????????????????????????????????? (Marţi, 13 martie 2007, 20:34)

  Cauneac Finica [anonim]

  ................................................................nu stiu de ce tot va complicati cu tezele unice.................................e o irosie de timp..............................................
 • 0 (0 voturi)    
  Nu este corect! (Miercuri, 14 martie 2007, 22:09)

  ion iuliana elena [anonim]

  Chiar daca am doar 14 ani si sunt eleva in clasa a VII-a B eu cred ca nu e corect ca noi dam si "tezele cu subiect unic" si " examenul de capacitate" O sa fie prea greu.


  Cu amabilitate,
  ion iuliana
  Constanta
 • 0 (0 voturi)    
  Cum va fi? (Joi, 15 martie 2007, 18:37)

  alin [anonim]

  Fiecare prof isi va ajuta elevii?Ce fac cei de la tara?Dar rromii care au locuri din start si ei vin la scoala oadta la 2 luni.Ei vor intra din start,asta pt ca treb integrati.
 • 0 (0 voturi)    
  vai d noi!!!X(X(X(X (Vineri, 16 martie 2007, 21:38)

  anonim [anonim]

  pai c sa zik?nu este delok corect ce ne fac.....mai bn era sa dam capacitatea la anul si gata....macar acolo puteam depune contestatie dar aici????nu stiu cn lo ales pe asta sa fie ministru k nu merita!!!!eu nua stiu ca nu voi inv nikX(X(X
 • 0 (0 voturi)    
  nu vrem teza! (Sâmbătă, 17 martie 2007, 8:32)

  alexa [anonim]

  Poi qm sa nu ,da-ti teza k voi ati mai dat astfel d teze q subiect unic pe vremea voastra......unii ati intrat acolo und sunteti pe bani nu q mintea voastra.Vreti sa faceti din noi mari ministri dar ceea ce o sa reusiti este faptul k o sa ne stricati mediile.Nu v-ati intrebat dak noi suntem d acord?K pana la urma noi o dam nu ministeru sau altii.....................
 • 0 (0 voturi)    
  teze...pt.cine si pt.ce? (Sâmbătă, 17 martie 2007, 13:17)

  Anca [anonim]

  ce valoare au aceste nemaipomenite teze unice daca se dau in ultima sapt. de scoala si daca,vezi doamne,se pot da si in august?...e un fel de prostie elegant imbracata care sa verifice ce anume...cumva incompetenta profesorilor sau lipsa de inteligenta celor de la minister ?
 • 0 (0 voturi)    
  Teze nasoale!!! :-(( (Sâmbătă, 17 martie 2007, 13:24)

  Alexutz [anonim]

  Ce facetzi, domnilor??? Voi nu va ganditzi ca avem doar 14-15 ani si ca avem shi noi limitele noastre? Cum credetzi k putem sa dam tezele q subject unic, tezele normale + examenele natzionale? Da statzi in fotoliile voastre de piele scumpa d 300000....n euro shi ganditzi o clipa! Voi shtitzi k 8 ore stam la school, 5 invatzam shi restu ne gandim la teze shi murim? sa va mai aud eu vreodata k spunetzi "Vai, tineretu d azi e foarte diferit! asha obraznici copii!...". da intrebatzi-va de ce!! Fiindk suntem revoltatzi d sistemul asta d doua parale!
 • 0 (0 voturi)    
  TEZA CU SUBIECT UNIK (Sâmbătă, 17 martie 2007, 15:25)

  flavian [anonim]

  cei de la minister sunt niste prosti....doamne.....aia vor sa dam si tezele astea cu subiect unik +teze normale+examene nationale.........este o mare prostie !!suntem fiinte umane la fel ca ei .....nu suntem roboti ...........nu se gandesc la noi,.,,,,,sunt niste nesimtiti incapabili sa i-a o hotarare!!pt asta sunt platiti...sa-si bata jok de elevi??
 • 0 (0 voturi)    
  CA PAMPAS II MINISTRU (Sâmbătă, 17 martie 2007, 20:46)

  damy [anonim]

  ce pampas ii ministru nici nu se gandeste la noi.vai lasa ca vine el sapt.asta la noi la sc si ii zic vreo doua de nu mai ni le da...nu se poate asa cv fff multi o sa ea 2si 3.oare el ar putea sa invetze atata?eu nu cred ca poate.sa stiti ca noi elevii nu suntem carpele voastre
 • 0 (0 voturi)    
  RUSHINE!!! (Marţi, 20 martie 2007, 21:11)

  ANONIM [anonim]

  moama o sa ne pomenim in a x a cu examene zilnice dak e vorba de asa e o ABERATIE....va batetzi joc de noi...RUSHINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  tezele unice (Miercuri, 21 martie 2007, 12:39)

  vicky [anonim]

  S-a gandit cineva si la elevii scolilor de muzica care numai matematica si romana la nivelul programei scolare nu fac. Nu uitati stimabili conducatori ai invatamantului romanesc ca nu este etic sa pui in aceeasi balanta un copil care studiaza la instrumentul muzical ales cateva ore pe zi, si un copil de scoala generala care alta treaba nu are decat sa invete romana si matematica. Asta daca vrea!
 • 0 (0 voturi)    
  La ce folosesc tezele unice? (Miercuri, 21 martie 2007, 16:26)

  candy [anonim]

  Dupa parerea mea nu-si aun rostul! Ce conteaza daca le dam sau nu? Cine e destept oricum stie, dar cine nu invata nu va stii nici acum nici la capacitate. Nu ajuta cu nimic! Ce, vor doar sa strice mediile?
 • 0 (0 voturi)    
  Tezele se pot contesta? (Miercuri, 21 martie 2007, 16:31)

  silvia [anonim]

  La aceste teze se pot face contestatii sau se dau pur si simplu rezultatele si nu-i mai pasa nimanui daca au fost corectate corect sau total aiurea?
 • 0 (0 voturi)    
  e o MARE prostie!!!!!!!!! (Miercuri, 21 martie 2007, 19:16)

  Diana [anonim]

  Ceea ce nu inteleg eu este dc noi??? cei de a saptea???? dc nu cei de a cincea???? dar ce suntem noi?? pui santinela? trebuia sa inceapa cu cei de a cincea cu o generatie noua!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  despre tezele cu subiect unic (Miercuri, 21 martie 2007, 20:40)

  flavi [anonim]

  e adevarat ca in timpul tezei nu vor sta profesori din acea scoala iar aceea care vor sta nu o sa aiba nici o legatura cu acea materie la cara dam teza???????
 • 0 (0 voturi)    
  Teza cu subiect unik (Vineri, 23 martie 2007, 19:51)

  FLAVIAN [anonim]

  este o mare prostie ca elevii care se afla in clasa a 7 a sa dea aceasta teza........dak o dam in acest semestru(2) ...de ke nu am dat-o si in primul semestru...........?.....id meu este predator_black_knight
 • 0 (0 voturi)    
  nu (Sâmbătă, 24 martie 2007, 18:06)

  mihaela [anonim]

  nu e corect ca noi sa dam si tezele cu subiect unic si examenu ala din clasa a 8 a chiar nu e corect cum spuneau ceilant ne fura drepturile dc cei din clasa a 8a care sunt akum ei nu au dat tezele cu subiect unic in clasa a7a si noi dam akuma cred ca toti copii din lume o sa cada la tezele aste ce cred sunt sigura si mai ales ca astea ne decid soarta din cate am auzit eu cika aceste teze vor conta foarte mult la intrarea unui liceu bun nui corect cred ca ar fi bn sa facem greva foamei ca sa ii aratam la cei de la ministeru invatamantului ca si noi avem o opiune si ca si noi putem sa hotaram ce sa se fak nu credeti ;))
 • 0 (0 voturi)    
  jos testele natzionale!!! (Luni, 26 martie 2007, 15:10)

  Mihai [anonim]

  mi se pare o prostie ca un elev de clasa a VII-a s dea testare cu subiect unic. Mi se pare o idee comunista!!!
 • 0 (0 voturi)    
  teze/:) (Marţi, 27 martie 2007, 18:55)

  anku [anonim]

  tezele astea cu subiect unic mi se par o prostie!!!!!!!ce au mai facut si astea?era de ajuns ca profesorii nostrii ne dau o teza!o mare prostie!e mai bun examenul dekt teza asta
 • 0 (0 voturi)    
  E o prostie!!!nu mai suport (Marţi, 27 martie 2007, 19:43)

  ProAce [anonim]

  dupa ce ca mai dam si examenul in clasa a VIII-A ne mai streseaza akm si cu neste teze!!!macar sa le posteze si ei pe internet,ca sa incepem sa le rezolvam.oricum nu imi convine.dar in fine
 • 0 (0 voturi)    
  asfr (Marţi, 27 martie 2007, 20:26)

  aaaaaaaaaaaaaaaaaa [anonim]

  e o mare prostie cu tezele astea shi profesorii au spuso
 • 0 (0 voturi)    
  TEZE UNICE NASPA RAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Marţi, 27 martie 2007, 20:54)

  paul craciun [anonim]

  tezele astea numai dracu leo inventat nu le vrem apoi trebuie sa da si capacitatea dao dracului de treba ne cred roboti sau ne fac presedinti!:(((((((((((((((((((((((((((((((((.Bagamiasi p**a in tezele lor cu tot.
 • 0 (0 voturi)    
  Anti-teza (Miercuri, 28 martie 2007, 16:54)

  pufoasa [anonim]

  Nu mi se pare o idee buna teza cu subiect unic.Acum cand suntem pe ultimele sute de metri ne stricam toate mediile....:((
 • 0 (0 voturi)    
  TEZA CU SUBIECT UNIC (Joi, 29 martie 2007, 0:02)

  MOCANU NICOLETA [anonim]

  NU MI SE PARE CORECT SA DA-M ACEASTA TEZA CU SUBIECT UNIC ESTE O PROSTIE SI MAI DA-M SI TESTAREA NATIONALA PARCA NOI AM FI NISTE ROBOTI CONSIDER CA SUNTEM CEA MAI SACRIFICATA GENERATIE
 • 0 (0 voturi)    
  istorie (Joi, 29 martie 2007, 14:18)

  Adrian Stefan ... [anonim]

  io kred k subiectele de capacitate is foarte grele si nu au copii timp sa invete la toate materiile pt a intra la un liceu mai bun asa k va zik sa o lasatzi mai moale k suntem si noi copii si pana la urma o luam razna.A si ar trebui ca examenele de capacitate sa dureze mai mult de 2 ore pt k unui copil ii trebuie ceva timp sa se concetreze si in acelasi timp sa le si rezolve.Suntem si noi copiii,si trebuie sa avem o viataza mai usoara,nu sa incepem de la varsta de 14 ani sa ajungem ka Einstein sau ka Aristotel sau ma rog ka altzii.Asa k lasatzi-o mai moale k asa o sa ajungem la casa de copii(doamne fereste)k nici cei kare sunt pusi sus akolo bine nu stiu atatea lukruri poate stim mai multe noi ka unii dintre dansii (posibil)
 • 0 (0 voturi)    
  teza cu subiect unic (Joi, 29 martie 2007, 22:09)

  ana [anonim]

  eu am si o parere buna despre teza unica dar si una rea.Cea buna este ca daca tot mai dam si examen ne mai obisnuim si noi cu tipul acesta de teste,dar pe de altaparte tezele acestea o sa ne strice cu siguranta mediile.Ministerul tre sa se gandeasca ca nu toti elevii sunt buni la invatatura si ca sunt elevi si mai slabi de aceea at trebui sa dea subiecte cat de cat usoare pe care sa le putem rezolva toti.Aceasta este parerea mea despre teza unica
 • 0 (0 voturi)    
  teze unice (Luni, 2 aprilie 2007, 8:38)

  milea alexandru [anonim]

  din punctul meu de vedere aceste teze sunt o mare prostie a celor din SISTEMUL INVATAMANTULUI
 • 0 (0 voturi)    
  teze ?? Ce prostie (Luni, 2 aprilie 2007, 20:37)

  cristi [anonim]

  Este O mare prostie. eu asa cred deoarece nu prea ne mai intereseaza nu suntem atrasi de teze:(
 • 0 (0 voturi)    
  avem si noi dreptul sa ne dam parerea;) (Marţi, 3 aprilie 2007, 9:34)

  denisa [anonim]

  bah nene...da noi copii...nu avem voie sa ne dam cu parerea despre teze si asa mai departe??da park suntem robotzi facem cum spune basescu ....yo zi de zi ma gandesc la teza asta cu subiect unik.......si simt k inebunesc...prea naspa.......numai dumnezeu mai ne scapa:)
 • 0 (0 voturi)    
  vai de mama si de tata care s-au chinuit sa ma creasca (Marţi, 3 aprilie 2007, 9:41)

  estera [anonim]

  bah daca tot nu suntem noi de acord cu tampenia asta de teza hai sa protestam=))))...sa iesim in strada sa facem greva ca yo nu vreau sa dau teza asta ......mai mai bine ma arunc dupa un bloc...suntem si noi copii ce draq..avem drept la mai multa libertate distractie:d:damin...amin=))))
 • 0 (0 voturi)    
  E o tampenie (Miercuri, 4 aprilie 2007, 15:14)

  Nikish0r [anonim]

  Pff c ati facut oamnei buni?? ati innebunit?? mie s pare cea mai mare tampenie posibila...cine o s faca toate subiectele in 10 zile??? mai bine nu le puneati
 • 0 (0 voturi)    
  vreau sh yo subiectele pt tezele nationale romana sh mate (Marţi, 10 aprilie 2007, 17:30)

  crista claudia [anonim]

  astept sa ma contactati sa im daty sh mie subiectele va rog ma gasity p cristay_claudy id meu!e cea mai mare tampenie cu tezele astea nationale nusty atunki pt k s-a infintat capacitatea!kine o va invete in 10 zile?
 • 0 (0 voturi)    
  prostii!!!!! (Vineri, 13 aprilie 2007, 21:39)

  te intereseaza? [anonim]

  ba voi din guvern chiar sunteti prosti sau doar va faceti???scuzati-ma dar asa este..credeti k la noi in cap intra tot ce vreti voi???dupa ce k abia invatam 2 pagini la o materie mai tre sa invatam si pt tezele voastre unice sau ex de capacitate....vreti sa ne omorati cu legile voastre de nimic??cereti-ne si noua elevilor parerea..nu sa va faceti de cap si noi sa suportam tot ce ziceti voi...ar trebui sa va bagati mintile in cap....
 • 0 (0 voturi)    
  teze unice (Sâmbătă, 14 aprilie 2007, 16:48)

  Laura [anonim]

  sunt in cls. VII, urmez un liceu de muzica si tot aici vreau sa raman dupa cls VIII. aceste teze cu subiect unic pe tara, avand in vedere ca nu ne scapa de Capacitate nu fac decat sa ne dezavantajeze pe noi cei care urmam o filiera vocationala. un elev la muzica incepe cursurile la 7.30-8.00 si mai ajunge acasa pe la orele 19.00-20.00, ii sunt necesare minim doua ore de studiu la instument principal si macar 1/2 de ora la instrumentul secundar. ceea ce se preda in clasa este insuficient comparativ cu cei de la scolile care au in orar mai multe ore de cultura generala. ne este si asa destul de greu sa facem naveta intre doua scoli pt ca nu s-au terminat reparatiile cu toate ca acestea au inceput in vacanta de vara. cultura generala in Cihovschi, iar instrument si materii de specialitate in P-ta Sf. Voievozi. poate daca s-ar fii alocat mai multe fonduri lucrarile ar fii fos terminate si in loc sa pirdem timpul facand naveta intre cele doua scoli aveam timp de invatat
 • 0 (0 voturi)    
  nemultumiri (Sâmbătă, 14 aprilie 2007, 23:29)

  deea [anonim]

  oooooooooooffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!teze teze !!nu inteleg ce rol tezele astea.eu sunt un elev bun
  .dar totusi nu le vad rostul!!!plus k poate ceilalti nu s-au gandit ca o scoala din provincie are profesori mai indulgenti care ii pot ajuta pe elevi.iar noi cei de la scolile unde sunt profesori mai exigenti vom fi dezavantajati.asa ca ar trebui sa cascati ochii bine!!!
 • 0 (0 voturi)    
  HOOOOOOOOOO !!!!!! (Duminică, 15 aprilie 2007, 14:38)

  Eu [anonim]

  Teze unice !!!! Au inebunit !!! stai k mai dam shi capacitate :-> pai mnoah.....dar de ce nu ne baga in cls 8-a shi bacalaureat,masterat, etc etc ? SUNTEM DOAR CLS A 7-A SHI NE FOLOSITI DREPT COBAI!!!!!!!!!!! DA, COBAI, NISHTE SHOARECI CARE FAC TOT CE ZIC ,,DOMNIILE'' VOASTRE adik NISHTE INCOMPETENTI CARE NICI NU SHTIU VORBI BINE ROMANESHTE SHI CARE NE FAC TATA DE R***T !! DAR , LA CE SA NE ASHTEPTAM ?? SUnTEM IN ROMANIA .................
 • 0 (0 voturi)    
  nu sunt deacord!!!!!!!!! (Duminică, 15 aprilie 2007, 22:22)

  Madalina [anonim]

  sun in cl. a7a DESI INVAT FOARTE BINE nu mi se pare ceva nornal sa dam aceste teze !!!!!!! mai sunt copii care nu au dat teze nationale si au dat doar capacitatea !!!!! NU MI SE PARE NORMAL SUNTEM DEFAVORIZATI SI TEZE NATIONALE SI CAPACITATE!!!!!! NU SUNTEM ROBOTI TOTUSI LASATI-O MAI MOALE!!!!!!!! Si mi sa mai spus de la profesor faptul ca aceasta teza este un experiment!!!!!! oare ne credeti animale?? este foarte URAT DIN PARTEA DOMNULUI MINISTRU AL INVATAMANTULUI...deoarece daca sunt copii "prosti" sigur vor pica la capacitate .....dar asa TEZA ASTA NU ISI ARE LOCUL...si mai mult ne chinuiti
 • 0 (0 voturi)    
  teze..grele-usoare..nu mi se pare ca au logica...pt ce sa dam teze cu subiect unic??dar cla a7a va da tezacu subiec unic?? (Duminică, 15 aprilie 2007, 22:41)

  vera [anonim]

  tezele cu subiec unic mi s epare o mar prostie..profesorii o recunosc..daca noi suntem cu materia in uram trebuie sa forja ca na vine teza q subiect unic...si trebie sa invatam si ultima lectie..planul de recapitulare e o prostie..din ce ni sa dat naoua...si doar calsa a7 va da teza cu subiect unic..daca da dc noi cei de a7a....ce am fcaut ....????totusi mi se pare o prostie TEZELE CU SUBIEC UNIC..dac si profesorii au zis ca e o prostie..numai in Romania se pute intampla asa ceva..dra cu toate ca ma intrat in UE asta este...puneti mana pe invatat...............
 • 0 (0 voturi)    
  Nu e bn ce faceti!!! (Luni, 16 aprilie 2007, 10:41)

  Elena [anonim]

  Oameni buni..ganditiva makar putin si la noi..suntem in cls a 7..suntem ingroziti de tezele astea...nu se mai poate asa..nici profesorii nu cred k sunt de acord k tezele astea..makar sa ne dea mai mult timp..ce????50 min????am innebunit???ce sa fac in 50 min???makar 1h si 30 min sau 2h..nici decum 50 min..uitati copii unde am ajuns!!!!sa fim cobai....dar cei dea 6 ce fac??mai dau si ei????si in legatura k afisarea subiectelor pe net.....knd apar si pe ce site????k se sp tot felul de chestii..ba k apar pe nush ce site pe nush ce data..ba k nu mai apar deloc..ba k apar k 10 zile inante,ba k 1-2 zile..nu mai inteleg nik...noi nu mai avem timp nici makr sa ne relaxam...toata ziua scoala si iar scoala!!!cn are idee unde pot gasi si yo subiectele ma poate gasi la id coolgirl_elly!!plz sp unde le gasesc..va implor!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  cn are variantele subiectelor? (Luni, 16 aprilie 2007, 10:50)

  elena [anonim]

  cn are variantele de la tezele unice din cls a 7 va rog sa mi le dati si mie!!!ma gasiti pe id de mess:coolgirl_elly...va rog!!dak nu makar sami sp unde le pot gasi k am kautat pana akum si nu am gasit nik...plssssssssss
 • 0 (0 voturi)    
  TEZELE UNICE.........nu le vad rostul.... (Luni, 16 aprilie 2007, 15:47)

  cristiana [anonim]

  mdaa......parerea mea despre aceste teze nu este una foarte buna.......sincer.........apropo....pt cei care nu stiu..si nu sunt niste elevi chiar straluciti..........vor fi subiecte pt elevi mai prostutzi....(scuzatzi)...:D.....subiecte pt elevi de nivelul mijlociu si subiecte pt elevi de nota 10.........deci avetzi sansa sa trecetzi dak luatzi un 5.......nu o sa fie totul chiar asa de greu.....,o sa fie subiecte si de clasa a 5 pt cei cu nivel mai scazut.......deci foarte usor.......nush....io sper ca totul sa iasa bne ........sincer la romana nu mi-e frika.......insa la mate.......mi-e groaza ....nici nu vreau sa ma gandesk.......fuck.....X( asta`i viatza....:D.......trecem noi si peste asta.....ca suntem copii destepti nu?,,,,,,...byee all.....:*:.....succes
 • 0 (0 voturi)    
  fara teze (Luni, 16 aprilie 2007, 21:40)

  eu [anonim]

  nu fara teze!!!!la noi nu va ganditi.......asa ar trebui....AAAA SCUZATI-MA AM UITAT K TRAIM IN ROMANIA!!!!!!!!!SI .....
 • 0 (0 voturi)    
  tezele cu subikect unik sunt o tampenie!!!1 (Luni, 16 aprilie 2007, 22:23)

  eu silviutza [anonim]

  cine ar vrea sa dea tezele cu subiect unik la romana si la mate ce draq sunt niste tampeni aceste teze ce astia cred ca noi suntem robotzi cine a gasit exemple de teza as vrea si eu ma gasitzi pe id asta ''blackang3l_thm_pisicutza4u''
 • 0 (0 voturi)    
  Doamne...:((..mor cu tezele astea (Marţi, 17 aprilie 2007, 20:52)

  Ana..Maria [anonim]

  teze?...ce o sa fiie...note nici...cine stie...da am auzit ca pentru un 5-6 iti da exercitii usoare..sa desparti in silabe...pentru 7-8 iti dau mai greu...iar pentru 9-10 iti da exercitii de te rupe.....na....macar sa ne deie similari...ca sa vedem cum e ....doamne:((
 • 0 (0 voturi)    
  Dai incolo (Miercuri, 18 aprilie 2007, 10:37)

  Spoiala [anonim]

  ce naiba ma. 50 min k nici nam timp sa copiez!!!!!!!!!!!!:)):)):))
 • 0 (0 voturi)    
  . (Joi, 19 aprilie 2007, 16:13)

  mirey [anonim]

  unde sunt exemple pt teza nationala.........care le are sa mi le dea si mie plz ma puteti contacta pe mirei _coolgirl
 • 0 (0 voturi)    
  . (Joi, 19 aprilie 2007, 16:13)

  mirey [anonim]

  unde sunt exemple pt teza nationala.........care le are sa mi le dea si mie plz ma puteti contacta pe mirei _coolgirl
 • 0 (0 voturi)    
  comentariu (Joi, 19 aprilie 2007, 20:39)

  anca [anonim]

  Consider ca este o eroare faptul ca se afiseaza variantele pt tezele cu subiect unic asa tarziu.La testele nationale unde deja este o experienta de ani, s-au afisat in ianuarie.La tezele cu subiect unic ar fi fost indicat ca elevii sa se obisnuiasca cu o structura a testului,cu formularea itemilor,fiind primul an in care sustin acest test.
 • 0 (0 voturi)    
  NU NE DATI TEZE CU SUBIECT UNIC SAU NU NE MAI DATI EXAMENUL DE CAPACITATE (Joi, 19 aprilie 2007, 22:02)

  Adriana [anonim]

  nush ce sa zik dar cred k nu avea rost xistenta acestor teze pai.....ori teze ori examen!eu asa cred!!adica cel putin la inceput asa ni s-a zis ca daca dam teze cu subeict unic numai dam examen si invers!ma intreb daca cei care au avut aceasta idee "geniala" au fost vreodata copii!adica incercati sa va puneti in locul nostru!in loc sa ne relexam si noi dupa un an greu de scoala ca totusi noi suntem a7a noi stam si inchisi in casa invatam si nimic altceva!si inca ceva cand aveti de cand sa puneti variantele alea pt teze pe internet???cu cel mult zece zile spuneti voi!dar v-ati gandit cand o sa le rezolvam,v-ati gandit ca totusi in acea perioada inca se face scoala si ca nu stam frumosel acasa(oricat de mult am vrea noi) bineinteles ca nu!
 • 0 (0 voturi)    
  nu prea mi se pare corect! (Sâmbătă, 21 aprilie 2007, 10:00)

  dobre anamaria [anonim]

  nu prea mi se pare corect...daca tot o sa avem o teza de acest gen.macar puneti si voi 2 ore ...la o compunere trebui sa te gandesti..nu gluma sper k nu o sa fe maai greu ca la olimpiada ...
 • 0 (0 voturi)    
  nnnneeebbbuuunnnniiiiilllllloooooooooorrrrrr!!!!!!!!1 (Sâmbătă, 21 aprilie 2007, 19:33)

  loredana [anonim]

  nu e corect!!!voi...aia de la minister ce credeti ca suntem noi astia de'a 7a??roboti?dak v'ar pune cineva sa invatati cat invatam noi nu cred ca ati rezista 7 zile in mediul in kre invatam noi...!!!tot timpul lucrari examene ....profesorii nu stiu sa explice k sa inteleaga tot omul!!!..profesorii mai dau si in noi...cum vreti sa invatam??...sunteti nijte OAMENI NEBUNI de'a binelea....
 • 0 (0 voturi)    
  Teza cu subiect unic (Luni, 23 aprilie 2007, 20:44)

  Pana Laura [anonim]

  Teza asta cred ca e o prostie!!! trebuie neaparat sa aiba loc? Daca noi luam un 5 suntem multumiti, dar cu 1 punct din oficiu mai luam noi macar un 5 amarat? La asta v-ati gandit? Asteptam cu drag sa va razganditi si sper ca o sa fiti mai blanzi cu noi.
 • 0 (0 voturi)    
  Subiecte de discutzie (Marţi, 24 aprilie 2007, 11:31)

  Tasadan Razvan [anonim]

  Plm ca ashtia din minister dorm pe bani shi nu le pasa de altzii nuj d unde dracu vor ajtia sa ne dea sa facem 100 de subiecte pt a fi pregatitzi crede ca suntem magnetofoane sa inregistram sau ce plm cerd ajtia ?bag picioru-n in ei!!
 • 0 (0 voturi)    
  teza asta este o prostie pt k nu am mai vazut sa se dea test cu subiect unic in clasa a7a este o mare prostie aceasta este parerea mea!!! normal trebuie sa se dea in clasa a8a dar daca asa gandesc romani asta este (Marţi, 24 aprilie 2007, 16:27)

  vlad [anonim]

  este o prostie teza cu subiect unic in clasa a7a nu am mai vazut asa ceva normal trebuie sa se dea in cls a7a dar asta e ! dar dc aja gandesc romani c
 • 0 (0 voturi)    
  DOAMNEEEE........... (Marţi, 24 aprilie 2007, 22:01)

  mirela [anonim]

  SI VOI VATI GASIT SA INVENTATI CHIAR ANUL ACESTA TEZA CU SUBIECT UNIC........ CHIAR CAND SUNT EU CLS A VII......... VOI NU VA DA-TI SEAMA CE PROSTIE ATI FACUT O SA RAMANEM CORIJENTI PE CAPETE............... NU ESTE CORECT CE FACETI VOI CU NOI
 • 0 (0 voturi)    
  EHEMMMMM (Miercuri, 25 aprilie 2007, 19:43)

  Wolf [anonim]

  Da, multam ministerului, acum vom da pe amandoua ca noi suntem fraieriiiiii, noi suntem generatia de trecere. Oricum, profesorii nu au timp sa fac nimikkk, iar ei nu vor cica sashi bata joc de materie, nu cred ca a fost o idee buna. Also: nu uitati ca ministerul plateste inspectori sa vina sa se uita la "cinema", ca oricum nimeni nu e cuminte, iar raportu lor la minister e la fel: copii sunt nijte roboti, asha ca ei ne trateaza la fel. VREM REVOLTA, VIVA LA REVOLUCION!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  o mare prostie................ (Miercuri, 25 aprilie 2007, 19:45)

  RADU IULIA [anonim]

  dak aveam 2 ore la dispozitie mai ziceam .....dar asa.......am facut yo la pregatire la mate si mi a luat 60 de minute si cu ajutorul profei....si noi ce o sa facem la alea ......o sa ramenem corijenti ...................................................................... ...................................................................... ................................nu am cuvinte sa mi exprim supararea ....asat e ..
 • 0 (0 voturi)    
  teste nationale (Joi, 26 aprilie 2007, 12:26)

  johny [anonim]

  nu este o idee buna sa dam si teze cu subiect unic in clasa a7a si examen in-tra 8a..este o prostie acest lucru
 • 0 (0 voturi)    
  Mda... nu mai am cuvinte ! (Joi, 26 aprilie 2007, 16:23)

  Andrei [anonim]

  Vai-shi-amar asta e cea mai mare timpenie... teza cu subiect unic :)) ! sincer acuma... m-am uitat peste subiectele de la matematica... si sunt absolut banale in sensul ca sunt lucruri de care eu nu am auzit si am o profesuara foarte buna de matematica ! sincer mai bine datziva glontz si lasatzine in pace... ;) ! daca mai dam si capacitate atunci va fi mai grav... si teste nationale si capacitate ! mai ho... nu suntem noi fraierii adultzilor !
 • 0 (0 voturi)    
  Jalnic !!! (Joi, 26 aprilie 2007, 16:26)

  Andrei [anonim]

  Mah deci chiar sunteti asa... auzi teze... dak mai dam capacitate o sa facem noi cv de numa scoala nu o sa mai fie ;) ! credetine ca suntem in stare sa ardem totul... in loc sa va vedeti de alte treburi... uitativa in jur ca totul e pe moarte mai ales planeta... in loc sa dam mana de la mana sa mai protejam planeta voi va frecati acum cu tezele astea... sincer acum... !
 • 0 (0 voturi)    
  O da... degeaba e totul ! (Joi, 26 aprilie 2007, 16:30)

  Andrei [anonim]

  Degeaba ne mai zbatem... acum.. mai e si cu uniformele.. etc bla bla... teze unice, uniforme... mai lipseste sa ne lege de banci.. nu zic de 2 ori... ca cine stie ! :D
 • 0 (0 voturi)    
  teze nationale o mare prostie... (Joi, 26 aprilie 2007, 16:45)

  shadowcat diana [anonim]

  nu cred ca a fost corect faza asta cu teza cu subiect unic...pt ca unii dintre noi...adik si cei din orase diferite au manuale diferite...iar la teza dak ne da un subiect...despre pasa hassan...poate altii nici nu au fakut aceasta opera...nu am ce spune mai mult celor de la ministerul educatziei decat ca-s niste

  ei oare nu gandesc ca ne-au pus intr-o situatzie de urata???si ca viitorul nostru e in primejdie???ce ne facem dak nu luam nota de trecere...???nu vom mai intra la liceu...
 • 0 (0 voturi)    
  ati inebunit?? (Vineri, 27 aprilie 2007, 11:06)

  buhuhuuu [anonim]

  bre nenea hardau.....lasane nene cu tezele astea...crezi ca suntem roboti??vreau sa stiu si yo dak tezele se trec in catalog
 • 0 (0 voturi)    
  aoleuuuuu (Vineri, 27 aprilie 2007, 15:07)

  shadow [anonim]

  mai ducetiva cu tezele voastre cu subiect unic....fix acuma o putut sa le introduca si fix la clasa a VII a....oare nu au avut ce face??puteau sa lase testele nationale din clasa a VIII a si gata,vin si ei sa ne futa la cap cu tezele lor si acum tre sa invatam de ne spargem si neam mai si grabit cu toate lectiile ca sa nu ne dea ceva ce nu am facut la scoala
 • 0 (0 voturi)    
  noi elevi de a 7 suntem ca niste animale pe care se exparimenteaza (Luni, 30 aprilie 2007, 10:57)

  ........ [anonim]

  suntem niste copii nu niste animale pe care se expperimenteaza ce stiu eu ce substanta...nimeni nu vrea daca ati fi in locu nostru....da ce va pasa voua ......
 • 0 (0 voturi)    
  niste porcarii (Marţi, 1 mai 2007, 12:17)

  georgiana [anonim]

  tezele cu subiect unic sunt niste porcarii cel mai absurd lucru pe care l-am auzit vreodata...o mare porcarie.....am trait sa dau si teza cu subiect unic...ce le-o fi venit nu stiu.....am spus si voi spune in continuare este o mare porcarie si prostie vazuta si auzita vreodata
 • 0 (0 voturi)    
  este corect (Marţi, 1 mai 2007, 22:57)

  sandu [anonim]

  fiecare elev are sansa sa vada cei poate capu la fel si parinti au sansa sa vada ce le poate capu copiilor lor
 • 0 (0 voturi)    
  BAI NU MAI INTELEG (Miercuri, 2 mai 2007, 9:18)

  c3nz0r [anonim]

  AU ZIS CA INAINTE CU ZECE ZILE VOR APREA VARIANTELE E MAI SUNT DOUA ZILE SI DAU TEZA SI NICI MACAR NU STIU CUM VA FI STRUCURATA TEZAA LIPSA DE FAIR-PLAY DIN PARTEA MINISTERULUI EDUCATIEI VREAU SA ZIC CA PE NET LA MATE EU NU AM VAZUT DECAT O SUNGURA VARIANTA PE WWW.SUBIECTE2007.EDU.RO SI ESTE VARIANTA 11 DAR CELELALTE NU MAI INTELEG NIMIC
 • 0 (0 voturi)    
  Cea mai mare prostie!!! (Miercuri, 2 mai 2007, 14:19)

  Onyk [anonim]

  O prostie mai mare ca asta nu am vazut!!!sunt in clasa a 7-a si nu sunt de acord q tezele astea...din cate am vazut in variante...sunt foarte grele...si...voi suntetzi sanatosi la kp?!?!(cei din minister)doar in 50 de min?!?!chiar k se vede k nu avetzi copii...k dak ati avea..va gandeati si voi k un copil de clasa a 7-a nu poate invatza atat!!
 • 0 (0 voturi)    
  tezele (Miercuri, 2 mai 2007, 15:13)

  marius [anonim]

  mai am o zis si nush pe ce sit sunt variantele care stie sami tr un ms pe mesenger adresa este dj_ciuca plzzzzzplzzzzzzzzzz
 • 0 (0 voturi)    
  Is super nasoale (Miercuri, 2 mai 2007, 16:02)

  Ovidiu [anonim]

  Cine are nevoie de ele intrati pe id vipera_ovidiu k le am io
 • 0 (0 voturi)    
  teza.... (Miercuri, 2 mai 2007, 21:49)

  EFY [anonim]

  moama ce porcarie......buei' mai avem 2 zile si......gaya dam teza.....ata ete......da pana la urma dc mai dam ji examenu' de capacitate????yo ma pish pe ea de lege......nu mai vreau nika ji gata.......dc toma' pe noi se fac asa experimente????????numa' prost sa fii sa faci aja cv.........cum dreaq???aia dl tzara ce o sa faca???o sa dea foaia goala...........eh.........pentru voi........aici........Efy
 • 0 (0 voturi)    
  TEZLE..... (Miercuri, 2 mai 2007, 22:00)

  chirila gina [anonim]

  deci...astia kre au fixat data tezelor sigur au probleme ku kapu' sunt fixate fffffffffffffffffff aiurea NU GANDESC!!!shi ar fi trebuit sa se afiseze pe net nijte modele...dar kine sa gandeasca??offffffffffffff....!!!!!!!!!!!!!!!!!!VREAU SHI EU KATEVA MODELE DE TEZE DE UNDE LE IAU DIN GUNOI???d unde???...UN SFAT: MAI GANDITI SHI VOI ASTIA DIN MINISTER,,,
 • 0 (0 voturi)    
  trm shi mie modelele de teze (Miercuri, 2 mai 2007, 22:02)

  gyna [anonim]

  idul meu sweet_baby_gynutza_2007 trm shi mie modelele de teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeze va roooog
 • 0 (0 voturi)    
  nu vreau sa dau testele nationale (Joi, 3 mai 2007, 11:14)

  dan [anonim]

  mama ce naspa ca dam testele nationale de cls a 8 ce naiba nu ne ajumge ca dam tezele astea de kkt mai dam si alea ...era mai bn sa intra cu media din 5-8 si cu tezele asta ca intram si noi intr-un liceu mai bun...aveti vreo idee ce am putea sa facem???:D
 • 0 (0 voturi)    
  nu vreau teza unica-sunt din Alexandria (Joi, 3 mai 2007, 11:16)

  reby_alex2007 [anonim]

  e nasol....nu imi place delok cu tezele astea pt k vin taranii cu medii f bune iar noi o sa avem media scazuta d la aceste teze si e posibil sa intram chiar la SAM si lojik k nu n convine....si vreau si eu cateva varinate!!!
 • 0 (0 voturi)    
  fara teste nationale (Joi, 3 mai 2007, 17:39)

  marius [anonim]

  cel mai naspa ... pai dupa ce mam uitat la variante cum sa le faci in 50 d min :O ... si dak iao o nota proasta eu ... mai raman da tzaranu vine cu 10 si cu un 6 in teza isi scoate media... + cat avem d invatat .. la romana ma doare capu .. astia vor sa ne bage capacitatea in cap de acm
 • 0 (0 voturi)    
  vo trebuit teze (Joi, 3 mai 2007, 18:27)

  dee dee [anonim]

  cand vor afisa rezultatele? ca deja vad ca vreti sa ne stricati medile
 • 0 (0 voturi)    
  tezaaaaa (Joi, 3 mai 2007, 18:54)

  mirelaaaaa [anonim]

  nu accept asa ceva adik sa ne lase repetenti pe toti chiar asa ,poate uni elevii nu au inteles ce sa predat la ora sau profesorii sunt foarte raii ce vrea sa isi bata jok de noi chiar asa nu insemnam nka pt ei ,alti elevi din alte tarii nici nu stiu ce este o formula de calcul prescurtat si pe noi ne pune sa invatam atatea si in viitor sa avem salarii de gunoieri aici in romania
 • 0 (0 voturi)    
  teze cu subiect unic (Joi, 3 mai 2007, 20:16)

  anca [anonim]

  deci in primu rand mi se pare o mare prostie ...si acele care o inventat sa dam teze cu subiect unic e un mare SUGACI...sa-mi suga pula ala cre o inventa tezel nationale
 • 0 (0 voturi)    
  teza (Joi, 3 mai 2007, 20:40)

  nimeni [anonim]

  eo mare tampenie chestia asta cu tezele unice...is doar niste idiotenii...numi vine sa cred ce prostii mai inventeaza astia de la minister,cik cu 10 zile inainte de taza for afiza niste subiecte,dar de unde..k ei nau afisat niciun subiect
 • 0 (0 voturi)    
  NU VREM TEZE (Joi, 3 mai 2007, 22:41)

  Madi [anonim]

  e o tampenie nu vreau sa dau teza dar trebuie
 • 0 (0 voturi)    
  teza (Vineri, 4 mai 2007, 14:22)

  alex [anonim]

  prob asta cu teza e o timpenie
 • 0 (0 voturi)    
  cea mai mare proooostieee:|:| (Vineri, 4 mai 2007, 15:09)

  raluca [anonim]

  mie mi`ar fi plaqt sa dam tezele astea su subiect unik sh sa nu mai dam capacitatea...sa intram la liceu dupa media din V-VIII sh dupa tezele astea...c dreaq sa le ceri..prosti is astia din minister sa mor:|:|disperatzi d viatza..cred k dak procedeaza asha ies nishte genii din noi:-j...eo tot sper k pana la anu` se renunta la capacitate:)):D:D
 • 0 (0 voturi)    
  am dat teza:>:> (Sâmbătă, 5 mai 2007, 10:27)

  ally [anonim]

  deci...am scapat de teza la mate...a fost grea..plm....cik e la nivel mediu..ma rog..primele ex au fost ushoare...da` in rest..plm....super grele.....oricum..mai avem la romanan....la noi o sa fie mai simplu pt k noi avem o profesoara super belea....ne expilca k la nebuni sa intelegem..si plm...e super frumoasa...etc...si plm...asa k...o`i lua un 5 la mate..da` la romana cred k ia vreun 8....
 • 0 (0 voturi)    
  T3Za (Sâmbătă, 5 mai 2007, 10:34)

  lavinia [anonim]

  plsss..cand se afiseaza rezultatele???va rog frumos zicetzi-mi si mie..pls id-ul meu e justme_lavi..va multumesc
 • 0 (0 voturi)    
  ERAM SIGURA KA SE VA KOPIA:))) (Sâmbătă, 5 mai 2007, 12:15)

  gynutza braila [anonim]

  era 100% ca la aceasta teza se va kopia ji asa a si fostttttt....ku 2 profi supraveghetori shi tot s.a copiat:))))=))))=))))bv celor kre au kopiat..................yeppppp!!!!!!!!!!!..........
 • 0 (0 voturi)    
  ar fi trebuit sa se dea mai usor!! (Sâmbătă, 5 mai 2007, 12:22)

  eu cu mine cu moi shi cu je:))) [anonim]

  ar fi trebiut sa se dea mai usor avand in vedere ka a fost 1 data kand dam o aseamenea porcarie de teze!
 • 0 (0 voturi)    
  A FOST O PROSTIE (Sâmbătă, 5 mai 2007, 21:13)

  vali [anonim]

  Sa reflectam la cum a fost la noi...5 sali din care in una s-au plimbat ciornele de la un coleg la altul,in o alta colegii se consultau,in o alta o supraveghetoare a rezolvat din subiecte,in o alta ...nu o sa credeti ...nu s-a ,,miscat ''nimic deoarece supraveghetorii au dorit sa fie f.corecti.Am omis sa spun in ce sala am fost eu...unde nu s-a ,,miscat''.Am multumirea ca o sa i-au nota pe merit.Dar colegii mai slabi decat mine poate o sa scoata o nota mult mai buna ca a mea!!Aceasta e una din fetele nevazute ale tezelor unice.... Nu cred era nevoie de aceste teze!Aveam nevoie de examen de admitere la liceu fel in care se cerneau prin sita candidatii!!!!!!!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  matem (Duminică, 6 mai 2007, 18:57)

  no name [anonim]

  cred ca acteste teze nu trebuiau date daca dam si examen si daca am dat tezele ,dc mai dam examen?? la taote scolile sa copiat unii prof au spus si rapsunsurile ....... a fost {panarama}..........dar na fost chiar asa greu:P... unele ex.......
 • 0 (0 voturi)    
  nu e posibil sa se ceara asemanea nucruri de le un copil de 14 ani (Luni, 7 mai 2007, 15:35)

  loredana [anonim]

  In timpul acordat de minister shi anume de 50 de minute un copil nu poate rezolva 11 probleme + subpunctele......parerea mea este ca nuci profwsorii .......cred ca ministrul ar trebui sa se gandeasca la asta...la o problema se acorda mai putin de 5 minute...e posibil?....
 • 0 (0 voturi)    
  lb.romana (Luni, 7 mai 2007, 19:46)

  alex [anonim]

  Este o aiureala cu tezele astea. Ei vor sa ne strice viata.Nu se gandesc putin al noi ca ne agitam atata sa invatam si nu se ia in considerare doar 25% din nota la admitere la liceu ./pai si atunci noi de ce am mai dat tampenia asta de teza nenorocita
 • 0 (0 voturi)    
  teze 2007 (Luni, 7 mai 2007, 20:15)

  Alexandru [anonim]

  e o prostie astea q tezele unike
 • 0 (0 voturi)    
  tezaaa (Luni, 7 mai 2007, 21:20)

  eu [anonim]

  tezele cu subiect unic ??? la ce ne-au folosit .. doar sa ne strice mediile ... subiectele au fost relativ simple ...dar 11 exercitii si destul de multe probleme de geometrie in 50 de min ... nu crd k suntem toti niste genii pentru a putea rezolva asa repede.... avand in vedere si emotiile care dainuiau in mintea noastra ... acum mediile noastre o sa scada considerabil ... deoarece rezultatele tezei la matematica au fost mici!!! am fost doar niste elevi p care s-au experimentat sisteme pentru cei de anu viitor... dar noi suportam acum tot :((
 • 0 (0 voturi)    
  teza:(((((((((((( (Joi, 10 mai 2007, 22:51)

  madalina [anonim]

  nasol teza cu subiectu unic ........nu va gandity la noi ce.............dar noi suntem rorboty 2 examene ..macar sa renuntaty ..........la unul dintre ceke doua avem si noi o copilrie,........si dc sa dam teza cu sibiect unic la ce ne foloseste???????????????????/nu pot intelegex(x(X(X(X(X(X(X(...........astept un email ......:((multumesc...:|
 • 0 (0 voturi)    
  teza:((((((( la rom :(( (Vineri, 11 mai 2007, 16:44)

  MIsty_sukara2006 [anonim]

  dc dam teze la cls a 7-a daca mai dam testarea nationala la anu? ce rost are?Doar ne incurcati nu stim ce sa mai credem,ce sa mai invatam,macar dati-ne mai multe variante si sa le alegeti voi,cei de la minister o varianta din....20 sa zicem, dar macar dati-ne subiectele.Pt copii care citesc asta vreau sa le spun ca am 2 variante de teza la lb si lit romana de pe net.Deci se gasesc dar acum vine intrebarea:unde? cereti-le profesorilor de rom ca ei stiu unde gasiti aceste subiecte sunt doar 2 subiecte puse din cate stiu io.Variantele 11 si 12 atat.Multumesc...atat am avut de spus
 • 0 (0 voturi)    
  NU E CORECT SA DAM TEZELE UNICE... SI SA MAI DAM SI LA ANU (Luni, 14 mai 2007, 19:21)

  alina [anonim]

  NU E CORECT FATA DE NICI UN COPIL CEEA CE NE FACETI..... EU CARE AM AVUT O MEDIE .CEA MAI BUN MEDIE DIN CLASA SI AKUM.. CU ACESTE TEZE... CE AM FACUT .....MI SA STRICAT TOTA MEDIA..... NU E CORECT.........................
 • 0 (0 voturi)    
  da doamne (Luni, 14 mai 2007, 21:34)

  tymmi [anonim]

  da doamne sa nu mai dam capacitatea ca ar fi prea nasol
  naspa fratilor cu te3zele astea ne-au dat peste cap ar fi fost fain daca am fii intrat la liceu cu mediile din 5-8 ca tare mias fi dorit
  DACA VREA CINEVA SA DISCUTE CU MINE ADRESAE DE YAHOO E TYMMIFEATEMINEM@YAHOO.COM
 • 0 (0 voturi)    
  teza cu subiectunic (Marţi, 15 mai 2007, 7:36)

  anastasoaie [anonim]

  ce prostie cu tezele astea,le dam la vrajeala pentru cei de-a 6 a,nu ?asa stiu eu.sunt si eu elev la o scooala generala ,respectiv in clasa a7a si nu pricep de ce pe noi s-au aplicat? noi suntem ?
  cu impunerea acestei teze,Ministerul educatiei a ajuns la apogeul prostii!
  va detestam toti elevii de cl a 17a!!!!! hu hu hu!
  si apropo,Ministerul nu ar trebuii sa se scrie cum "M" mare!
 • 0 (0 voturi)    
  VARZA (Miercuri, 16 mai 2007, 16:45)

  ioana [anonim]

  poi....eu am dat prima teza la matematik......pentru mine a fost foarte greu am luat 4...si aveam media 8....a fost timpu scurt si unele ex nici nu le-am predat......nush....va doare capu....cum puteti...doamne....50 de min ....11 ex....lol......mda....sper sa va ganditi mai bn.....ce veti face in clasa8.....daca mai dam si atunci teze dastea.........
 • 0 (0 voturi)    
  .................. (Miercuri, 16 mai 2007, 18:32)

  yZa [anonim]

  pfuai...tezele astea is o porcarie!!pe bune!!!!sh timpuh ii ff scurt nu ai cum sa rezolvi 11 ex in 50 de min...voi nu ganditi putin sau va batetzi joc de noi /:)/:)/:)??? sh in plus e mult mai bn sa dam capacitatea k asha vin toti tzaranii cu medii de 10 sh noi astia intram la un liceu de rahat sau la profa....ganditi`va inainte sa facetzi ceva totushi!!!!!...sh apropo care shtie ceva site cu variantele de la romana pls ....intratzi pe yza_gatita dak shtitzi numa :D:D:P!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  nu vrem teze unice:((( (Miercuri, 16 mai 2007, 21:11)

  elysa [anonim]

  Cea mai mare prostie care se putea face;)!O mare prostie....
 • 0 (0 voturi)    
  teze cu subiect unic cls.a7a (Joi, 17 mai 2007, 8:43)

  dexter [anonim]

  nu ajung banii la profesoreii luati pe meditatii?!
 • 0 (0 voturi)    
  nu's masina de tocit (Joi, 17 mai 2007, 11:09)

  drago[vali] [anonim]

  ba noi nu suntem masini de tocit lasane cu tezele ca in primul rand imi bag ceva in ele ia uite ca toata luna am tocit si imi dau ceva timp si doi profi pe cap ce dracu . eu mam saturat fac greva daca si in a-8-a ne da.
 • 0 (0 voturi)    
  teza cu subiect unic (Vineri, 18 mai 2007, 16:59)

  armina [anonim]

  Cea mai mare porcarie care se putea face doamne nu ganditi suntem oamenii nu calculatoare sa memoram absolut totul!!!!!!! Oameni buni ganditi-va si voi la noi....!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  examenul de capacitate (Sâmbătă, 19 mai 2007, 11:16)

  cristina [anonim]

  ar trebui sa ne modernizam, examenul de capacitate este foarte greu pentru cunostintele eleviilor romani si din aceasta cauza multi care il pica li se strica viitorul si sansele de a guverna propria viata .chiar si eu acest an tb sa dau acest examen si-mi este frica chiar daca inveti acolo inauntru poti sa fi aerian .cunosc o fata care nu a luat examenul si s-a sinucis si-a lasat un bilet in care scria:"viata nu mai are rost nu stiu cum s-a intamplat am invata o luna d ezile si premianta am fost 8 ani de cand am picat examenul simt ca ma prabusesc va rog opriti "acestea au fost cuvintele ei ......(va multumesc anticipat si sper ca vor fi luate in considerare aceste lucruri)
 • 0 (0 voturi)    
  teza cu subiect unic (Sâmbătă, 19 mai 2007, 20:02)

  paula.moldovan [anonim]

  io chiar nu am nimik impotriva cu teza deoarece se vede evaluarea nostra eu la mte am luat cat am luat in semestrul in tai:):):) shi am vazut comenturi pai eu consider ca teza asta este un simplu drum care ne duce spre examen nuntzeleg dc atat agitatzie pt aceasta teza
 • 0 (0 voturi)    
  la naiba... (Luni, 21 mai 2007, 18:45)

  louisa [anonim]

  c nb mey oameni buni...eo sunt a6-a ji deja mi-e frik d tezele astea cu subject unic...totzi aia d a7-a au zis ca e greu...ji timpul e sooper scurt;adik la tezele astea normale ai tot atatea ex da ai itre o ora juma ji doua ore...sunt nebuni?!adik c mai intreb...se vede pe fatza lor ca-s tampitzi...nu ne era destul d greu ji inainte,acu mai avem inca o grija:c o sa facem la tezele din a7-a!!!!!!!!ne indeasa in creier o gramada d informatzii d care unii nu au nevoie ptr ca nu-s buni la materia aia...da' nu .la noi in romania nu se poate se te axezi p cv decat cand ajungi la liceu ji pan atunci invetzi ca prostu d toate ca-tzi place sau nu...doamne cat mie d frik...cn vrea sa-mi zica parerea lui despre aceste subiecte total handikpate ji inutile sa-mi scrie pe id-ul louisa_andreea.
 • 0 (0 voturi)    
  teza cu subiect unic (Marţi, 5 iunie 2007, 6:57)

  adriana [anonim]

  Rezultatele acestei teze au confirmat faptul ca elevii nu sunt suficient pregatiti pentru evaluari . Ei cunosc materia , dar nu stiu cum sa se foloseasca de informatii in fata unor subiecte de tip nou . Aceasta dovedeste ca nu se fac destule evaluari in scris . Elevii sunt ascultati la tabla , unde pot fi ajutati de colegi sau profesori , astfel ei neputand sti adevaratul lor nivel de pregatire .
  Pe de alta parte , aceste teze au dat sanse egale si elevilor care au la clasa profesori foarte exigenti si care formuleaza pentru teza subiecte de tip olimpiada .
 • 0 (0 voturi)    
  najpa!!! (Miercuri, 6 iunie 2007, 20:08)

  Mel@ [anonim]

  C tampenie ku tezele ku subiect unic!! la mate sunt bata iar la rom sunt as aja k dak pic la una din teza nu mai pot da examenul?? e najpa rau!!am o prietena kare a fost la multe olimpiade care a luat locuri inalte!! iar acum la TEZA CU SUBIECT UNIC NU A FACUT NIMIC, A LUAT 5!! e o porkarie!!
 • 0 (0 voturi)    
  ne-au folosit (Vineri, 8 iunie 2007, 23:09)

  alexandra [anonim]

  ne-au folosit pt experimentele lor...k nijte soareci d laborator...eh asta e..deja au fost date
 • 0 (0 voturi)    
  teste nationale (Marţi, 19 iunie 2007, 21:38)

  Eo [anonim]

  Mi se pare o mare prostie sa mai dam capacitate!e o chestie total aiurea ce numai ne streseaza!ar trebui sa fie exclusa din programul scolar...atatea teste,teze cu subiect unic,examene...nu sunt suficiente?!chiar nu mai stiti ce sa inventati...bine ca inca nu v-ati gandit sa ne dati in fiecare zi un test asemenea unui permis de intrare in scoala pe care daca il picam nu mai asistam la lectii!in plus...cine stie cine sunt corectorii si ce chef au de corectat...copiii ar trebui sa mearga la scoala de placere,nu cu gandul ca "si azi mai iau o nota mica".E adevarat ca trebuie sa invatam da ne distrugeti copilaria cu inventiile voastre!!!
 • 0 (0 voturi)    
  ajutor!!! (Luni, 30 iulie 2007, 13:14)

  adina [anonim]

  BUNA ZIUA!!! As vrea si eu niste modele sau niste siteuri cu modele din tezele cu sub unic clsa 7 va multumesc
 • 0 (0 voturi)    
  teza cu subiecat unic (Miercuri, 8 august 2007, 17:12)

  raluca [anonim]

  mie sincer mi-e groaza pe teza cu subiectul unic sper sa ma descurc si sa nu fie chuar atat de greu
 • 0 (0 voturi)    
  teza cu subiect unic clasa a-7-a (Duminică, 2 septembrie 2007, 12:19)

  Fora Cristina [anonim]

  Anul scolar 2007-2008 . Cand se vor afisa subiectele de la testele unice din clasa a 7-a ?
  I-ar daca s-au afisat pe ce sait sunt afisate ?
  Imi poate spune si mie cineva ?
  Va multumesc !
 • 0 (0 voturi)    
  tezele cu subiect unic si capacitatea (Luni, 3 septembrie 2007, 19:49)

  alyna [anonim]

  tezele astea sunt o mare tampenie.e mai bun examenul de capacitate pt ca daca nu se da capacitatea vin cei de la tara cu medii ft mari si ocupa locurile de la cele mai bune licee.asa ca sa ramana capacitatea si sa iasa tezele cu subiect unic care nu fac altceva decat sa strice medii si sa ii streseze pe elevi
 • 0 (0 voturi)    
  porcarie (Duminică, 16 septembrie 2007, 15:56)

  SoSo [anonim]

  aceste teze unice sunt cea mai mare prostie, cea mai mare porcarie pe care putea sa o faca ministerul educatiei
 • 0 (0 voturi)    
  fara teze unice!!!!!.... (Miercuri, 19 septembrie 2007, 19:01)

  ony [anonim]

  nu este corect sa dam si tezele cu subiect unic si examen !!!!X( este prea mult noi ce suntem calculatoare dak vor fi si teze cu sub unic si examen vor fi numai note excelente ( 1;2;3)cea mai mare prostie aceste teze unice cei din ministerul educatiei cred k nu au gandit cand au fost de acord sa se dea aceste teze ERA DE AJUNS DOAR EXAMENUL NU SI TEZE UNICE
 • 0 (0 voturi)    
  tezele j capacitatea (Miercuri, 19 septembrie 2007, 21:30)

  andreiutzza [anonim]

  deci vreaus a stiu j io cv..dak mai dam tezele ku subiect unic mai dam j capacitatea????plss un rasp kt mai repde ms molt..ciao!!
 • 0 (0 voturi)    
  ANTI TEZE (Vineri, 21 septembrie 2007, 9:52)

  Little [anonim]

  dc sa dam teze cu subiect unic akum cand mai avem 1 an din gimnaziu ?? doar ca sa ne strice mediile si sa ne repartizeze la niste licee proaste .... ANTI TEZE !!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  teze cu subiect unic.... (Luni, 24 septembrie 2007, 20:25)

  Andrei [anonim]

  mi se pare mai corect sa dam teze decat capacitatea.... tezele valoreaza 25% din medie deci nu ne pot strica mediile, dar influienteaza intrarile la licee....
 • 0 (0 voturi)    
  nu se poate asa ceva (Joi, 27 septembrie 2007, 0:44)

  nistor andrei mircea [anonim]

  nu se poate asa ceva, sa dam si teza si examen de capacitate domnule Cristian Mihai ADOMNITEI mai ganditi-va si dvs. cum au mai spus si altii ca nu suntem genii sa invatam atat, problema nu se pune asa ca nu suntem genii problema se pune in felul urmator: ca nu putem sa invatam atat deci chiar pe bune, NU PUTEM! Voi chiar nu va dati seama ce ne cereti?! Chiar nu va ganditi si dvs. ca toti la randul vostru ati fost ca si noi, copii, noi murim de frica. Pun pariu ca toti copiii care vor sa ajunga la un liceu cat de cat bun sunt streasti pana in gat, si murim de frica numai cand ne amintim ca o sa dam teza asta nenorocita! Uiati-va si dvs. la parerea (in mare) a tuturor elevilor care scriu cate un comentariu pe un site ca asta si ganditi-va si dvs. cam ce e de facut, si uitati-va in sufletul dvs. si fie-va mila de noi! VA RUGAM FACETI CEVA, SCOATETI MACAR EXAMENUL DE CAPACITATE, SAU MA ROG FACETI CEVA CARE SA NE AJUTE CAT DE CAT!!!
 • 0 (0 voturi)    
  e o mare tampenie!!!!! (Marţi, 2 octombrie 2007, 21:39)

  ramona [anonim]

  frate voi chiar nu ganditi??sunt o mare porcarie tezele astea!!!ce draq!!dupa ce k in unele scoli nu se face carte si copiii nu invata nimik voi va dati seama k ne-ati nenorocit de tot!!cine a avut aceasta banala idee cu tezele e un mare dobitoc!!care nu cred k are copii sa vada cum e sa tocesti k un prost pentru aceste teze si in plus nu exista doar carte in vietile unui preadolescent!!acum e cea mai frumoasa parte a vietii unui om si nu cred k ar fi prea corect sa o irosim cu invatatu...intr-un cuv..fuck
 • 0 (0 voturi)    
  teze cu subiect unic (Miercuri, 3 octombrie 2007, 19:58)

  moartea [anonim]

  dak ar fi fost sa le datzi voi in locu` nostru?..k nu ar fi fost 3 din toata tara kre sa le treaca...
 • 0 (0 voturi)    
  tezele (Miercuri, 3 octombrie 2007, 20:04)

  kReatoR [anonim]

  este cel mhai naspa titlu pe care il pot citi TEZELE
 • 0 (0 voturi)    
  CEA MAI MARE TAMPENIE DIN LUME (Joi, 4 octombrie 2007, 16:25)

  roxana [anonim]

  inteleg ca suntem copi si ca trebuie sa invatat dar nici tocilari nu vrem sa fim.NU MI SE PARE CORECT tezele cu subiect unic deoarece este o teza foarte grea, si sa ne lasati doar 50 de minute e ceva PATETIC .... Voi nu ati trecut prin spaima ce o trecem noi copii stiind ca tezele unice se apropie pe zi ce trece..e oribil.nu va ganditi ca la multi copii le distrugeti sperantele daca nu iau tezele??.aaaa si inca ceva numa la romani sa mai pomenit atata invatat si atatea teze ( mai ales astea unice) dc nu poate fi si romania o tara in care nu trebuie sa invatam atata?NU SUNT CORECTE TEZELE UNICE
 • 0 (0 voturi)    
  Dc teze cu subiect unic??????????????! (Vineri, 5 octombrie 2007, 10:24)

  raluca [anonim]

  Nu puteati sa lasati testele d capacitate?Fiecare ministru care vine la conducere schimba cva doar asa sa ramana in istorie k a ingreunat viata elevilor.Noi dam 6 teze,asha-i?Dak dvs ati avea copii in cls a VIII-a n-ar exista nici un fel de examen.In fine,ne vom conforma.N-avem ce face insa puteati macar sa ne dati variante cum au avut si cei de a VIIIa de anul trecut!!!A si mai e cva programa ne spune ca avm si romanul pt teze insa noi dupa teze il vom face si cum se vor calcula mediile cu sutimi sau dak ai luat 8,15 iti calculeaza cu 8???
 • 0 (0 voturi)    
  NU GANDESC!!!!!!!!!!!!!! (Luni, 8 octombrie 2007, 8:32)

  puffy [anonim]

  astia nu gandesc de-a bineleea............cat d prost pot fii....dam teze din astea in ultima saptamana............parca p 15 se ia vacanta nu???..ei bine la romana o avem p 14...p bune d nu sunt cretini rau d tot:)):)):)):))....
 • 0 (0 voturi)    
  capacitate (Vineri, 12 octombrie 2007, 14:59)

  andreea [anonim]

  d c nu au lasat capacitatea?asa era mai bn...ce handicapati sunt
 • 0 (0 voturi)    
  teze unice (Vineri, 12 octombrie 2007, 20:24)

  xxxxxx [anonim]

  nuuuuuuu vrem tezeee uniceeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  teze cu subiecte unice (Marţi, 16 octombrie 2007, 19:51)

  alexandra [anonim]

  am inteles ca la romana in sem. 1 sunt subiecte la prima vedere si nu pare foarte infricosator. imi este frica la matematica e mult mai greu decat la romana si in primiul sem.si in al doilea
 • 0 (0 voturi)    
  teze cu subict unic (Marţi, 16 octombrie 2007, 19:53)

  alexandra [anonim]

  va urez succes tuturor la teze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  teza unica (Joi, 18 octombrie 2007, 17:41)

  anndrey2006 [anonim]

  bai ratilor cum d va trecut prin cap sa dam teza unica ,,,,, cand vati trezit dimineata vati amintit ca ati visat sa dam noi copiii teze unice bai fratilor voi nu ganditi ,,,,,,,, sunteti zero la creier ,,,,,,,,,,,, dupa parerea mea o sa fie pline liceele profesionale ducetiva draq si dati voi tezele in locu nostru si va arat ca o sa picati si la romana si la matematica si la geografie / istorie
 • 0 (0 voturi)    
  Cea mai mare tampeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Sâmbătă, 20 octombrie 2007, 0:35)

  Andy [anonim]

  Una din cele mai mari tampenii este si teza cu subiect unic.Daca un copil de clasa a 7-a pica aceste teste nu mai beneficiaza nici macar de diploma de 8 clase....Metodologia ministerului descurajeaza total parintii si elevii in acelasi timp.Rusine ministerului si celor care il conduc,stiu doar sa rada si sa stea degeaba zile intregi iar invatamantul se duce pe apa sambetei.Rusine
 • 0 (0 voturi)    
  subiecte unice (Duminică, 21 octombrie 2007, 19:06)

  andreea [anonim]

  dati si voi macar o adresa cu teze unice doamne iartama sa stim si noi macar cum este structura lor
 • 0 (0 voturi)    
  o porcarie (Marţi, 23 octombrie 2007, 22:48)

  Alexandru [anonim]

  astia de la ministerul educatie sunt dusi cu capul pe bune rau 8-}8-}8-} cum putem noi sa facem 15 subiecte in o ora si jumate si cum tre sa corectam nu ar trebui sa ne impuna si sa nu scriem nimik:D:D:D:D:D:D totusi e ceva serios aia nu puteau sa isi cumpere masini scumpe cum faceau ei inainte nuuuuuuu ei trebuiau sa bage niste nenorocite de teze k sa vada cum luam noi 1,2,3 sau 4 k nu prea poti sa faci nik dekt sa te uiti
 • 0 (0 voturi)    
  se dai si examen si teza cu subiect unic in a-VIII-a ?????? (Joi, 25 octombrie 2007, 10:14)

  adrian [anonim]

  de teze cu subiect unic stiam dar dak mai dam si examen de capacita sunt facuti praf. Cum puii mei sa invatam la mate la rom si alegere geografie/istorie si pe urma sa mai da-m si examenul de capacitate sau tampit de tot astia de la ministerul invatamantului
 • 0 (0 voturi)    
  pls ajutor datimi un site de unde pot sa le iau pls (Joi, 25 octombrie 2007, 20:26)

  alexutza [anonim]

  care sh sami zik si mie de unde pot lua modele de teza cu sub unic clasa a viii a? am mare nevoie de ele
 • 0 (0 voturi)    
  e o prostie (Miercuri, 31 octombrie 2007, 17:37)

  eu [anonim]

  stie careva de unde sa fac shi eu rost de ceva subiecte pentru teza unica pentru cls a VII-a ?????? pls puneti careva o adresa sau un ID la cae sa imi tr shi mie ca am nevoie urgenta pls pls fratilor!!!!!!!!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  teze peste teze (Joi, 8 noiembrie 2007, 17:36)

  ...:::AnDrUtZa:::... [anonim]

  mmm ... cine imi spune si mie ... de pe ce site sa iau sibiectele ... pentru teza unica pentru clasa a VII-a???? pls ..... [-o< ...
 • 0 (0 voturi)    
  Nu VrEaU t3Z3:(((((( (Joi, 8 noiembrie 2007, 17:40)

  ...:::AnDrUtZa:::... [anonim]

  cea mai mare tampenie sunt tezele nationale:((( nu vreau ...:(((( note mai mici q vreo 2-3 puncte ... decat cele ... pe care le\am dat inainte .... numai cine toceste ... ia 10....:| sau...??:))) ... care vrea sa vb q me .. baby_girl_4u_07@yahoo.com sau id'ul de mess .. baby_girl_4u_07
 • 0 (0 voturi)    
  urasc teza cu subiect unic (Vineri, 9 noiembrie 2007, 21:18)

  VENIN [anonim]

  as vrea sa ma duc peste astia sa le dau cativa pumni
 • 0 (0 voturi)    
  Contrareforma! (Sâmbătă, 10 noiembrie 2007, 8:42)

  CRIN [anonim]

  Pur si simplu m/am saturat! de 16 ani nu se mai termina reforma invatamantului, care s-a transformat intr-o eterna tranzitie catre nicaieri. Teze cu subiect unic, in conditiile in care sunt atatea manuale alternative...curata idiotenie. Si cand il aud pe Muresan..."sa vedem cum merge si pe urma mai vedem!" Dar ce sunt copiii nostri, material de experiente, cobai ca sa va satisfaceti voi curiozitatile existentiale?
  Ce-ati avut domle cu invatamantul de pe vremea lui Ceausescu? Nu e normal ca un copil sa fie admis la liceu pe baza unui examen-concurs? Ati zis "nu, ca nu mai invata decat la mate si la romana!" dar uite ceati facut, la licee bune intra copii care vin de la tara, din varful muntelui, care au zece pe linie desi nu stiu scrie, iar cei de la scoli de prestigiu, care trag din greu cu concurenta ridicata la cote maxime, pierd locul in liceu pentru ca v-a trecut voua prin cap, specialistilor din minister, ideea ca admiterea sa se faca si pe baza notelor din clasele V-VIII!
  Avem nevoie de o contrareforma in invatamant!
 • 0 (0 voturi)    
  Teza (Duminică, 11 noiembrie 2007, 14:52)

  dany [anonim]

  Nu trebuie e corect sa da-m teza cu "Subiect Unic"Daca fimiu nu trece testul nu se mai duce la liceu eu cred ca e o porcarie cu Teza cu subiect unic.
 • 0 (0 voturi)    
  puneti-va in locul nostru (Duminică, 11 noiembrie 2007, 20:06)

  cosmina [anonim]

  nu ca ganditi si la noi putin ,pa langa ga trebuie sa dam teza aceasta ne puneti si cerinte m grele si aia este ca daca lu-am sub 5 nu intram la liceu x( nu va ganditi si la noi asta se stie sunteti mai cruzi decat se spune si de cat credeam:(:( mi-e frica de voi de tezele:-S voi ne credeti papusile voastre si sa stiti ca nu suntem :o) intrati pe id-ul meu cosmy_crazy si as dori findca sunt un elev care v-a trebui sa de-a tezele sa va spun parerea mea
 • 0 (0 voturi)    
  ba (Luni, 12 noiembrie 2007, 14:14)

  yo [anonim]

  am o propunere! ba! plecat toti din tara si dupaaia sa vedeti voi cum o sa ne roage sa venim napoi ca o sa ramana romania asta a nimanui!!!
 • 0 (0 voturi)    
  teza (Luni, 12 noiembrie 2007, 20:33)

  vezan ana maria [anonim]

  ma ce nasol parca am fi aienstain . astea de la ministeru invaturi dorm in truna si undeva le pasa de copii din ziua de azi ma noi in loc sa ne modernizam atea ne fac oameni de stiinta tulai doamne
 • 0 (0 voturi)    
  ce prostiie mai e si asta? :-/ (Miercuri, 14 noiembrie 2007, 14:19)

  cristina buliga [anonim]

  mie si tuturor copiilor si profesorilor din sc generala a mea ni se pare cea mai mare porcarie pe care statu roman putea so inventeze de cand este el pe acest pamant. chiar si inspectorul era sa zica ceva!!!!!! dar sa abtinut. asa k oameni buni bagativa mintile in cap si bagati din nou examenele de capacitate kre se dadeau inainte knd draga si scumpa noastra conducere avea minti in cap. stiu k va doare in cot de noi dar avti mila de noi si de creierul nostru. sunteti niste ................................(no comment)
 • 0 (0 voturi)    
  cs (Miercuri, 14 noiembrie 2007, 19:55)

  texa unica [anonim]

  imi bag piciorul in tezele voastre unice
 • 0 (0 voturi)    
  VOI SUNTETI CU CAPU!!!!!!!!!! (Vineri, 16 noiembrie 2007, 17:26)

  gaby [anonim]

  pt ce so mai inventat shi tezele unice?????acu cik am intrat in UE si programul elevilor va fi mai usor!!!!da de unde doar vorbe nu va doare gura sa tot mintiti lumea?????astea so inventat doar k elevii sa moara invatand shi sa ajunga la disperare k mai au putin shi vine teza,sa moare de frik!!!!!!!!!cei de la minister aveti shi voi copii poate in cls aVIII-a ganditiva prin ce trec sau ei trec k is copii de ministri???????/
 • 0 (0 voturi)    
  tezele cu subiect unic sunt o mare tampenie (Miercuri, 28 noiembrie 2007, 21:32)

  lory [anonim]

  Eu nu inteleg un lucru: de ce se dau tezele cu subict unic in clasa a 7a. aceasta teza nu baga in noi decat frica shi teama. sau poate cu ocazia asta noi elevii trebuie sa-i umplem de bani pe profesori la meditatii.
 • 0 (0 voturi)    
  Ministeru (Marţi, 4 decembrie 2007, 19:26)

  Alina [anonim]

  Sincer o sa fie ff greu la teza la matematik si la romana insa dak mergem si ii intrebam cv pe acesti,,domni&quot; din ministerul invatamantului care au salarii de milioane pe degeaba ,sigur nu stiu nik.Sunt nioste nemernici care isi bat joc de copii niste cacaciosi care dorm in parlament pe scaune si nu fac nimik ii doare in cur
 • 0 (0 voturi)    
  teza (Marţi, 4 decembrie 2007, 23:15)

  saby [anonim]

  maine dau teza la matematica........ dc se dau teze la clasa a 7 si nu numai la a 8 ???
 • 0 (0 voturi)    
  teza la romana (Miercuri, 5 decembrie 2007, 20:41)

  Anita [anonim]

  Este o prostie mare de tot!Eu azi am dat teza unica la mate si chear mia reusit dar la romana nu stiu ce-o sa fac!!!!!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  teza cu subiect unic (Joi, 6 decembrie 2007, 20:33)

  andradutza [anonim]

  si eu sunt in clasa a 8 a si am dat teza asta.sincer eu sunt multumita de faza asta cu tezele,dar o sa vedem la anul cum o sa mai fie.in orice caz,astia pe care i-am agatat foarte sus in guvern sunt niste dobitoci si niste lepadaturi care nu fac altceva decat sa se gandeasca intr-una la bani si la ce sa mai faca,ce taxe sa ne mai puna in spinare sa le creasca soldul :-*)))))
 • 0 (0 voturi)    
  teza la geogra (Luni, 10 decembrie 2007, 21:38)

  MoNiTzIcA [anonim]

  ce nashpa ca nu se afiseaza subiectele inainte de teze:(((((((((:(
 • 0 (0 voturi)    
  pfff se putea ma rau?? (Vineri, 14 decembrie 2007, 8:06)

  roxi [anonim]

  da se putea sa nu fie macar 2232 de schimbari intr-un an legat de invatamant??....eu cred ca nu!!dar totusi e bine cu aceste teze...dar nu inteleg dc ne aglomereaza atat...sunt atatea materii atatea teze atati profesorii...
 • 0 (0 voturi)    
  teza cu subiect unic (Luni, 24 decembrie 2007, 23:21)

  Maria [anonim]

  Sunt eleva de clasa a 7-a,am obtinut dupa aceste lucrari note mari,dar nu sunt de acord cu ele.Multi copii din mediul rural au copiat.Stiu exemplul unuia ,care nu stie sa lege doua cuvinte si a obtinut (la matematica),nota 8.NU este corect,sunt copii mult mai buni care au obtinut aceeasi nota,sau chiar mai mica.In schimb,la limba si literatura romana,nu prea s-a putut copia,acest elev a obtinut minunatul rezultat:3.
  Asadar,ganditi-va bine,multi copii ajung incorect in randul celor buni,acolo unde sigur nu le e locul...Iar cei buni,...la ultimele licee,doar pentru ca au jucat cinstit si s-au chinuit.Mesajul meu este:GANDITI-VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  Enervantele teze (Luni, 7 ianuarie 2008, 19:19)

  Negru [anonim]

  OK! Am inteles ca trebuie sa dam teze cu subiecte unice. Dar si in a VIIa si in a VIIIa! Asta e prea mult! Cei de la ministerul educatiei nu stiu cat de grele ni se par noua aceste teze. Nu ma plang ca am lut nota mica, defapt am luat , surprinzator, note chiar mari, dar ideea este ca este deajuns sa dam o teza cu subiect unic, dar 4. ganditiva si voi, nu vi se pare cam greu? Profesorii ne dau teste peste teste peste teste ca sa ne verifice. Ba in plus ne mai da teste si din lucruri pe care nu ni le-a predat , iar notele alea mici cum sunt ni le mai trece si in catalog.
  ACESTE TEZE CU SUBIECTE UNICE, NOUA COPIILOR, NI SE PAR CELE MAI RELE LUCRURI CARE NI S-AR PUTEA INTAMPLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  teze cu subiect unic (Duminică, 27 ianuarie 2008, 15:33)

  mocanu alexandru [anonim]

  Voi vă tot plângeţi cu tezele cu subiect unic. Mie mi se par foarte uşoare, mai ales la română, pentru că noi lucrăm la română în fiecare zi câte o teză cu subiect unic la română. Ne-a dat chiar şi la test teza cu subiect unic de la clasa a 8-a de anul acesta. În plus nouă la teză ne-a dat lucruri mult mai grele ca în tezele cu subiect unic, iar eu sunt apropo în clasa a 6-a.
  Tezele cu subiect unic sunt cele mai uşoare teste care s-ar putea da.
 • 0 (0 voturi)    
  teza (Luni, 5 mai 2008, 15:42)

  yo [anonim]

  este ooo fff mare prostie q teza asta...pt k noi elevii nu suntem pregatiti in deajuns de profesori...profesorii nu se ocupa q toti elevii dintro cls...face ffff multe discriminari...la fiecare ora lucreaza numai q elevii ffff buni pe cei slabi nici nui baga in seama...
 • 0 (0 voturi)    
  tezele cu subiect unic (Marţi, 13 mai 2008, 18:02)

  YoYo [anonim]

  Bah fratilor ganditi-va si voi macar putin....este mult mai bine sa dam tezele cu subiect unic decat sa dam examene!!!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  tezele sunt corectate in bataie de joc (Sâmbătă, 17 mai 2008, 10:49)

  Ana [anonim]

  daca tezele sunt si asa o teroare,corectorii cunt si mai si.....de exemplu o fata care avea teza la limba si literatura romana de nota 6-7 a luat nota 9.60!!!!un copil care nu a facut un subiect de 30 de puncte si nici nu a scris corect la partea 1 a luat nota 8!!!iar unii copii(printre care si eu)care invata ca prostii o viata iau note f mici care ne strica total media!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  fuck you (Sâmbătă, 20 septembrie 2008, 21:02)

  anonima [anonim]

  Voi sunteti prosti, sau va prefaceti foarte bine? PE noi ne-a intrebat cineva daca vrem sa dam teze cu subiect unic?dupa ce ca avem un invatamant bun de facut ceva pe el, dupa ce ca ne chinuie toti profii cu extemporale, lectii, teste, teme,teze, portofolii, referate, teste, ca intram la 12 si mai iesim la 7seara,cu 7 ore pe zi, hopaaa si ministrul invatamantului, se trezi ca trebuie sa dam si teze cu subiect unic. NE ERAU MAI MULT DECAT SUFICIENTE 4 TEZE PE AN, ACUM TREBUIE SA DAM 10!! Si pentru ce? ca doar nu ne dam doctoratul, intram la un amarat de Liceu!!! dar probabil ca le place foarte mult sa ne chinuie cat de mult, ca doar noi nu am fi niste COPII, suntem masini-de-tocit-materie-inutila-si-epuizat-energie-si-pierdut-tineretea-cu-teste-unice-si-alte-cacaturi-inutile. FUCK YOU!!
 • 0 (0 voturi)    
  De parca nu ar fi de ajuns tezele (Sâmbătă, 25 octombrie 2008, 19:03)

  iOana [anonim]

  De parca nu ar fi de ajuns tezele cu subiect unic,acum fiecare liceu are dreptul de a-si face subiect propriu,iar cele mai bune licee sunt colegii de fapt.
  Este evident ca in primul rand vor intra acolo elevii care fac parte din colegiu,in al doilea rand vor intra cei care...au diferite surse,iar apoi locurile libere(daca mai raman),sunt pentru elevii de la alte scoli,elevi care au dreptul de a intra la un liceu bun,dar nu pot din cauza acestor teza,care la randul lor sunt urmate de examene proprii!Si se mai si zice"nu stim de ce,dar elevii nu mai sunt motivati sa invete"!!!Este o idiotenie...ce motivatie sa mai aiba un elev de a invata,din moment ce locul ii este luat de unul care nu merita????
 • 0 (0 voturi)    
  copii-fara putere (Vineri, 3 aprilie 2009, 10:50)

  revoltatul!!! [anonim]

  cel mai bine ar fi sa dam teza dar nu si examenul....
  nu var fi rusine sa ne stresati atata cu examenul asta (teza mai reusesti so treci cu chiu cu vai)....nu e de mirare ca toti pleaca din tara asta...oameni pleaca deoarece cauta o tara in care nu e doar vorbe si diplomatie ci si fapte...nu se mai poate asa.
  noi chiar am devenit cobai de testare!!!
  va plimbati de colo coace cu acte si hartii dar de fapt nici macar nu puteti sa organizati un sistem scolar adecvat si copiilor nu doar normelor voastre nesuferite suntem condusi de incompetenti dependenti de bani iar singurul moment cand va pasa de noi este atunci cand se fac alegeri si cand este vremea salariului....recunoasteti macar ca nu va pasa de noi ...!!!


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică