Sarcina, divortul si petrecerile mondene la care a participat in ultima perioada Britney Spears au facut ca aceasta sa devina cea mai cautata artista pe internet, pentru a cincea oara in ultimii sase ani, informeaza news.com.au.

Starul, care a implinit 25 de ani saptamana trecuta, a dat nastere celui de-al doilea copil al sau, Jayden James, in luna septembrie si la la doua luni dupa aceea, a anuntat ca divorteaza de Kevin Federline.

In ultimele saptamani artista a fost foarte “cautata” pe internet, dupa ce a fost fotografiata urcand si coborand din masina fara pantaloni si dupa ce a fost vazuta la diferite evenimente impreuna cu Paris Hilton.

Noua prietena buna a lui Britney a ocupat locul cinci in topul “Celor mai cautati termeni pe internet” in 2006. Starul de la Hollywood, Lindsay Lohan, care le-a insotit pe cele doua blonde la cateva petreceri, s-a situat pe locul 10.

Purtatoarea de cuvant Cathi Early a declarat ca Spears s-ar fi clasat

prima in top chiar daca n-ar fi participat la aceste “petreceri de noapte”. “Nu este o surpriza”, a declarat ea.

Cea mai cautata stire a fost cea despre moartea lui Steve Irwin, iar cea despre moartea fiului lui Anna Nicole Smith s-a situat pe locul al doilea.

Cel mai cautat copil al unui cuplu de vedete a fost fetita lui Tom Cruise si Katie Holmes, Suri. Shiloh, fetita lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie s-a situat pe pozitia a doua in acest clasament., fiind urmata de baieteii lui Britney Spears, Sean Preston si Jayden James.

In lumea sportului, Manchester United si Arsenal au ocupat locurile 5 si 6. Real Madrid s-a clasat pe locul 9, intr-un clasament in care a dominat fotbalul american si echipele de baschet.

Cel mai cautat jucator din Campionatul Mondial de Fotbal este Ronaldinho, care l-a devansat pe David Beckham.