La putin timp dupa lansarea noului album Voltaj - Revelator, cunoscuta trupa romaneasca a ajuns pe locul 2 in MTV World Chart Express cu piesa „I know”. Aceasta este a doua prezenta a baietilor de la Voltaj din 2006 in topul MTV WCE, care in vara au ocupat prima pozitie cu „Povestea oricui”.

Romanii au devansat vedete precum Depeche Mode, The Killers, Nelly Furtado, James Morrison. „Ne bucura nespus pozitia pe care o ocupam in clasament, mai ales pentru ca singurul care ne-a devansat este vedeta momentului in lume, Justin Timberlake, si speram sa auzim din ce in ce mai des de prezente ale trupelor romanesti in topurile europene”, a declarat Calin Goia, solistul trupei.

Grupul Voltaj a castigat, de-a lungul timpului, numeroase premii ale industriei muzicale: „Best Romanian Act“ la MTV European Music Awards Lisabona - 2005, de doua ori premiul MTV pentru „Cel mai bun grup”, premii pentru cel mai bun single, cel mai bun album, cea mai ascultata melodie, primind si un titlu nescris din partea publicului, si anume trupa cu cea mai buna prestatie live in cadrul Galei Premiilor MTV Romania de anul acesta.

Mai multe stiri mondene in Gardianul