Steaua. Transferul stelistului Florin Lovin la gruparea rusa Amkar Perm a cazut. Daca cele doua cluburi se intelesesera la suma de transfer (600.000 de euro), divergentele au aparut la salariul jucatorului. Initial, rusii ii promisesera un salariu de 350.000 de euro anual, dar suma a scazut considerabil, astfel ca jucatorul a ales sa revina in tara, incheind discutiile.

Gruparea din Ghencea a obtinut deja semnatura lui Marius Croitoru si a portarului brazilian Andrey Nazario Afonso (durata contractului: 3 ani si jumatate).

Rapid are in probe un mijlocas brazilian. Marcello do Santos, 27 de ani, a fost adus pentru a-l inlocui pe Karamian, plecat la Timisoara. Sud-americanul a fost recomandat de fostul rapidist Lucian Marinescu care i-a fost coleg la echipa portugheza Chaves. Marcello va face deplasarea cu Rapid in Cipru unde Razvan Lucescu va decide daca-l pastreaza.

FC Arges l-a adus pe Daniel Balan sub forma de imprumut pana in vara, de la Omonia Nicosia. Fostul fundas al Stelei va putea deveni in vara jucatorul lui FC Arges. El se alatura noilor veniti in iarna: mijlocasul Iulian Tames si atacantul Alex Baltoi (ambii de la Dinamo), portarul Dumitru Hotoboc (Jiul Petrosani) si fundasul Adrian Iordache (Shinnik Yaroslavl).

FC National l-a readus pe portarul Cristi Munteanu care a mai evoluat in Parcul cu Platani in trei randuri: intre 1997 si 2000, in 2003 si in 2005. Munteanu a semnat un contract cu bancarii pe doi ani si jumatate. National ramasese fara un portar dupa plecarea bulgarului Radostin Stanev, aflat in cautarea unui contract mai bun in Europa.

UTA Aradenii au adus trei jucatori: Dorin Mihut si Cosmin Pascovici de la Dinamo si Cristian Todea de la echipa elvetiana Bellinzona.

Poli Timisoara. Au venit atacantul Marian Tanasa (FCM Bacau) si nigerianul Peter Omoduemuke.

Universitatea Craiova. Mijlocasul Andrei Ionescu a fost trimis sa se pregateasca cu echipa a doua, el refuzand sa semneze prelungirea contractului care expira in vara. Stiinta si-a intarit atacul cu doi africani: Woobay din Sierra Leone, si camerunezul Njock, revenit in Banie dupa doi ani prin Belgia si Franta.

Otelul Galati Patru jucatori straini ajung la malul Dunarii. Paulius Gribauskas, lituanian, 22 de ani, Kim Sang Ki, 23 de ani si Kim Gil Sik, 27 de ani, ambii din Coreea de Sud si pe Gheorghe Boghiu, din Republica Moldova, jucator de 26 de ani au semnat contracte pentru doi ani si jumatate.

Ceahlaul Piatra Neamt a adus cinci jucatori in perioada de mercato: Costescu, Dobre, Murgan, Negoita si Vrajitoarea. La incheierea stagiunii de toamna, clubul renuntase la 11 fotbalisti!

Dinamo are patru jucatori noi: portarul Bogdan Lobont (Fiorentina), fundasul dreapta Sergiu Homei (Sopron) si mijlocasii Vojislav Vranjkovic (Pandurii Targu Jiu) si Silviu Balace (Poli Timisoara). L-a pierdut in schimb pe Ionel Ganea, care a semnat cu Rapid.

CFR Cluj a adus jucatori pe banda rulanta. Au venit brazilianul Didi si portughezii Dani si Fredy, toti de la Pacos Ferreira, Tony (Estrella Amadora), Miguel Cuellar, atacant paraguayan, si Andre Souza, fundas brazilian, ambii provenind de la Bolivar La Paz (Bolivia), iar din campionatul intern atacantul Vasluiului, Viorel Frunza.

Unirea Urziceni: Dan Petrescu are opt jucatori noi: Valeriu Bordeanu si Marius Onofras (ambii Poli Iasi), Marius Suleap (revenit din Azerbaidjan), portarul Mircea Oltean si George Galamaz (ambii Dinamo), Vali Negru de la Rapid, Bogdan Mara (UTA) si Szekely de la Gloria Bistrita.

Pandurii Tg Jiu l-au pierdut pe Vranjkovic dar au compensat cu venirile lui Liviu Mihai (Farul Constanta), Ciprian Vasilache (Rapid) si dinamovistul Alex Pacurar.