Pentru a obtine calificarea in "16-imi" de finala, giulestenii asteaptau cu sufletul la gura ca PSG sa nu cistige cu grecii. Premisele au fost favorabile, suporterii lui PSG boicotand meciul fiindca politia a decis sa le inchida peluza in urma incidentelor de la meciul cu Hapoel, atunci cand un suporter francez a fost impuscat.

Panathinaikos a inceput ofensiv meciul impotriva celor de la PSG si ne dadeau sperante ca au venit sa faca un meci mare la Paris.

Insa, dupa cateva ocazii ratate la ambele porti, Pauleta (29') reuseste sa deschid scorulul pentru PSG in urma unei greseli mari a portarului Ebede, care a scapat o minge usoara in poarta. 1-0 la pauza si Rapidul continua sa spere.

PSG are insa un inceput fenomenal de repriza secunda reusind sa inscrie nu mai putin de 3 goluri prin Pauleta (47') si Kalou (52',54') ingropand sperantele Rapidului pentru primavara europeana.

Constantin Zotta, oficial Rapid: "Cine a vazut Panathinaikos de-a lungul intregii grupe, isi da seama ca a jucat cu totul altceva in aceasta seara".

L'Equipe: "PSG a obtinut o victorie usoara in fata unui Panathinaikos slab, deja calificat. Speram ca parizienii sa nu creada ca asta este forta lor ofensiva, pentru ca adversarul nu i-a pus nicio problema reala".

In celalalt meci al grupei, Hapoel Tel Aviv si Mlada Boleslav au terminat la egalitate, 1-1 (Barda 26'-Kysela 39'), rezultat care califica pe 16-imile Cupei UEFA pe Hapoel.

Echipele de start:

PSG: 1.Landreau - 4.Mendy, 5.Rozenhal, 6.Yepes, 22.Armand - 21.Rodriguez, 8.Cisse, 20.Chantome, 24.Hellebuyck - 15.Kalou, 9. Pauleta.

Antrenor: Guy Lacombe.

Panathinaikos: Ebede - 31.Darlas, 29.Nilsson, 25.Biscan, 5.Morris - 20.Leontiou, 22.Tziolis, 23.Victor, 27.Ivanshitz - 11.Papadopoulos, 14.Salpingidis.

Antrenor: Victor Munoz.

Clasament grupa G:

1. Panathinaikos 7 puncte

2. Paris Saint Germain 5 puncte

3. Hapoel Tel Aviv 5 puncte

4. Rapid Bucuresti 4 puncte

5. Mlada Boleslav 2 puncte

Echipele clasate pe primle trei locuri ale clasamentului s-au calificat pentru 16-imile Cupei UEFA

Rezultatele seri in Cupa UEFA

Groupa E

Blackburn R. 1 - 0 Nancy

Feyenoord Rotterdam 3 - 1 Wisla Krakow

Groupa F

Espanyol 1 - 0 Austria Vienna

Waregem 0 - 3 Ajax Amsterdam

Groupa G

Hapoel Tel Aviv 1 - 1 Mlada Boleslav

Paris S.G. 4 - 0 Panathinaikos

Groupa H

Fenerbahce 2 - 2 Eintracht Frankfurt

Palermo 1 - 1 Celta de Vigo