Tariceanu s-a suparat, din nou, pe Basescu. Acesta il acuza la randul sau de dezinformare

Schimb taios de replici Tariceanu-Basescu

de     HotNews.ro
Miercuri, 13 decembrie 2006, 0:00

Tariceanu ii ia apararea lui Vosganian
Imagine: Realitatea TV

Premierul Tariceanu s-a aratat deranjat de afirmatiile pe care presedintele Basescu le-a facut, marti, la ceremonia de investire a noului ministru al Economiei, Varujan Vosganian, atunci cand a declarat ca nu se numara printre suporterii numirii sale pe acest post.

Premierul Tariceanu considera ca aprecierile sefului statului sunt inacceptabile si pun sub semnul intrebarii exercitarea mandatului de ministru.

Traian Basescu a raspuns ca premierul nu poate limita libertatea de expresie a nimanui si l-a acuzat pe acesta ca dezinformeaza cand afirma ca seful statului a fost de acord cu transferul societatilor comerciale la AVAS.

Presedintele declara ca a sustinut doar trecerea procesului de privatizare la AVAS, iar administrarea societatilor comerciale, inclusiv cele cu capital minoritar romanesc, sa ramana la MEC pana la definitivarea privatizarii.

Tariceanu ii ia apararea lui Vosganian

Premierul Tariceanu considera ca aprecierile sefului statului sunt inacceptabile si pun sub semnul intrebarii exercitarea mandatului de ministru. "Parlamentul a aprobat prin vot numirea lui Varujan Vosganian. Nu stiu sa existe cadrul constitutional pentru ca o alta institutie, fie ea si Presedintia, sa exprime astfel de comentarii" - a adaugat premierul Tariceanu.

El a mentionat ca raportul dintre institutii nu se stabileste pe baza unor sentimente sau resentimente, ci pe baza unor reguli care sa guverneze functionarea institutionala intr-un stat. "Intotdeauna am incercat sa subliniez ca este nevoie de o relatie institutionala corecta" -a mai precizat seful Executivului.

Primul ministru ii trimite lui Basescu Ordonanta OPSPI

Calin Popescu Tariceanu a adus si unele explicatii referitoare la trecerea Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) de la Ministerul Economiei la AVAS.

"A fost o decizie discutata cu presedintele Traiana Basescu, dar si cu presedintele democratilor" - a afirmat Calin Popescu Tariceanu. "Se pare ca exista niste confuzii si nu mi-as dori acest lucru", a adaugat premierul.

El a anuntat ca ii va trimite presedintelui Traian Basescu textul Ordonantei de Urgenta privind trecerea OPSPI la AVAS pentru ca acesta sa cunoasca detaliile documentului. Tariceanu considera nefundamentate afirmatiile sefului statului referitoare la motivatiile actului normativ.

Presedintele Traian Basescu a tinut sa precizeze, marti, la ceremonia de investire a lui Varujan Vosganian in functia de ministru al Economiei si Comertului, ca este de parere ca mutarea intempestiva a Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) "nu este lipsita de ideea de a mentine o oarecare lipsa de transparenta.

Totodata, seful statului a recunoscut ca nu se numara printre "cei mai mari sustinatori" ai desemnarii lui Varujan Vosganian in conducerea MEC.


Presedintele il acuza pe Tariceanu ca dezinformeaza

Traian Basescu a raspuns ca premierul nu poate limita libertatea de expresie a nimanui si l-a acuzat pe acesta ca dezinformeaza cand afirma ca seful statului a fost de acord cu transferul societatilor comerciale la AVAS.

Presedintele declara ca a sustinut doar trecerea procesului de privatizare la AVAS, iar administrarea societatilor comerciale, inclusiv cele cu capital minoritar romanesc, sa ramana la MEC pana la definitivarea privatizarii.


54 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  - (Miercuri, 13 decembrie 2006, 16:38)

  V. Ghe. [anonim]

  E bine. Sper ca Basescu sa supere pe cit mai multi.
 • 0 (0 voturi)    
  e bine (Miercuri, 13 decembrie 2006, 17:02)

  stopbase [anonim]

  sper ca pe basescu sa se supere cat mai multi, pentru ca poate fi orice dar presedinte nu.
 • 0 (0 voturi)    
  Suparatii pe basescu (Miercuri, 13 decembrie 2006, 17:20)

  eugen [anonim]

  Basescu ii supara constant pe aceiasi: cca 40%
  Restul de 60% il accepta.
  Cred ca proportia va ramine neschimbata.
 • 0 (0 voturi)    
  bas e scu... (Miercuri, 13 decembrie 2006, 17:25)

  Rodica Radan [anonim]

  l-am votat pe acest ... adaugati ce vreti!... dar am realizat, inca din noaptea revelionului de acum 2 ani ca am luat o MARE teapa!...nu ma reprezinta, nu este presedinte pentru mine!
 • 0 (0 voturi)    
  Asta e pentru PNL-istii oportunisti care nu stiu in ce barca sa sara (Miercuri, 13 decembrie 2006, 17:36)

  stopIMBECILII [anonim]

  dar e surprinzator ca se adreseaza astfel PNL-istilor ?!!
  Asta inseamna ca PNL-istii habar n-au de lege la fel ca si tariceanu, Atanasiu, Vosganian ?!!!

  E incredibil cata imbecilitate a putut aduna doar un singur partid. Parca n-am vazut atata demonstratie de prostie pana acum decat la PSD.

  Decizia nr. 53 din 28 ianuarie 2005 a Curtii Constitutionale a Romaniei

  ... orice candidat la functia de Presedinte al Romaniei propune
  electoratului o doctrina politica, un program, pentru a carui realizare va actiona, in
  cazul in care va fi ales, pe perioada mandatului sau. Art. 84 alin. (1) din Constitutie
  prevede ca, "In timpul mandatului, Presedintele Romaniei nu poate fi membru al unui
  partid si nu poate indeplini nici o alta functie publica sau privata".
  Aceste interdictii
  NU EXCLUD INSA POSIBLITATEA EXPRIMARII, in continuare, a opiniilor, a angajamentelor si a
  scopurilor prezentate in programul sau electoral ori sa militeze si sa actioneze pentru
  realizarea acestora, cu respectarea prerogativelor constitutionale.
  ...
  Functia de mediere intre puterile statului, precum si intre stat si societate, prevazuta
  de art. 80 alin. (2) teza a doua din Constitutie, impune impartialitate din partea
  presedintelui, dar nu exclude posibilitatea exprimarii opiniei sale privind modul optim
  de solutionare a divergentelor aparute.
 • 0 (0 voturi)    
  Cele doua prioritati ale MEC sunt o dovada de incompetenta (Miercuri, 13 decembrie 2006, 17:37)

  Trio de habarnisti [anonim]

  Sorin Ionita: Cele doua prioritati ale MEC sunt o dovada de incompetenta

  Sorin Ionita, directorul Societatii Academice din Romania, a afirmat, in emisiunea “Romania la raport”, de la Mix FM, realizata de Andreea Pora, ca principalele doua obiective ale noului ministru al Economiei si Comertului “se bat cap in cap” si nu sunt decat o dovada a “incompetentei masive”.

  “Vine noul ministru, Varujan Vosganian, se aseaza la masa si spune urmatorul lucru: ca avem doua mari prioritati. Sa tinem pretul la energie jos si, in acelasi timp, sa facem economia Romaniei mai putin dependenta de energie, adica sa scadem unitatea de energie. Ca si cum v-as spune eu ca am doua obiective: sa ieftinesc ciocolata si sa fac romanii sa manance cat mai putina ciocolata.

  Sunt complet cap in cap. Ele vin din incompetenta masiva pe care noi nu ne-am imaginat-o”, a explicat el.

  Sorin Ionita a tinut sa precizeze ca nu este vorba de persoana ministrului Vosganian, ci de modul deficitar in care se face selectia de personal in interiorul partidelor.
 • 0 (0 voturi)    
  respectati presedintele (Miercuri, 13 decembrie 2006, 18:14)

  respekt [anonim]

  una din regula democratiei este respectul. daca a fost votat de majoritatea asta e trebuie respectata alegerea majoritatii
  degeaba il huliti acuma .... majoritatea care fac asta nu au fost nici macar la vot.... si daca au fost si au pierdut capu sus .... nici eu nu l-am votat dar respect alegerea majoritatii
 • 0 (0 voturi)    
  Pana acum i-am luat apararea (Miercuri, 13 decembrie 2006, 18:17)

  ping [anonim]

  .. lui Basescu, ptr ca sunt de parere ca incearca sa mai taie din coruptii pnl'ului, care ne'ar bananiza la acelasi nivel ca si psd'ul. problema care o am este cu declaratia fata de vozganian, declaratie de-o taranie infioratoare, cu mult mai perplexanta decat bautul cot la cot cu becali, ptr ca n-a facut-o intr-un cadru asa zis privat, ci intr-o ceremonie de investire.

  mi-am schimbat opinia si cred acum ca, dincolo de partile bune (pozitii, critici deschise etc), isi arata din ce in ce mai mult lipsa de clasa, tarania din el. d'ne chiar asa blestemati sa fim? iliescu, tzapu', si acum basescu, numai rahati!
 • 0 (0 voturi)    
  care e problema? (Miercuri, 13 decembrie 2006, 18:31)

  mircea [anonim]

  un presedinte nu trebuie sa se arate entuziasmat la fiecare nominalizare propusa de ministru; presedintele si-a exprimat rezerva in privinta lui vosganaian,caree problema,e interzis prin constitutie sa ai rezerve?....sau cumva este varujan mai presus de orice indoiala?...basescu are DREPTUL de a-si exprima parerea asupra fiecarui ministru,punct.
 • 0 (0 voturi)    
  cel mai tare presedinte (Miercuri, 13 decembrie 2006, 18:32)

  Dan [anonim]

  Asta-i Basescu, om dintr-o bucata chiar daca unora nu le place! Ati fi preferat sa o dea dupa cires si sa zica: ce tare este Vosganian? Nu, omu' a spus exact ce a gindit! Respect!
 • 0 (0 voturi)    
  cel mai tare presedinte (Miercuri, 13 decembrie 2006, 18:33)

  Dan [anonim]

  Asta-i Basescu, om dintr-o bucata chiar daca unora nu le place! Ati fi preferat sa o dea dupa cires si sa zica: ce tare este Vosganian? Nu, omu' a spus exact ce a gindit! Respect!
 • 0 (0 voturi)    
  ptr 8 Ipocrizie PNL-ista (Miercuri, 13 decembrie 2006, 18:36)

  Gala [anonim]

  Petro-liberalii - ca si PSD-istii - ar vrea un presedinte docil care sa fie o "umbrela" (ca Iliescu) pentru tot ce misca la guvern. Presedintele a atras atentia inca din 2005 asupra afacerilor cu energie si tariceanu nu a luat nici o masura.

  Cei care ar dori ca presedintele sa fie un presedinte-marioneta ca si tariceanu, sunt deranjati de atitudinea presedintelui dar nu sunt deranjati absolut niciodata de performantele liberalilor din guvern.

  Iata exemplu doar de astazi, declaratiile anti-liberale ale lui Vosganian.
  Nu am vazut niciodata in ultimii 2 ani o auto-critica a PNL, nici a membrilor guvernului nici a primului ministru.

  Am ajuns exact ca pe vremea PSD-ului, o societate sufocata de un singur partid, sustinut din umbra de afaceristii cei mai mari din Romania, Patriciu si Voiculescu si de doua imperii media ale acelorasi.
 • 0 (0 voturi)    
  Voiculescu-Felix il considera pe tariceanu un "prizonier" al Aliantei DA si ii spune lui Tariceanu Ce sa faca !!! (Miercuri, 13 decembrie 2006, 18:42)

  Felix si Patriciu [anonim]

  „PREMIERUL A FOST PRIZONIERUL ALIANTEI D.A.”
  Liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca are toata increderea in premierul Tariceanu, pe care il crediteaza ca seful viitorului guvern. Romania va fi condusa de un guvern minoritar, format exclusiv din PNL. Va fi unul mult redus, sprijinit in Parlament, este de parere Voiculescu, care sustine ca „premierul a fost prizonierul Aliantei D.A.”. Aceasta este o ocazie de a-si arata forta politica.

  In ceea ce priveste relatia sa cu presedintele Traian Basescu, liderul conservatorilor a declarat ca seful statului se afla in spatele miscarii PLD. „El orchestreaza Partidul Liberal Democrat”, ori in aceste conditii nu este posibila o colaborare intre PNL si PD, mai ales ca democratii se arata extrem de deschisi la un dialog cu noua formatiune politica.
 • 0 (0 voturi)    
  Sigur (Miercuri, 13 decembrie 2006, 18:45)

  Victor [anonim]

  Sigur ca Tariceanu se supara cand cineva isi exprima o parere care nu lauda PNL.

  El nu suporta critica si are o problema cu cei ce au alte pareri.

  Nimic nou.
 • 0 (0 voturi)    
  a locui la Cotroceni nu te face Presedinte (Miercuri, 13 decembrie 2006, 18:52)

  dan [anonim]

  Nu sunt fan Tariceanu dar, fiind vorba de reactia la excesul hormonal din locatarul Cotrocenilor, da sunt de acord cu el. Fantasmele presedentiale nu cunt noi la dl. (dl.?) Basescu dar nici nu trebuie tolerate. Mare cititor de Constitutie (Base dixit) probabil ca se blocheaza : fie in capacitatea de intelegere fie in aceste fantasme fie in evidenta tentatie Lukasenco. In mod cert, la Cotroceni ruleaza (matineu, pranz, seara, noapte si cu prelungiri la cererea unicului spectator) filmul "unde sunt vapoarele de alta data" episodul 1 si ultimul capitanul este si trebuie sa fie in toate. Daca este sa te iei dupa declaratia Cotrocenilor nu exista nici o diferenta intre cum trebuie sa fie si sa se poarte Constitutional Presedintele Romaniei si cum se permite sa se poarte cetateanului din ferentari. In fond, cine vede vreo diferenta?
 • 0 (0 voturi)    
  Iata s-a gasit o persoana care "nu-l supara" pe tariceanu : SECURISTUL FELIX ! (Miercuri, 13 decembrie 2006, 18:55)

  Alianta Felix si PSD [anonim]

  SECURISTUL Felix il considera pe tariceanu "prizonier" al Aliantei DA !

  Traiane, noi romanii suntem prizonierii acestor SECURISTI si JEFUITORI !!!
 • 0 (0 voturi)    
  comisarul Vosganian (Miercuri, 13 decembrie 2006, 18:58)

  David [anonim]

  pentru cei care au uitat, Vosganian a fost refuzat drept candidat pentru comisar european pentru motive foarte interesante:
  1. partidul lui, Uniunea Fortelor de Dreapta, a fost sponsorizat de Vantu
  2. in 1996, a declarat ca nu recunoaste Moldova ca stat independent
  3. afirmatii rasiste la adresa minoritatilor si legaturi cu un grup crestin de extrema dreapta
  ---------
  iar pentru Tariceanu, care "nu stie sa existe cadrul constitutional pentru ca o alta institutie, fie ea si Presedintia, sa exprime astfel de comentarii", raspunsul e simplu: Constitutia Romaniei, Articolul 30
  spune:

  "Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile"
 • 0 (0 voturi)    
  energia pozitiva (Miercuri, 13 decembrie 2006, 19:06)

  mihai1 [anonim]

  CURTEA MARTIALA- se cheama:
  -seres,care-si da demisia,dupa ce a pus pe butuci sistemul energetic,asta-i sabotaj,nu declaratii cu nonsalanta ca a fost dezinformat!!!!!!!!!!!!!!
  -tariceanu,care habar n-are sa conduca un guvern,care pastoreste toate privatizarile mari si dubioase,care nu e in stare sa demita un sefulet de agentie(repus dupa 1 an de justitie in functie,cand l-a demis ,a facut-o din ambitie sau in urma unui act legal?)
 • 0 (0 voturi)    
  De ce s-o fi suparat? Doar Basescu a fost mitocan ca de obicei (Miercuri, 13 decembrie 2006, 19:41)

  Cetatean [anonim]

  Trebuia sa se obisnuiasca Tariceanu cu mitocania lui Basescu pina acum, nu? A ca atunci cind te duci la crisma (un loc familiar pentru fanii mitocanului) si unu se ia de femei, le trage hainele de pe ele, tipa prin local, injura mesenii si un gentleman se trezeste totusi intr-un final sa-i atraga atentia ca ar fi cazul s-o lase mai moale.
  Cam asa sta treaba, dar in Romania asta isterica prostul gust e apreciat iar mitocania premiata.
 • 0 (0 voturi)    
  Basescu a fost simtit (Miercuri, 13 decembrie 2006, 20:07)

  shark [anonim]

  Ca eu i-as fi zis mai multe... de ex, cum era cand primea salar in activitatea de mesager? Mai tii minte, Varujane cand carai plicurile?

  Pt toti frustratii: in Romania se da cu paru, altfel nu se face curat! A incercat si Constantinescu, dar erau prea flamanzi, de aia se ataca cand il vede pe Basescu ca face ce trebuia el sa faca!
 • 0 (0 voturi)    
  Pt sharrk: Aiurea (Miercuri, 13 decembrie 2006, 20:22)

  Cetatean [anonim]

  L-ai vazut pe Basescu sa dea cu parul intr-unul din oligarhii lui? Ca are destui si sunt din ce in ce mai grasi.
  Baietii aia sunt protejati informativ si nici un procuror n-o sa-i caute prea curind.
 • 0 (0 voturi)    
  ptr cetatean (Miercuri, 13 decembrie 2006, 20:34)

  cujo [anonim]

  Dom' cetatean, care-s oligarhii aia grasi, dom'le? Ca pe Nastase, Patriiu, DIp, Voiculescu etc. tot de partea aia a voastra o vad.
 • 0 (0 voturi)    
  Dictatura de catifea (Miercuri, 13 decembrie 2006, 20:52)

  stefan [anonim]

  D-l Presedinte Basescu nu suporta sa se intample ceva pe vaporul numit Romania, fara ca domnia sa sa-si dea acordul, sau macar cu parerea. In rest, e bine ca da din gura contra coruptilor. Acum a inceput sa realizeze ca nu poate face mare lucru, din pozitia de presedinte. Dar ca sperietoare, merge. Pana si-or da seama ca n-are puterea necesara sa faca ordine. Sa spuna faptele de coruptie ale d-lui Tariceanu si atunci devine credibil.
 • 0 (0 voturi)    
  Ptr 21 Cine este dusmanul ? (Miercuri, 13 decembrie 2006, 20:53)

  PETROM-ROMPETROL [anonim]

  Cine de la PD are rafinarii care au fost fondate de securitate, putere economica, dosare penale, si cumpara presa precum Patriciu si Felix ?

  Patriciu a facut ca PNL sa ajunga cel mai mare dusman al PD in loc ca PNL sa fie cel mai mare dusman al PSD

  Si in felul asta ne vom trezi ca Fratia banditilor Voiculescu-Patriciu ii aduce din nou pe PSD-isti la putere
 • 0 (0 voturi)    
  Unde e mitocania (Miercuri, 13 decembrie 2006, 21:11)

  VN [anonim]

  Am auzit si reauzit declaratia lui Basescu, n-am auzit nici o injuratura, nici o ironie macar. Unde e mitocania?
 • 0 (0 voturi)    
  sinceritate sau mitocanie??? (Miercuri, 13 decembrie 2006, 21:14)

  x1 [anonim]

  Sinceritatea lui Basescu este incredibila si dezarmanta, te lasa pur si simplu perplex......si totusi, asa cum au indicat unii, el nu a incalcat Constitutia, are dreptul sa spuna despre cineva, ca nu ii este cel mai mare sustinator....practic nu l-a criticat, ci il sustine SOFT!

  Am revazut imagini de la ultimele alegeri, varujan cu basescu....cred ca ceva s-a intimplat, ceva s-a rupt in acea relatie care atunci parea perfecta.

  oricum nici in viata de toate zilele, eu, personal, nu am intilnit prea multi oameni atit de dureros de sinceri pentru unii, atit de mitocani pentru altii....
 • 0 (0 voturi)    
  Oligarhii PD asfalteaza tara pe bani publici (Miercuri, 13 decembrie 2006, 22:11)

  Cetatean [anonim]

  Cred ca se vede destul de clar cum au cistigat unii contracte teleghidate, dupa sfaturile lui Basescu. Nimic dubios? Acuma nu va asteptati ca procurorii sa ancheteze ceva, ca doar Basescu i-a numit nu?
  Ma jeneaza cum isi pun unii inteligenta intre paranteze, dar... asta e situatia. Timpul trece...
 • 0 (0 voturi)    
  Pentru unii muma, pentru altul ciuma ...sarbatoririi succesului in alegeri. (Miercuri, 13 decembrie 2006, 22:32)

  OARE CINE [anonim]

  Crtitica „argumentata” de tabara liberala (si o parte din mass-media) precum ca, in urma cu doi ani, Traian Basescu sarbatorea impreuna cu Vosganian succesul in alegeri, ridica cel putin o intrebare:

  Liberalii care NU se numara printre sustinatorii presedintelui, nu tin minte sa fi sarbatorit SI EI succesul in alegeri cu Traian Basescu sau pur si simplu chiar nu au sarbatorit pentru ca nu aveau nici ce si nici de ce ?

  Desigur ca pentru o parte din ei era mult mai convenabil sa fi ramas PSD-ul la guvernare, dar cand trompetele purtatoare de cuvant liber-scapat si exprima constant protestele anti-prezidentiale, inteleg ca ei stiu sa aprecieze cu totul altfel faptul ca au sarbatorit (tot altfel) rezultatul alegerilor...fara Traian Basescu.

  Este aceeasi logica „intima”, tipica celor suparati ca PLD inca nu s-a infiintat oficial, inca nu are cele 25000 de semnaturi sau ca inca nu s-a rupt alianta , de parca astfel de „observatii nemaipomenite” ar avea vreo importanta sau ar impiedica in vreun fel ca toate aceste evenimente sa se produca.

  Aveti putintica rabdare si veti sarbatori din nou ...singuri!
 • 0 (0 voturi)    
  ptr 27 dubios cum atatea ziare cate are Patriciu (Miercuri, 13 decembrie 2006, 23:01)

  PETROM-ROMPETROL [anonim]

  foarte dubios cum ziarele lui Patriciu fac campanii de presa si apoi "uita" sa scrie adevarul. ar fi existat contestatii la licitatii, nu ? daca ceva era dubios, tinand cont ca majoritatea firmelor participante sunt straine si au pile mari la UE
  Sau poate e dubios pentru ca se termina lucrarile ? Bucuresti-Pitesti e gata ziaristii lui Patriciu vor avea ocazia sa se uite cu lupa la ea - :)))
  PD are bani de la PPE ; nu-si face campanie pe banii statului ca PNL
 • 0 (0 voturi)    
  folclor mioritic pe o gura de nord... (Miercuri, 13 decembrie 2006, 23:52)

  basu [anonim]

  domnu' prim ministru poate va faceti timp si va suparati si pe
  baietii smecheri care distrug gara de nord!!!

  intre orele 24.00 si 05.00 dimineata gara de nord se inchide pentru curatenie :)))
  toti calatorii sunt dati afara din gara, izgoniti care incotro de bodyguarzi, daca comenteaza cineva, poate s-o ia in freza, bodyguarzii aia discuta ca la usa cortului cu oameni in varsta, cu doamne, asa la per-tu... ce ba tataie n-ai inteles ??? hai iesi afara din gara tupeistule, bai clantoaso nu mai comenta atata. ei bine dragii mei ministri, manageri, bagatori de seama astea toate se intampla in bucuresti, in gara de nord, singura gara unde calatorii sunt fugariti la miezul noptii panaaaa haaat la 5 dimineata!
  gara de nord incepe sa semene cu un lagar de exterminare nazist in care se aud din cand in cand apelurile disperate ale unei femei: "cursa catre ....tra la la tra la la,.. soseste la linia una! "
  vreti un subiect din viata reala a romaniei si a bucurestiului?
  si un viitor subiect de scandal in presa engleza, italiana, si aia dusmanoasa din vest?
  duceti-va in gara de nord, stergeti-va un pic de usa de la intrarea garii de nord si sa nu va mirati cand un bodigard o sa va transmita salutari..asa ca pe vremuri minerii : noroc bun!!!
 • 0 (0 voturi)    
  Unde,o fi flota romana!! (Joi, 14 decembrie 2006, 7:12)

  Valul marii [anonim]

  Sunt unii care incearca sa-i gaseasca scuze lui baselu.Nu au cum - E MITOCAN,asta e.Mai dam o data din DEX. ce inseamna bisnitar : BISNITAR : persoana care practica afacerismul, realizand profituri personale pe cai necinstite, meschine.
  BISNITA : afacere necinstita, marunta; gainarie
  Lucratorii din marina comerciala romana (de la simplu marinar la comandant nava) erau numiti "bisnitari".
  Analizati modul de comportare al primului "bisnitar al tarii"-naravul nu se schimba,doar parul.
  Nici in vis nu sunt fan Moliceanu,da mitocania si golaneala prea ies in evidenta.
 • 0 (0 voturi)    
  De ce? (Joi, 14 decembrie 2006, 8:17)

  Vali Cel batran [anonim]

  De ce l-a acceptat ca ministru? Numai ca sa-i faca pe plac lui Tariceanu cel nerecunoscator si sa-l scoata din dilema. Pentru ca liberalii inafara de acest factotum Vosganian nu mai au nici-un mare specialist. Cand te apuci sa citesti titlurile acestui Vosganian mai ca te apuca durerea de cap si te intrebicum naiba la asemenea stiinta nu a primit si premiul Nobel. Diplome primite ca la noi! Stiti voi cum!
 • 0 (0 voturi)    
  Base ne face de ras - prea mitocan pt functie (Joi, 14 decembrie 2006, 8:30)

  iulian [anonim]

  De ce trebuie sa avem un presedinte asa de mitocan? Ne place mishtoul si catirinca, asa suntem noi. Dar totusi nu ne dam seama ca exista anumite pozitii, unde trebuie sa fii responsabil, sa ai o prestanta si un mod exemplar de exprimare? Si nu sa fii un mitocan de ultima speta. Halal exemplu de presedinte si halal exemplu pt o tara in treaga.

  mi-e jena ca l-am votat pe base.
 • 0 (0 voturi)    
  marlanul sef (Joi, 14 decembrie 2006, 8:55)

  xxxx [anonim]

  nu contest dreptul la opinie al presedintelui, ca dealtfel al fiecarui cetatean roman. problema este unde a facut-o, in cadrul unei ceremonii solemne. pt asta sa ii fie rusine! nu face altceva decat sa contribuie la vulgarizarea vietii publice din romania, sa incurajeze prostimea din tara asta. doar comunistii au mai facut asa, in anii 50, cand dispretuiau si nimiceau elitele romanesti. dle basescu, sunteti un mare mitocan si in nici un caz nu ma reprezentati pe mine, ca roman!
 • 0 (0 voturi)    
  autogol (Joi, 14 decembrie 2006, 11:10)

  sile [anonim]

  In stilul devenit clasic Tariceanu si-a mai tras odata cu stangu' in dreptu' ,confundindu-l pe Basescu cu vreun membru al PNL ,carora el obisnueste sa le interzica dreptul la opinie atunci cand opinia acestora il deranjeaza.
  Halal democrat ! Sau poate consilieri lui sunt de vina? Daca e asa sa-i schimbe !!!
 • 0 (0 voturi)    
  adaugire (Joi, 14 decembrie 2006, 11:22)

  sile [anonim]

  Si inca ceva. Asa de tare s-au obisnuit unii sa fie lucrati "pe la spate" incat atunci cand cineva vine si le spune in fata ce gandeste despre ei, in ideea de a statua clar niste relatii bazate pe sinceritate de la bun inceput,acestia privesc acest lucru ca pe o mare ofensa( s-au mitocanie dupa cum se exprima altii).
  Culmea este ca reactia lui Varujan a fost una normala,luand atitudinea lui Basescu ca pe una barbateasca,in timp ce Tariceanu s-a ofuscat degeaba.
 • 0 (0 voturi)    
  Prostia la romani (Joi, 14 decembrie 2006, 11:22)

  Jean de la Craiova [anonim]

  Bai, rednecks( so called intelectuali cum va place sa credeti ca sunteti), de ce aveti impresia ca daca ati citit 3 carti de Eliade si sunteti fani Liviu Mihaiu sunteti mai buni decat Vanghelie si Gigi Becali. Frustratilor...NU sunteti in stare de nimic creativ si constructiv. ... ati auzit de leadership, de mentorship..ce-or fi avand aceste lucru cu mitocania. Omul este un leader, orice ati vrea voi sa creadeti si a vrut sa transmita un mesaj. L-au plimbat astia de la PNL pe Vosganian de zici ca este Greenspan la puterea a 9-a. Varujan pare oke, dar pare singurul om capabil de la PNL.
  Apropo, bai astia angajati la PNL, nu mai stati sa comentati pe site-uri. Apucati-va tata de ceva, deveniti si voi specialisti ca parca-l vad pe Varujan clonat.
  PS. Bai Orban(ca stiu ca esti umul dintre cei care pun comentarii pe acest site), mergi si tu la un dentist ..macar sa spui prostii cu o dantura de om normal.

  PS 2. Daca va deranjeaza "bai" si sangele vostru nobil (a 3-a generatia de oameni veniti de la tara) nu va permite, puteti inlocui "Bai" cu "Domnilor, Doamnelor dupa caz"
 • 0 (0 voturi)    
  hmmmmmmmm (Joi, 14 decembrie 2006, 11:23)

  lehamite [anonim]

  Personal cred ca .."zicerile"..lui BASESCU ,vis-a vis de Vosganiana, fost o fumigena pt adormirea vigilentei lui TARICEANU. Eu cred ca BASESCU il are la mana cu.."dosarul"..de la servicii. Dupa ce si-a facut efectul ..chestiunea cu .."omul serviciilor"..va aduceti aminte ce il apara BASESCU care asigura pe toata lumea ca cercetat el si nu are dosar la niciun serviciu. Ceva de genul ;" vezi ,eu te omor ,eu te invii..". Ma tem ca Vosganian are o intelegere cu BASESCU si se va dovedi asta in viitor cind probabil va fi folosit pt ..denigrarea si compromitere finala a lui Tariceanu. Amenintzarea cu ..demolarea ,ca om politic, cred ca l-a molesit asa. M-a surprins .."tupeul"..noului ministru,acelasi VOSGANIAN, care indirect l-a aprobat pe BASESCU si l-a pus la punct chiar pe cel care a insistat sa-l numeasca recte; Tariceanu. Zicea Vosganian;"si eu cred ca MEC trebuie sa faca politici energetice ,deci MEC trebuie sa aibe "energia".. acolo"..la MEC si VOI AVEA o discutie cu P.M. O mirlanie altfel spus; el nu stia ce cuprinde Ordonantza de urgentza..?? nu stia ca insusi Tariceanu dezmintise public ca acele sectoare energetice,invocate de PD si BASESCU, sunt tot acolo la MEC..?? Si atunci de ce a simtit nevoia , Vosganian, sa-i salte mingii lui BASESCU si sa-i dea o palma subtila lui Tariceanu ?? Una e sa spui; "ma voi consulta cu P.M,voi cere o consultatzie" si alta sa zici;"voi avea o discutie cu P.M..ca si cind tu ai fi seful..". Nu stiu daca Taricieanu a remarcat aceste aspecte dar l-as avertiza sa fie f.atent cu Vosganian.Fiind santajabil..acesta este alunecos si imprevizibil. Poate nici nu intuieste pe cine tine sub aripa..! La momente bine stabilite ar pute fi un alt.."FLUTUR" care-si vede de .."cariera"..si trece cu arme si bagaje la BASESCU in barca cu urmari demolatoare pt Tariceanu. Atentzie d-le TARICEANU..! Nu prea avetzi flerul politic necesar..!
 • 0 (0 voturi)    
  Prostia la romani (Joi, 14 decembrie 2006, 11:31)

  Jean de la Craiova [anonim]

  Bai, rednecks( so called intelectuali cum va place sa credeti ca sunteti), de ce aveti impresia ca daca ati citit 3 carti de Eliade si sunteti fani Liviu Mihaiu sunteti mai buni decat Vanghelie si Gigi Becali. Frustratilor...NU sunteti in stare de nimic creativ si constructiv. ... ati auzit de leadership, de mentorship..ce-or fi avand aceste lucru cu mitocania. Omul este un leader, orice ati vrea voi sa creadeti si a vrut sa transmita un mesaj. L-au plimbat astia de la PNL pe Vosganian de zici ca este Greenspan la puterea a 9-a. Varujan pare oke, dar pare singurul om capabil de la PNL.
  Apropo, bai astia angajati la PNL, nu mai stati sa comentati pe site-uri. Apucati-va tata de ceva, deveniti si voi specialisti ca parca-l vad pe Varujan clonat.
  PS. Bai Orban(ca stiu ca esti umul dintre cei care pun comentarii pe acest site), mergi si tu la un dentist ..macar sa spui prostii cu o dantura de om normal.

  PS 2. Daca va deranjeaza "bai" si sangele vostru nobil (a 3-a generatia de oameni veniti de la tara) nu va permite, puteti inlocui "Bai" cu "Domnilor, Doamnelor dupa caz"
 • 0 (0 voturi)    
  cam asa ceva....... (Joi, 14 decembrie 2006, 12:31)

  .............. [anonim]

  Basescu vs Tariceanu
  Basescu: Nu sunt sustinatorul lui Vosganian
  Tariceanu : Esti sigur ?
  Basescu : Don't worry ,no sugar.
 • 0 (0 voturi)    
  Base-Becali-Vanghelie (Joi, 14 decembrie 2006, 13:21)

  Mujicul Roman [anonim]

  Maine -poimanie vedem o conducere cu baietii astia trei.....
 • 0 (0 voturi)    
  pfui (Joi, 14 decembrie 2006, 14:40)

  miss pnl [anonim]

  in Romania asta isterica prostul gust e apreciat iar mitocania premiata.
 • 0 (0 voturi)    
  Meci Tariceanu-Basescu (Luni, 18 decembrie 2006, 11:47)

  Dr.George Calalb [anonim]

  1-0 pentru primul.Presedintele are niste prerogative strict limitate si ESTE OBLIGAT sa le respecte. "La Cotroceni nu-i ca pe vapor"

Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri