TriGranit Development Romania, dezvoltatorul proiectului Esplanada, a inaugurat actiunea “Zambete de Craciun”, prin care ofera unui numar de 2700 de copii defavorizati din Bucuresti posibilitatea de a patina gratuit in perioada sarbatorilor de iarna.

Copiii din Bucuresti care se bucura de cadoul de Craciun TriGranit provin predominant din centrele aflate in responsabilitatea Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sau beneficiaza de asistenta sociala a acestor institutii, respectiv a unor parohii ortodoxe si catolice.

In perioada 13-26 decembrie 2006, acesti copii vor primi gratuit acces, patine, bauturi calde, instructori si asistenta la patinoarul Ice Park din Piata Unirii.

"Implicarea companiei in dezvoltari urbane in Bucuresti aduce firesc preocuparea si pentru copiii cu probleme sociale din Capitala. Prin actiunea “Zambete de Craciun”, dorim sa facem cadou copiilor un plus de bucurie de sarbatori, la care nu ar avea acces in mod normal”, a declarat dl. Janos Halasz, Directorul TriGranit Development Romania.