Postata de: Tarcea P.

La data: 12 Decembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 12137

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Mafia parcarilor

Abia acum imi pot explica de ce s-a creat haos si dezordine la Serviciul parcari din cadrul sectorului 3.Celebra deja, Dumitrescu Violeta lucreaza acum in acest departament.

Dupa ce ani de zile a bulversat intreaga activitate la Serviciul Cadastru, acum a fost repartizata aici pentru a "vinde "locurile de parcare.In anul 2000, domnia sa, si-a permis sa "vanda" parcarea unui bloc(R11) din b-dul Th. Palladi, unei persoane fizice(Pascu Rozalia).Dovada este procesul -verbal nr.

1766 din anul 2000.Domnule Liviu Negoita, incapatanarea de a pastra un astfel de functionar corupt-dovedit si incompetent in cadrul primariei, nu va aduce decat deservicii.Am convingerea ca scandalurile legate de parcari nu vor intarzia sa apara iar motivul nu va fi doar numarul mare de masini existent in Bucuresti, ci comportamentul abuziv al acestui functionar care continua sa-si desfasoare

activitate pe banii contribabilului, desi a prejudiciat grav Patrimoniul acestui sector.Toti cei veti avea neplaceri legate de locurile de parcare, va rog sa retineti acest nume:DUMITRESCU VIOLETA.

Imi asum in totalitate afirmatiile de mai sus.

Cu respect fata de lege,cetateanul Tarcea Petru.

www.domnuleprimar.ro