Liderul UDMR crede ca politicienii si presa trebuie sa ia atitudine in legatura cu comportamentul public al sefului PNG.

Politicienii si presa trebuie sa ia atitudine fata de modul in care Gigi Becali intelege sa faca politica. Acesta este indemnul liderului UDMR, Marko Bela, catre clasa politica si mass-media cu privire la actiunile liderului PNG-CD pe scena politica.

Presedintele UDMR s-a aratat nemultumit de faptul ca partidul lui Gigi Becali inregistreaza in sondaje 6%-7%, avand sanse sa intre in parlament, si a criticat televiziunile care il popularizeaza.

Marko s-a aratat indignat de faptul ca Gigi Becali si-a expus picioarele goale in fata camerelor de luat vederi, in emisiunea "Miezul problemei" de la National TV, pe motiv ca s-a grabit sa ajunga in platou pentru a-i da replica lui Cornel Nistorescu, si a uitat sa-si puna sosete.

"Daca acesta va fi viitorul politicii, nu ma voi putea integra intr-o astfel de politica si nici in programe TV similare", a punctat liderul UDMR.

Oamenii politici romani sunt ingaduitori cu Becali

Gigi Becali nu a putut fi contactat in cursul zilei de ieri. Replica a venit din partea directorului de comunicare al partidului sau, Luminita Anton: "PNG-CD intreaba cine e Marko Bela in Romania?".

In schimb, reprezentantii celorlalte partide nu au nicio problema cu felul in care face politica Gigi Becali. "Dincolo de calitatile individuale, orice om politic care respecta Constitutia si legile tarii trebuie respectat pentru voturile pe care le poate aduna", a explicat purtatorul de cuvant liberal Varujan Vosganian.

Integral in Evenimentul Zilei