Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 15 Decembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 12215

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Conditii imposibile de joaca pentru copii

Domnule Primar , locuiesc pe str. Nae Popa din s. 5 si nu stiu a cata oara va scriu fara nici un rezultat.Oare ati citit ceva din ce vi s-a trimis?

As dori sa treceti intr-o zi pe strada noastra sa vedeti conditiile in care se joaca copiii nostri,sa vedeti vara viermi in rigole datorita lipsei canalizarii,sa vedeti mormane de gunoaie in fata fostului cinema Ferentari care acum este o epava ce serveste drept WC pentru trecatori .De ce nu se face ceva cu acel spatiu imens care a fost candva un cinematograf?

De ce se trezeste cate un vecin sa sape pe strada cand are chef sa se lege la conducta de apa sau sa bage in pamant cateva tuburi de put si sa faca chipurile o canalizare care in momentul cand ploua nu mai e functionala?

Asa s-a intamplat in urma cu cativa ani ,cineva de pe strada a venit pana la jumatatea strazii sa intrebe daca vrem canalizare facuta de el?Multi dintre vecini nu au fost de acord deoarece au vazut ca ceea ce se introducea in pamant era incompatibila cu o canalizare.

Omul si-a vazut de treaba , a sapat, a bagat cateva tuburi care deservesc cam 10 familii fara ca el sa aiba aprobare ,fara proiect,afectand practic canalul din capatul strazii unde se scurgea apa,deoarece au pus o gura de canal la jumatea strazii care atunci cand ploua refuleaza.Am chemat APANOVA sa desfunde canalul de f.

multe ori, am facut sesizare la Apa Nova si am primit raspuns scris ca ei se ocupa de strazi asfaltate si cele betonate nu si de cele acoperite cu piatra de rau cum este strada noastra.De la primarie am primit un raspuns scris ca nu se ocupa primaria de canalizari ci Apa Nova......

Cine sa va mai inteleaga pt ca aruncati pisica unul altuia ,cred ca ar fi f. bine daca am crapa dar cine mai va alege?

Poate se va trezi lumea si pana la urma cred ca vom iesi in strada ca cei cu transformatorul. Mai ocupati-va si de oameni DOMNULE PRIMAR nu numai de sufletul dv. ca de asta v-am ales!!!!!!!!!

puran stana

www.domnuleprimar.ro