Snowboarderi profesionisti s-au intrecut in concursuri de sarituri, sambata, in Parcul Tineretului din Bucuresti. Zapada adusa direct de la munte si fondul muzical asigurat de DJ Bully, DJ Cosmo si „E.M.I.L.” au facut din Snickers Urban Fly, un eveniment extraordinar de „Big Air”.

„Big Air” este denumirea sub care sunt cunoscute in Europa concursurile de sarituri ale snowboarderilor profesionisti. Competitorii s-au intrecut pentru premii in valoare de peste 3000 de Euro.

Lansarea snowboarderilor a continut un element inedit - utilizarea ATV-urilor pentru a le asigura sportivilor elanul necesar sariturilor. Juriul a punctat, printre altele, inaltimea, calitatea aterizarii, combinatia de elemente din sarituri si complexitatea acestora.

Potrivit comunicatului de presa, pe locul I s-a clasat Kindo Gezo din Miercurea Ciuc, pe locul al II-lea Ivo Andreev din Bulgaria, pe locul al III-lea Mircea Danalache din Brasov, iar pe locul al IV-lea Vlad Voinescu, din Brasov. Juriul a mai acordat doua premii speciale pentru „Best Babe” si „Best Skier”.

Pe langa spectacolul oferit de competitia profesionistilor, a avut loc un concurs de snowboard pe PlayStation, pentru public.

Concursul Snickers Urban Fly este parte a conceptului de sport urban, lansat de SNICKERS® in Romania si a fost organizat in colaborare cu H2O si Primaria Sectorului 4.