Politia britanica a arestat un al doilea suspect in ancheta privind asasinarea a cinci prostituate din Ipswich, in estul Angliei, transmite AFP.

Potrivit canalului de televiziune Sky News persoana a fost arestata marti dimineata, intr-un cartier situat in apropiere de locul unde isi desfasurau activitatea prostituatele.

Politia a anuntat ca va sustine o conferinta de presa.

Luni, fusese arestat un prim suspect in varsta de 37 ani, banuit de uciderea a cinci prostituate in orasul Ipswich.

El a fost retinut in locuinta din satul Trimley, situat la sud-est de Ipswich.

Desi politia nu a comunicat identitatea barbatului, televiziunile britanice l-au identificat pe suspect ca fiind Tom Stephens, angajat la un supermarket din orasul Felixstowe.

Stephens daduse mai multe interviuri ziarelor britanice, unde le-a marturisit jurnalistilor ca le stie pe cele cinci victime si a recunoscut ca a fost interogat de mai multe ori de catre politie.

Trupurile neinsufletite dezbracate ale Taniei Nicol, 19 ani, Gemma Adams, 25 de ani, Anneli Alderton, 24 de ani, Paula Clennell, 24 de ani si Annette Nicholls, 29 de ani, au fost descoperite intre 2 si 12 decembrie in apropiere de Ipswich, oras cu 140 000 de locuitori, situat la 140 de kilometri est de Londra.

Cele cinci femei care se cunosteau intre ele, practicau prostitutia pentru a-si cumpara droguri.