Utilizatorii romani de net lasa urme pe You Tube. Nu unele foarte adanci insa le lasa si nu pot fi omise. O cautare dupa cateva cuvinte cheie scoate la iveala intreaga suflare manelista din Romania. In timp ce Salam, Talent, Marius de Aur si altii sunt responsabili pentru cateva mii de filmulete, colindele sunt mai putin prezente: 55 de rezultate, obtinute cu greu.

Cautarea manele arata printre primele rezultate, un filmulet cu un domn de vreo 12 ani, nu mai inalt de 1.20 care canta despre “minuni sexxxy”, inconjurat de trei doamne ce isi misca languros soldurile pe la nasul artistului.

Putin mai jos, Florin Salam isi face publice intentiile pacatoase: “Vreau sa ma fac manga”, insa cenzura e la mama ei acasa pe site-ul recent cumparat de You Tube.

Pentru a-l asculta pe Florin Salam trebuie sa te inregistrezi, operatorul site-iului informand publicul spectator ca ai putea fi martorul unor activitati nocive psihicului.

“Manga

Vreau sa beau o noapte-ntreaga

Manga

Noaptea asta beau tarie

Ma distrez la nebunie

Cum imi place mie

Mi s-a pus pata pe una

E frumoasa foc nebuna”

Un alt cetatean isi posteaza clipul in care arunca cateva teancuri de “coco”, totul in acorduri de manele.

Kaitandev, unul din cei ce au urmarit clipul face un comentariu sugestiv:

“That is your money, stoled by romanians. Take care next time.”

Pe de alta parte, You Tube poate fi o rampa de lansare pentru tinerii talentati.

Sandy Nebunu’ e un rapsod, prezent exclusiv pe YouTube si e responsabil de adaptarea minunatelor povesti ale copilariei, precum „Capra cu trei iezi” sau minunata poezioara „Catelus cu parul cret” in limba rromani.

Vizionat fiind de peste 100 de mii de vizitatori, indemnurile fanilor sunt cel putin incurajatoare.

„Sint sigura ca domnul Sandy ar fi fost declarat genial, inspirat si creativ daca ar fi avut stapanire pe gramatica romaneasca!! Ca feedback de incurajare, de la o persoana cu toleranta fata de alte culturi spun: bravo!!

E amuzant, socant si daca e slefuit un pic tot materialul e super!!! Si pentru toti frustratii care au comentarii amenintatoare si lipsite de respect...macar daca ar exista ceva de valoare in ce spuneti...Numai bine tuturor!”, ureaza utilizatorul Thalaza.

Cuvantul taran pare rezervat pentru totdeauna de domnul Adrian Tudor, musculita cu Audi a Seis, si clonele lui. A facut impreuna cu toate parodiile ulterioare peste 500 de mii de afisari. Scos pentru o vreme de pe site, fericitulk posesor al autoturismului Audi a fost reintrodus pe site, moment pe care nu-l puteam rata si drept urmare il oferim posteritatii.

La capitolul cantece de Craciun nu am reusit sa gasim vreo performanta decenta, doar cateva cete de elevi care parodiaza colinde, fumand si facand haz de boierii plecati la vanatoarea de caprioare.